#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga 01:06

Otoparkta Kaza Sonrası Nakavtla Biten Kavga

İngiltere’de bir otoparkta iki otomobil çarpışması sonucu kaza meydana gelmiş. Sürücülerden biri, diğer aracın plakasının fotoğrafını çekmek isteyince müdahaleyle karşılaşmış. Ardından da telefonu yere düşüren adamla sür..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

Ferrari Portofino Official Video 02:58

Ferrari Portofino Official Video

Ferrari Portofino, pazardaki benzersiz olmayan bir sürüş zevki ve on-board konforuna ek olarak, kusursuz performans ve çok yönlülüğün mükemmel bir kombinasyonu sayesinde kendi segmentinde egemen olan yeni V8 GT setidir. ..

  • BETA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü 02:59

Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü

Şişli’de etkili olan yağmurun ardından derinliği artan çukura yoldan geçen iki otomobil düştü. Çukura düşen bir aracı vatandaşlar kurtarırken bir aracı itfaiye ekipleri kurtardı...

Tramvay Yolunda Hayat Kurtaran Makas 00:19

Tramvay Yolunda Hayat Kurtaran Makas

Tramvay yolunda seyreden otomobil, iki tramvayın arasında kalmaktan kıl payı bu manevrayla kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırıkkale’de feci kaza! 03:16

Kırıkkale’de feci kaza!

Kırıkkale’de bir otomobil, kavşaktan geçmeye çalışan bir ciple çarpması sonucu takla atıp 50 metre sürüklendi. İki gencin ölümden döndüğü feci kaza ve kaldırımda çocuğunu kucağına alarak kaçmaya çalışan bir annenin o anl..

İşte uçan araba! 01:11

İşte uçan araba!

Slovakya'da bir uçan araba prototipi 35 dakikalık testi başarıyla tamamladı. İki şehir arasında uçan otomobil 2500 metre yüksekliğe ve 170 kilometre hıza ulaştı...

İstanbul’da çok acayip bir olay! 01:38

İstanbul’da çok acayip bir olay!

Küçükçekmece'de park halindeki bir otomobil içerisinde kafasına poşet geçirilmiş halde erkek cesedi bulundu. Aracın arka koltuğunda ise açık halde iki piknik tüpü olduğu iddia edildi...

Maltepe’de kadın ile erkek sürücü arasındaki yol verme tartışması kamerada 01:23

Maltepe’de kadın ile erkek sürücü arasındaki yol verme tartışması kame

Maltepe'de bir sokakta karşı karşıya gelen iki otomobil sürücüsü yol verme yüzünden birbirine girdi. Küfürlerin ve bağrışmaların havada uçuştuğu tartışmada, kadın ile erkek sürücü çevredeki vatandaşların müdahalesiyle uz..

Kadıköy’de 21 yaşındaki alkollü sürücü kafeye daldı 01:23

Kadıköy’de 21 yaşındaki alkollü sürücü kafeye daldı

Kadıköy'de içinde iki kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan bir kafeye daldı. Sürücünün alkollü olduğu belirtildi...

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides 03:27

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides

A GENIUS mechanic has spent two years building his very own Formula 1 car from scratch. After attending a car event in Belgrade, supercar fanatic Mišo Kuzmanović decided to make his childhood dreams come true by construc..

  • BETA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru 02:22

BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru

BUGATTI Chiron için kaydedilen rekor: 1,500 PS süper araç duran bir başlangıçtan 400 km / saate (249 mil / saat) hızlanarak sadece 42 saniye içinde (41.96) durarak geri frenlendi. Bu, şimdiye kadar ulaşılan ve dünya çapı..

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

Yusuf Yusuf Full Hd İzle 1:36:10

Yusuf Yusuf Full Hd İzle

Konusu : Hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Düelloda Sahne Talisca'nın 00:29

Düelloda Sahne Talisca'nın

Beşiktaş, 34. dakikada Talisca'nın kafa golüyle Kasımpaşa karşısında 2-1 öne geçti. Sol kanattan topla birlikte hareketlenen Caner Erkin ceza sahasına doğru yaptığı ortaya iki oyuncu arasından yükselen Anderson Talisca, ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce