#Endonezyalı tamircinin yaptığı İki kafalı otomobil

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda 05:56

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda

Hasreti Uykularda şarkı sözleri ile Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolana dolana dolana Bir hastan vardır umutsuz Belki Ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin, memesinin altında Bir sancı,..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Madagaskar 2 1:29:22

Madagaskar 2

Madagascar 2, Eric Darnell ve Tom McGrath'ın yönetmenliğini yaptığı 2008 yılı ABD yapımı animasyon komedi-macera filmi. Madagaskar serisinin devam filmidir...

  • Film İzle tarafından
  • 16.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı 02:54

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı

İşte Bir Demokrasi Dersi Daha.Kız Öğrenci Elinden Geleni Yaptığı Halde Sınıfın Onu Dinlememesi ve Onların 100 Alması için Ağlayarak Anlatıyor. Sınıf Başkanı hep yüz alıyor ve diğer sınıf öğrencilerin de 100 alması için o..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor 04:21

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Sürekli

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in Araban İlçesi'nde, Ak Parti Yavuzeli ve Araban ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Işid Petrolleri Video 02:22

Işid Petrolleri Video

Işid Petrolleri Video işidin petrol yolları işid'in bekciligini yaptıgı petrol yolları taşeron..

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu 00:37

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu CHP'nin çağrısıyla yapılan Anıtkabir'e Cumhuriyet Yürüyüşü için 1. Meclis önünde toplanıldı. Kortejin başında bulunan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamasında 23 Ni..

Nostaljik TRT Reklam Kuşağı (1981-1983) 06:14

Nostaljik TRT Reklam Kuşağı (1981-1983)

TRT'nin 1981-1983 yılları arasında yaptığı renkli yayın denemelerinde yayınlanan reklamlar...

Düdüklü Tencere Patladı, Yüzü Yandı 05:38

Düdüklü Tencere Patladı, Yüzü Yandı

Düdüklü Tencere Patladı, Yüzü Yandı Aşure yaptığı sırada ocak üzerindeki bulunan düdüklü tencerenin patlamasıyla, Nazlı Biçer Ertuğ'un yüzü ve vücudunun büyük bölümü yandı...

Uğur MUMCU'nun Köy Enstitüleri Konuşması 09:43

Uğur MUMCU'nun Köy Enstitüleri Konuşması

Rahmetli Uğur Mumcu'nun bir panelde yaptığı Köy Enstitüleri ile ilgili konuşmasında : Halk Din sömürsünü affetmiyor diyor..

  • PengoTV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı 01:05

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı

Milli boksör Ali Eren Bir Rakibine Daha Havlu Attırdı Olimpiyat boksörümüz Ali Eren Demirezen, Hamburg'da çıktığı maçta İsveçli rakibini omzundan sakatladı. İsveçli ağır siklet Alexander Todorovic karşısında muhteşem b..

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı 00:28

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı ABD'nin, PKK/PYD'ye silah yardımı yaptığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 10.Bölüm Annemi̇ze Yardim Edeli̇m 09:27

Canim Kardeşi̇m 10.Bölüm Annemi̇ze Yardim Edeli̇m

Çocuklar annelerinin işten gelip ev işleri yaptığı için çok yorgun düştüğüne inanırlar. Ve sözde annelerine yardım etmek için ev işlerine soyunurlar. Ev biran da savaş alanına döner. Evi temizlemek Lale hanıma düşer. Hay..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Deney 03:42

Kuzucuk Deney

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir laboratuvarda deney yapmayı öğretiyordur. Yaptığı deney, kuzucuk ve horozu çok etkiler. Bu yüzden leylek ara verdiğinde çaktırmadan laboratuvara girerler ve deneyi kendi başlarına yapmaya ça..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Uçak 03:32

Kuzucuk Uçak

Kuzucuk oyuncak bir uçakla oynuyordur. Bu sırada tepeliğin arkasında gerçek bir uçak görür ve uçurmak ister. Nasıl uçuracağını bilemediğinden tüm düğmelerine basar. Bu sırada hareket eden uçak leyleğin yuva yaptığı rekla..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Uçtu Uçtu 04:19

Kuzucuk Uçtu Uçtu

Horoz uçamadığı için üzgündür. Kuzucuk arkadaşı için iyi bir şey yapmak ister ve bir lastik yapar, yaptığı lastikle topu fırlatır ve top uçup gider.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! 00:50

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti!

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! Doğan Medya tarafından düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde Fatih Portakal en iyi haber spiker ödülüne layık görülürken yaptığı skandal konuşmayla gündeme oturdu..

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti 00:22

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Düeti

Üç maç aradan sonra milli takıma çağrılan isimlerden olan Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın birlikte yaptığı düet sosyal medyada olay oldu. Kosova maçıyla birlikte Milli Takım'a dönen Arda Turan ve Burak Yılmaz, Barış Manço'..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor 01:03

Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor

Hızla gelişen sanal gerçeklik teknolojisi Google'ın dünyayı gezdiren uygulaması Google Earth'le birleşiyor. Samsung, HTC, Google gibi büyük şirketler ise sürekli olarak sanal gerçeklik teknolojisini geliştirmek için çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğuma Dakikalar Kala Dansın Dibine Vuran Kadın 03:34

Doğuma Dakikalar Kala Dansın Dibine Vuran Kadın

Doğuma belkide dakikalar kala kadının yaptığı hareketler fenomen olma yolunda ilerliyor.. Adamın bu kadını nereden bulduğunu merak etme gereği duymuyoruz...

  • Cowboy tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda 03:28

Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda

Cornetto gururla sunar: Yalın'ın Cornetto'nun Güzel ile Saf isimli kısa aşk filmi için yaptığı şarkı: Keyfi yolunda, aşkı sonunda sizlerle...

Domatesi Topraksız Tarımda 25 Günde Yetişiyor 01:45

Domatesi Topraksız Tarımda 25 Günde Yetişiyor

Domatesi Topraksız Tarımda 25 Günde Yetişiyor Tarım arazilerinin kısıtlı olduğu Bolu'da başlatılan topraksız tarım projesi kapsamında tarlada yetişme süresi 45 günü bulan domatesler, cins arıların polenleme işlemini yap..