#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

YANAN OTOMOBİLİN İÇİNE GİRDİ! 01:43

YANAN OTOMOBİLİN İÇİNE GİRDİ!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı. Bu sırada aracı durdurmak isteyen sahibi de alev topuna dönen aracın içine girerek canını hiçe saydı...

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA! 03:07

BURÇAK KURTULDU, ECEM YOĞUN BAKIMDA!

Adana'da yaya geçidinden geçerken otomobilin çarptığı Özlem Dönmez (22), yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Dönmez'in, kazadan son anda kurtulan arkadaşı Burçak Özcan (22), otomobil sürücünün serbest bırakıldığını b..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı 02:13

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı

Hani’de Hain Tuzak- 2 Şehit, 2 Yaralı Diyarbakır’ın Hani ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptığı arazi arama tarama çalışması sırasında el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, patlamada 2 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker de..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

İngiltere'de Oynanan Maçta Futbolcu Kaleciyi Orta Sahadan Kale İçine Soktu 00:38

İngiltere'de Oynanan Maçta Futbolcu Kaleciyi Orta Sahadan Kale İçine S

İngiltere 2. Ligi'nde oynanan maçta Steve Sidwell, orta sahadan yaptığı vuruşla topu kaleciyle birlikte kalenin içine soktu. İngiltere Championship'de oynanan Brighton&Hove Albion maçında Steve Sidwell orta sahadan yaptı..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu 00:30

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Felahetiyan, İran'ın Türkiye'ye yaptığı elektrik ihracatının borç nedeniyle durdurulduğunu söyledi. İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Fe..

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim 01:32

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim

Bir akrabasının düğününe katılan genç kadın, çalan müziğe kendini kaptırınca ortaya komik görüntüler çıktı. Düğünlerde çekilen komik görüntüleri herkes izlemiştir... Ancak bu kez kendini çalan müziğe kaptıran ablanın yap..

  • Cowboy tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
IMF Başkanı Lagarde'ın Yargılanmasına Başlanıyor 00:49

IMF Başkanı Lagarde'ın Yargılanmasına Başlanıyor

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde‘ın Tapie davasında usulsüzlük yaptığı iddiasıyla yargılanacağı davanın ilk duruşması bugün görülüyor...

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Başbakan Yıldırım_ Dünya, Deaş'la Yalandan Mücadele Ediyor 01:51

Başbakan Yıldırım_ Dünya, Deaş'la Yalandan Mücadele Ediyor

Başbakan Yıldırım, Dünya, 'DEAŞ' diyor; DEAŞ yatıyor, DEAŞ kalkıyor... Onlar yalandan mücadele ediyor. Mücadeleyi yapan sadece Türkiye. Amerika'nın da bir halt ettiği yok, diğerlerinin de bir şey yaptığı yok. dedi...

Suriyeli Çocuk: 00:58

Suriyeli Çocuk: "Biz Beşşar'a Ne Yaptık.

beşar esedin kendi halkına yaptıgı zulüm gözler önünde sizlerin Allah yar ve yardımcısı olsun..

Dev Yılanla Korkunç Şov 01:00

Dev Yılanla Korkunç Şov

Önce yıkadı, ardından da adeta bir bebeği seviyormuş gibi sevdi, öptü... Genç kadının yılanla yaptığı tüyler ürpertici şovun görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü...

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Oscar'da Trump protestosu 00:31

Oscar'da Trump protestosu

Oscar’a ‘En İyi Yabancı Film’ dalında aday olan ‘Satıcı’ filminin İranlı yıldızı Taraneh Alidoosti, bu yılki ödül törenine ABD Başkanı Donald Trump’ı protesto etmek için katılmayacağını açıkladı. Trump bazı Müslüman çoğu..

Abdulhamid'in Torunu Nilhan Osmanoğlu Milyoner Olmak İstemiş! 05:36

Abdulhamid'in Torunu Nilhan Osmanoğlu Milyoner Olmak İstemiş!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme oturan 2. Abdulhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu meğerse yıllar öce milyoner olmak istemiş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 8 yıl önce
500 Akraba Selfie Çekti 00:34

500 Akraba Selfie Çekti

Çin'de, 500 akraba, drone yardımıyla selfie çektirdi.Bu çekim için aile üyelerinin 2 sene boyunca plan yaptığı belirtiliyor...

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Maket Hobisini Kazanca Dönüştürdü 01:50

Maket Hobisini Kazanca Dönüştürdü

Aydın'da torunları için yaptığı araç maketlerinin internette paylaşılmasının ardından, birçok ülkeden sipariş almaya başlayan İsmail Erzurumluoğlu, galeri kurup maket araç ihracatına başladı...

Derin Mermerci Anoreksiya Hastalığınamı Yakalandı! 07:32

Derin Mermerci Anoreksiya Hastalığınamı Yakalandı!

Her yaptığı olay olan,yaptığı ve giydiği konuşulan isimlerden biri olan Derin Mermerci'yle ilgili çok özel açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..