#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Ateş Hattı 10 Ekim 1994 48:17

Ateş Hattı 10 Ekim 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; rüşvet ve yolsuzluk dosyası ele alınmaktadır. Programda ayrıca çek senet mafyasının gizli kamera görüntüleri yer almaktadır...

Ateş Hattı 7 Kasım 1994 1:06:26

Ateş Hattı 7 Kasım 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Atatürk’ün vasiyeti, Nazım Hikmet’in mezarının Türkiye’ye getirilmesi tartışması ve Sinan Çetin’in Sinemadan para kazanamayan yönetmen eşektir” açıklaması konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 28 Mart 1994 1:13:32

Ateş Hattı 28 Mart 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; 1994 Türkiye yerel seçimleri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
25. Saat 1.Bölüm İzle 1:24:47

25. Saat 1.Bölüm İzle

Sibel Şahin'in sunuculuğunu yaptığı programının 1.bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı 03:20

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı

Başkan Donald Trump'ın Salı günü, yüksek vasıflı işler için ABD'ye işçi getiren geçici bir vize programında değişiklikler yapacak bir yönetici kararı imzalaması bekleniyor. Reuters'in bildirdiğine göre, Amerikalılar Alı..

25. Saat 2.Bölüm İzle 1:16:23

25. Saat 2.Bölüm İzle

Sibel Şahin'in sunuculuğunu yaptığı programının 2.bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Kimsin Sen 01:35

Kimsin Sen

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir. Filmin başrol oyuncusu Cüneyt Arkın iken, yapımcısı da Türke..

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin 00:24

Güneşe Gözlüksüz Bakamam Çok Güzelsin

Sevmek ve Ölmek Zamanı. Orhan Elmas'ın yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazıp Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını yaptığı 1989 Erler Film yapımı film. Filmde Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar, Tanju Gürsu, Nilüfer A..

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin 01:12

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar 02:37

Helikopter Düşmeden Canlı Yayın Yapmışlar

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis Mesut Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki ailesine verildi. Şehit polisin, düşen helikopterde cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle 1:11:05

Çarşamba Gecesi 2.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; ünlü olmak için evden kaçan genç kızlar, Lütfü Engin'in sinema hayatı, Celal Şahin'in kuklaları, Van Bahçesaray'ın sorunları, Şemdinli-Yüksekova Karayolu yapım ..

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle 53:51

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; tarihi eser kaçakçılığı, 42 çocuğu ve 9 karısı olan Cono Ahmet, Sefaköy çevre kiriliği ve sıcak su kaynaklarına sahip olan Melikşah Köyü konu edilmektedir. Prog..

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle 52:10

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; defineci İhsan Olcay, uzay danışmanı Naim Kamil Kumaşçı ve Şanlıurfa'da köyünü satılığa çıkartan Hacı Halil Öncel konu edilmektedir. Programda ayrıca Türkan Say..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle 56:58

Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kaplama diş, tren kazası, kozak toplama, mermercilik, hamallık ve kar banyosu konu edilmektedir. Programda ayrıca Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın skeçleri de ye..

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle 44:46

Çarşamba Gecesi 7.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; mağarada yaşayan adam Musa Olgun, ıslıkla konuşan Kuşköy sakinlerinin ve geçimini boyacıklıkla sağlayan engelli vatandaş Mehmet Temel konu edilmektedir. Program..

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle 58:41

Çarşamba Gecesi 10.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; engelli Mehmet Temel'in nikah töreni, Nevşehir'in Çat kasabasındaki uyuşturucu alışkanlığı, Çatalzeytin'deki isim ve soyisim benzerliği, Sinop'tan büyükşehirle..

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle 53:11

Çarşamba Gecesi 11.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; stoklanan tüketim malları, Yücel Uğur Kılıçyaldır'ın yaşamı, tüpgaz içen çocuk, dut değneği ile su bulan adam, Karain köylülerinin kanser korkusu, yedi günde t..

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle 1:03:53

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; elektriksiz köy, kasaplık yapan çocuk, nişanlı çocuklar, gazete dağıtıcısı, köy gelenekleri, çocuklar için bağış yapan Beatrice Burlingham, Elazığ-Çemişgezek f..

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı! 16:03

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı, Damla Gezen'in aşk hayatına dair anlattıklarına çok şaşırdığını söyledi ve yaşının çok küçük olduğunu, tercihlerini doğru ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 13.Bölüm izle 1:14:31

Çarşamba Gecesi 13.Bölüm izle

Uğur Dündar’ın sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; önceki bölümlerden oluşan derleme görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Müjdat Gezen'in skeçlerine yer verilmektedir...

Tüpgazlı Araba İcadı izle 04:59

Tüpgazlı Araba İcadı izle

Uğur Dündar'ın tüpgazlı araba icat eden adam ile yaptığı röportaj...

Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle 28:35

Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 1. bölümünde; Diyarbakır'ın çeyiz sandığı, iğne oyası, kız isteme ve şerbet içme geleneği konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 2.Bölüm izle 28:04

Çeyiz Sandığı 2.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Mardin'in kına gecesi gelenekleri ve telkari sanatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle 31:28

Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Batman kına gecesi geleneği, çeyiz sandığı geleneği, çeyiz mağazası, kanaviçe yapımı ve çorap yapımı konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 4.Bölüm izle 25:40

Çeyiz Sandığı 4.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Diyarbakır'ın güvey gezdirme geleneği, tel kırma geleneği, hasır bilezikleri ve iğne oyası konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 5.Bölüm izle 30:32

Çeyiz Sandığı 5.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Mardin'in düğün gelenekleri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce