#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Tarihte Bu Ay 3.Bölüm izle 28:28

Tarihte Bu Ay 3.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; hilafetin kaldırılması, Yıldırım Bayezid'in ölümü, Ömer Seyfettin ve İkinci İnönü Zaferi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 4.Bölüm izle 26:48

Tarihte Bu Ay 4.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Gazi Osman Paşa'nın ölümü, Bursa'nın Fethi, Remzi Oğuz Arık'ın ölümü, Türk Tarih Kurumunun kuruluşu ve 31 Mart Olayı konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle 28:35

Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Hava Şehitlerini Anma Günü, 1. Viyana Seferi, Cerbe Deniz Zaferi ve Havza Genelgesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 7.Bölüm izle 27:16

Tarihte Bu Ay 7.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Hatay’ın anavatana katılması, Ankara Savaşı, İkinci Meşrutiyetin İlanı ve Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatı konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 8.Bölüm izle 23:44

Tarihte Bu Ay 8.Bölüm izle

Rıdvan Çongur'un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Malazgirt Savaşı, Belgrad'ın Fethi, Mohaç Meydan Savaşı, Dumlupınar Savaşı, ve Sakarya Savaşı'nın başlaması konu edilmektedir...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Harry Kane Gururla Sunar 02:53

Harry Kane Gururla Sunar

Premier Lig'de günün tek maçında Tottenham, Stoke City'i 4-0 mağlup etti. 3 gol ve 1 asistle oynayan Harry Kane maçın yıldızı olurken, son 9 maçta 3. kez hat-trick yaptı. White Hart Lane'de adete tek kişilik resital ver..

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

Ah Şu Artist Kaprisleri Bülent Ersoy 02:02

Ah Şu Artist Kaprisleri Bülent Ersoy

Şöhretin Sonu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1981 yapımı transgender ve transseksüellik temalı Türk filmi. Filmde Bülent Ersoy'un hayatı gerçekçi bir dille anlatılmıştır. Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirme sürec..

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle 29:09

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle

Mücap Ofluoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Yavuz Sultan Selim'in ölümü, Kanuni Sultan Süleyman'ın ölümü, Preveze Zaferi, Sivastopol Kaleleri'nin Fethi, Miryokefalon Savaşı, Sakarya Meydan Savaşı ve T..

Tarihte Bu Ay 11.Bölüm izle 19:03

Tarihte Bu Ay 11.Bölüm izle

Yetkin Horasan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Trabzon, Gümüşhane ve Kahramanmaraş'ın Kurtuluşu, Antep'e Gazi ünvanının verilmesi ve Türk Kanunu Medenisi'nin kabulü konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle 25:41

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Muş’un kurtuluşu, TBMM’nin kuruluşu, Uluslararası Rakamlar Kanunu, Türk harflerinin kabulü, Türk Bayrağı Kanunu ve Memduh Şevket Esendal konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle 29:35

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türk basınından sansürün kaldırılması, Montrö Boğazlar Sözleşmesi, Hatay'ın anavatana katılması, Kıbrıs Barış Harekatı ile Ahmet Kutsi Tecer ve Refik Saydam'ı..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle 23:10

Tarihte Bu Ay 17.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; Malazgirt Savaşı, Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşu, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve 2. Kıbrıs Barış Harekatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 19.Bölüm izle 17:59

Tarihte Bu Ay 19.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 19. bölümünde; Darülfünun, doğu illerinin Ruslar'dan kurtarılması ve Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşu konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle 20:19

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Yıldırım Bayezid dönemi, 19. yy.'da Osmanlı Devleti, İnönü Savaşları ve Halifeliğin Kaldırılması konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 21.Bölüm izle 28:50

Tarihte Bu Ay 21.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, Gaziantep'in kurtuluşu, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi, Kıyafet Devrimi, zaman ölçülerinin değişmesi ve İnsan Hakl..

Tarihte Bu Ay 22.Bölüm izle 29:36

Tarihte Bu Ay 22.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Mustafa Reşid Paşa'nın hayatı, Birinci İnönü Zaferi, Kazım Karabekir, Teşkilat-ı Esasiye Kanunu'nun kabulü ve Fahri Kopuz konu edilmektedir...

Biber Görünümlü Limon 01:45

Biber Görünümlü Limon

Mersin'in Silifke ilçesinde limon ağacında bulunan “biber görünümlü limon” görenleri hayrete düşürdü. Silifke’de yaşayan ve çiftçilik yapan Erhan Nizamoğlu, limon bahçesinde limon toplarken ağaçtaki limonların yanında b..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Tarihte Bu Ay 23.Bölüm izle 23:29

Tarihte Bu Ay 23.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Kars ve İstanbul'un kurtuluşu, Mondros ve Mudanya Mütarekesi konu edilmektedir..

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle 31:30

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; İzmir'in İşgali, Darüşşafaka'nın kuruluşu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile Zonguldak, Sakarya ve Kocaeli'nin kurtuluşu konu edilmektedir...