#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Mustafa Kemal Bu Adama Benimle Oynamak Yaramıyor 89. Bölüm Survivor 2018 01:09

Mustafa Kemal Bu Adama Benimle Oynamak Yaramıyor 89. Bölüm Survivor 20

İletişim ödül oyununda iki de iki yaparak kazanan Anıl'ın rakibi Mustafa Kemal bench'e geldiğinde takım arkadaşlarına, 'bu adama benimle oyuna çıkmak yaramıyor' dedi...

  • BETA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çoban Kavurma Tarifi 04:32

Çoban Kavurma Tarifi

Çoban kavurma tarifi malzemeler yarım kilo kuşbaşı kuzu eti ya da dana eti dört tane domates 3 tane yeşil sivri biber bir tane kırmızı biber iki tane kuru soğan ya da 10 tane kadar Arpacık soğan 2 diş sarımsak çe..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Metrobüsde Kusma Tehditli Kadın Kavgası 00:39

Metrobüsde Kusma Tehditli Kadın Kavgası

Metrobüste nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı iki kadın tartışmaya başlamış. Kadınlardan biri diğerine, Senin üzerine kusarım diyerek parmağını ağzına götürmüş. Diğer kadın bu harekete Yahu alın şunu Allah aşkına ..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 95. Bölüm Fragmanı 01:31

Survivor 2018 95. Bölüm Fragmanı

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da bu hafta iki eleme olacak | 95. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 doksan beşinci bölümde Acun Ilıcalı, ada konseyinde haftada iki eleme olacağını duyurdu... Survivor 2018 ye..

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi 07:18

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi

Yarım paket yaş maya (isteyenler 1 paket kuru maya da kullanabilir ) 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker iki tane yumurta bir tanesi tüm olarak h..

Yumruk Yumruğa Kavga Eden Tavşanlar 00:50

Yumruk Yumruğa Kavga Eden Tavşanlar

Görüntüler Tunceli-Erzincan sınırında kaydedildi. İki yaban tavşanı, yol ortasında kavga etmeye başladı. Yaptıkları kıyasıya mücadele sırasında otomobiliyle önlerinde duran Şenol Özdemir'e aldırış dahi etmediler. Tavşan..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Tarak Tatlısı Tarifi 02:41

Tarak Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı Hindistan cevizi 125 gram tereyağ (3 yemek kaşığı) 2 adet yumurta (1 sarı yüzüne) 1 kabartma tozu 1 pa..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Sema'dan Nagihan'ın Ödül Teklifine Tepki Çok Güzel Film 98. Bölüm Survivor 2018 03:39

Sema'dan Nagihan'ın Ödül Teklifine Tepki Çok Güzel Film 98. Bölüm Surv

Ödül Oyununu Kazanan Nagihan'ın Ödülü Sema İle Paylaşmak İstemesi İki Takımın Da Gündeminde... İki Taraf Da Durumu Değerlendirdi...

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurtalı Ekmek 05:08

Yumurtalı Ekmek

2 dilim kalın tost ekmeği 1 kutu krema (200 ml) 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı şeker 1 paket vanilin yada 1 tatlı kaşığı vanilya özütü 1 çay kaşığı tereyağı Akçaağaç şurubu Bayatlamış ama kurumamış tost ekmeğini 1 par..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

Aslı Özdel Kuru Cilde En iyi Çözüm 04:58

Aslı Özdel Kuru Cilde En iyi Çözüm

Kuru cilde en iyi çözümü, bu iki aşamalı nemlendirme rutiniyle buldum. Bu iki nemlendirme adımını atlamadan yaptığımda cilt kuruluğumda inanılmaz azalma gözlemledim. Umarım sizin için de faydalı olur...

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik 01:21

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik

'İki canımız vardı ikisini de vatan için feda ettik' Hakkari'deki terör saldırısında eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Karakaya, İki canımız vardı, ikisini de vatan için feda etttik. Allah milletimize, de..

Cennetin Çocukları - Dokunma Ona 10:15

Cennetin Çocukları - Dokunma Ona

İki düşman ailenin birbirlerini çok seven çocuklarının aşkı... Yıllar sonra Üniversitede tanışan ve birbirlerine aşık olan gençler aslında birbirine düşman olan iki ailenin çocuklarıdır. Ancak onlar aşklarından vazgeçmey..

Cennetin Çocukları - Ne Kız Be 10:02

Cennetin Çocukları - Ne Kız Be

İki düşman ailenin birbirlerini çok seven çocuklarının aşkı... Yıllar sonra Üniversitede tanışan ve birbirlerine aşık olan gençler aslında birbirine düşman olan iki ailenin çocuklarıdır. Ancak onlar aşklarından vazgeçmey..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Cennetin Çocukları - Ölsün Daha İyi 10:04

Cennetin Çocukları - Ölsün Daha İyi

İki düşman ailenin birbirlerini çok seven çocuklarının aşkı... Yıllar sonra Üniversitede tanışan ve birbirlerine aşık olan gençler aslında birbirine düşman olan iki ailenin çocuklarıdır. Ancak onlar aşklarından vazgeçmey..

Şanslı Logan - Logan Lucky Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Şanslı Logan - Logan Lucky Türkçe Dublaj İzle

Amerika'da gerçekleştirilen nascar yarışları herkes tarafından izlenen beğenilen bir motorsporudur. Ünlü oyuncular Channing Tatum ve Daniel Craig başrolleri paylaşan iki isimdir. Amerikan yapımı film Komedi, Suç, Dram T..