#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

 Didem Soydan,  Bikini Altının Fotoğrafını Paylaştı 00:35

Didem Soydan, Bikini Altının Fotoğrafını Paylaştı

Sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımlarla adından söz ettiren Didem Soydan, şimdi de giydiği 90'lı yıllara ait bikininin alt tarafını takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla..

  • ANKA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pek Yakında Film İzle 2:08:28

Pek Yakında Film İzle

Filmin Konusu Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Pek Yakında filmi 2 Ekim 2014 tarihinde ülkemizde vizyona girmiş ve yoğun bir ilgi görmüştür. Başrolde yine yönetmenliği ve senaristliği yapan Cem Yılmaz’ı..

  • Tv Series tarafından
  • 17.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mazlumların Dostu Türkiye 01:38

Mazlumların Dostu Türkiye

Bugün dünya insani yardım günü... Türkiye dünyada yaptığı insani yardımlarla dikkat çekiyor. Türkiye, özellikle mültecilere yaptığı yardımlarla milli gelirine oranla en fazla insani yardım yapan ülke konumunda bulunuyor...

Komedi Dükkanı  - Sarp Çırak Olmak İstiyor 07:47

Komedi Dükkanı - Sarp Çırak Olmak İstiyor

Komedi Dükkanı, Tolga Çevik'in, Fırat Doğu Parlak'ın yönergeleri doğrultusunda doğaçlama skeç yaptığı bir eğlence programı. Ebru Yalçın'ın yönetmenliğini yaptığı, Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği programda ilk ola..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri 05:42

Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Babadağ teleferik projesinin temel atma töreninde konser veren Hadise, giydiği transparan elbisesi ve yaptığı danslarla yürekleri hoplattı. Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesindeki Belceğiz Plajı..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada 00:14

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada

İstanbul Hadımköy’de geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü bir kez daha drift terörünü gözler önüne serdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin sürücü kapısını açık bıraktığı otomobille drift yaptığı görülüyor. ..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti! 00:38

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti!

İran'ın İsfehan şehrinde harekat halindeki taksinin üzerinde bir kadını görenler şoke oldu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde kadın arabaya tutunmaya çalışıyor. Arabayı kullanan kişinin karısını cezalandırmak içi..

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış 00:30

Ölmeden Dakikalar Önce Canlı Yayın Yapmış

Konya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de ağır yaralandığı kazada, araç sürücüsünün kazadan dakikalar önce kaza yaptığı yolda çektiği videosunu sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü Mehmet Büyükuyanık..

Bekçiler Kralı Kemal Sunal Film İzle 1:23:02

Bekçiler Kralı Kemal Sunal Film İzle

Bekçiler Kralı, 1979 yapımı Türk filmi. Osman F. Seden'in yönetmenliğini yaptığı filmde Kemal Sunal, Semra Türel, Reha Yurdakul rol almıştır. Filmde görev yaptığı mahallede vatandaşa eziyet eden muhtara, bakkala, manava,..

  • dizi tarafından
  • 8.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

Küçük Çocuk Rekorları Alt Üst Etti! 01:15

Küçük Çocuk Rekorları Alt Üst Etti!

Küçük bir çocuğun tek seferde yaptığı atışlar izleyenlerden büyük beğeni topladı. Basketbol makinesinde atış yapan küçük çocuk art arda yaptığı başarılı atışlarla 934 puan yaptı ve sosyal medyada takdir topladı. Daha önc..

  • PengoTV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi̇se, Hakan Sabancı Aşkına Önlem Aldı 00:36

Hadi̇se, Hakan Sabancı Aşkına Önlem Aldı

Basına yaptığı açıklamada “Sevgilim yok. Bir gün evlenirsem bile, eşimle el ele zor görürsünüz” diyerek yalnızlığını vurgulayan Hadise doğum gününü de ablası Hülya Açıkgöz ve yakın arkadaşlarıyla kutladı. Adı Hakan Saba..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Demet Akalın Süperstar Ajda Pekkan’a Neden Takıldı 14:48

Demet Akalın Süperstar Ajda Pekkan’a Neden Takıldı

TİM Maslak Show Center'da düzenlenen ödül törenine, Murat Yıldırım, Esra Erol, Soner Sarıkabadayı, Berkay, Yavuz Seçkin, Banu Parlak, Mahmut Tuncer, Emre Aydın, Ebru Yaşar, Yaşar İpek ve Demet Akalın gibi ünlü isimler ka..

  • BETA tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu 05:30

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” diyen Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ekinci, basın mensuplarına..

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu 10:32

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu

İstanbul’un vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olan Kadıköy’ün yükselen yıldızı Moda semtinde Erkan Ulutaş’ın sahibi olduğu “Moda Sahil Restaurant” ve Moda Kayıkhane eşsiz manzara ve lezzetlerine bir de müzik ziya..

  • BETA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser 00:20

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser Yayınlandı. Gururlu ve kibirli Bobby, kirpi kabilesindeki en güçlü aynı zamanda da en isyankar ve sıradışı kirpi. Tie Tui ile yaptığı kavgada yaralanan Bobby, hafızası..

Yeliz Yeşilmen'in Paylaşıma Deniz Akkaya'dan Olay Yorum 14:24

Yeliz Yeşilmen'in Paylaşıma Deniz Akkaya'dan Olay Yorum

Oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in, eşi Ali Uğur Akbaş’a yaptığı doğum günü sürprizinin ardından yaptığı Instagram paylaşımı sosyal medyayı salladı...

  • BETA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması 01:30

Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması

Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklaması yıllar önce Alparslan Türkeş'in yaptığı bir konuşmayı akıllara getirdi. MÇP ve Refah Partisi 1991 seçimlerine ittifak yapar..