#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Doğada Tek Başına Yaşamanın Şifrelerini Çözüp Gerçek Bir Survivor Gibi Yaşayan Adamdan Çanak Çömlek Yapımı 11:26

Doğada Tek Başına Yaşamanın Şifrelerini Çözüp Gerçek Bir Survivor Gibi

Doğada ilkel aletlerle yaptığı muhteşem şeylerle insanı kıskandıran adamımız yine görev başında. Her videosu gibi bu videosundaki el emeği göz nuru çanak çömlek yapımına da hayran kaldık...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı 2006'dan Bu Yana Survivor Adasına Böyle Geliyor! 03:39

Acun Ilıcalı 2006'dan Bu Yana Survivor Adasına Böyle Geliyor!

Yaptığı yarışma programlarıyla medya imparatorluğu kuran Acun Ilıcalı'nın2006 dan 2017 ye kadar süren ve gelişen survivor macerasındanki yolculuğu sizlerle.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı 00:39

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 155. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VASUNDHARA’YA REST ÇEKER Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkiler 03:50

Markette Teyzenin Kartıyla Alışveriş Yapmaya Çalışan Düzenbaza Tepkile

Sinema ve tiyatro Sanatçısı Altan Erkekli’nin sunuculuğunu yaptığı yeni programı “Sen Olsan Ne Yapardın?” “Ne zaman Kimsenin Sizi İzlemediğini Düşünseniz, Biz oradayız” İhtiyaç halinde birine yardım elini mi uzatır, yoks..

Deniz Serkanova Kemal Doğulunun Dudağını Nasıl Patlattı 12:41

Deniz Serkanova Kemal Doğulunun Dudağını Nasıl Patlattı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın bu aralar elemeye çıktığı için daha dikkatli olmasını ve tarzını değiştirmesini önerince Deniz, Simay'a ..

  • ANKA tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Sihirli Annem 7.Bölüm Dizi İzle 1:00:57

Sihirli Annem 7.Bölüm Dizi İzle

Dudu yaptığı kötü sihirlerin sonucunda sürekli Perihan'dan ceza alır.Betüş'ün karşı komşusu Avni perilerin varlığını bilmektedir ve sürekli onları dürbünle izlemektedir. Bu nedenle eşi Suzan'la sürekli sorunlar yaşar...

Kerimcan Durmaz Kimdir? 01:01

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv 01:01

Ölene Kadar Tanıtım - İnternet Özel - atv

Ölene Kadar dizisinin internet özel tanıtımı... Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı ve atv ekranlarında izleyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun 01:32

Davaro Göz Göre Göre Pezevenk Olmuşsun

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Sülo, Memo ile yaptığı anlaşma gereği köye gitmeyecektir. Ama karısı Ağa ile evlenince köye gitmek ister fakat b..

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi 05:38

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlaması olan filmde aynı partide tanışan 4 ayrı çift üzerinden bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki..

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekranların Fenomen Kızı Solmaz Böyle Nişanlandı! 06:35

Ekranların Fenomen Kızı Solmaz Böyle Nişanlandı!

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın yaptığı evlilik programının en gözde gelin adayı Solmaz'ın nişanından kareler sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce