#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor 02:12

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor

Okyanus ötesinde Koronavirüsle Mücadele Görev Gücü'nün iki önemli ismi kameraların karşısındaydı. Başkan Yardımcısı Mike Pence ülke genelinde salgının yavaşladığını söyledi. Doktor Fauci ise ciddi bir sorun olduğunu beli..

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 01:06

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3

Yeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Adem iki farklı hayatın arasında sıkışıp kalıyor!nnYeni Hayat 4. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Adem iki farklı hayatın arasında sıkışıp kalıyor!nnAilesi ve yeni hayatının arasında ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Efsane Peynirli Pişi Tarifi  Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması 06:37

Efsane Peynirli Pişi Tarifi Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması

1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta adet yumurta 1 tatlı kaşı tuz Bir paket kabartma tozu 3,5 su bardağına yakın un (dikkatli bir şekilde ilave edin) Arası için beyaz peynir ve kaşar peyniri Hamur malzemelerini karıştır..

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi  Açma Nasıl Yapılır 04:54

Açma Tarifi Pastane Açması Tarifi Açma Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4.5 su bardağı un 1 su bardağı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı şeker 1 paket kurumaya 1 adet yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı çörek otu 1.5 su bardağı ılık su TARİFİ Maya, şeker, tuz, sıvıyağ ka..

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:57

Sevimli Emojiler 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir v..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır  Kete Tarifi 10:02

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır Kete Tarifi

1 su bardağı ılık süt 1 adet yumurta yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı ılık su Yarım paket yaşmaya Bir çay kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar..

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Pervane Baklava Tarifi 10:08

Pervane Baklava Tarifi

Pervane baklava hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 5 ve 5,5 su bardağı arası un şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce