#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor 02:13

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Cerit Yeni Yapan kırsal Mahallesi'nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Abdullah Çiloğlu’nun dört boynuzlu koyunu görenleri şaşırtıyor. Çiloğlu kendisine yüksek miktarda para teklif ..

2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan 02:06

2018 Kia Cerato En Şık Kompakt Sedan

Detroit otomobil fuarında ülkemizi de ilgilendiren oldukça dikkat çekici bir kompakt sedan daha tanıtıldı. Kia Forte bizdeki adıyla Cerato, Kia'nin premium yüzü Stringer'den ilham alan tasarımıyla oldukça iddialı bir gör..

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar 01:07

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar

Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin 'A' protokol giriş kapısının bulunduğu bulvara girmeye çalışan otomobil, güvenlik noktasındaki bariyerlere çarparak durdu. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) istikametinden Cumh..

2019 Toyota Corolla Gösterim 06:54

2019 Toyota Corolla Gösterim

Yeni 2019 Toyota Corolla Hatchback 2018 New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda..

  • BETA tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nissan GT-R R35 Test Sürüşü 29:44

Nissan GT-R R35 Test Sürüşü

Godzilla efsanesinin en güncel modeli R35 GT-R'ı SS Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak ile birlikte detaylıca inceledik. Yeni nesil otomobil tutkunlarının en gözde modeli olan R35 GT-R gerçekten ezber bozan bir otomobi..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı 01:05

Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı

Adana'da otomobilinin arka koltuğuna motosiklet yükleyerek sol kapısı açık şekilde trafikte ilerleyen sürücü, görenleri hayrete düşürdü. Mithat Özsan Bulvarı'ndan şehir merkezi yönüne doğru arka koltuğuna yüklenen motos..

  • JET TV tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz 04:13

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz

Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üs..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

 Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti 00:51

Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti

Ukrayna'da düzenlenen yarışmada güzellik kraliçesi seçilen Sofia Magerko, geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Magerko'nun ölmeden önce aracın içinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Ukrayna'da iki genç kız yaptıkla..

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı 02:32

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı

Vücudumuz (Sen Hiç Gördün mü?) Şarkı Sözleri İki elim, iki kolum, bacaklarım var Her insanda bir burun bir de ağız var Her insanda bir burun bir de ağız var Sen hiç gördün mü, üç kulaklı bir adam Sen hiç gördün mü, üç ..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini 04:47

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini

Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Öyle kolay değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonra bir gün beni ararsan Kulakların değil kalbin çınlasın Yıllar sonra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce