#Enerji veren smoothie tarifi

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum 01:21

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız 01:36

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Çekimde Kibritin Yanışı 00:51

Ağır Çekimde Kibritin Yanışı

Kibrit ucu, kükürt ve oksitleyici olarak potasyum klorattan oluşur. Potasyum klorat kükürtün yanmasını sağlayan oksijeni veren maddedir. Ayrıca sürtünmeyi artırıcı çok ince cam tozu ve bu karışımı bir arada tutacak bağla..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:46:30

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle

Küçük Barbara Thorson için hayat oldukça zor geçmektedir. Barbara dünyadan çok, Titan'ların, Canavarların, Devlerin dünyasıyla ilgilenmektedir. Herkese karşı meydan okuma gayretinde olan, arkadaşları olmayan ve kendi ha..

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:48:42

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, iki polis akademisi öğrencisinin gözlerinin önünde gerçekleşen bir kaçırılma olayını çözmeye çalışmasını konu almaktadır. Karakterleri: Park Seo-Joon filmde polis akademisinde bir öğrenci olan Ki-Joon karak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle 1:28:12

Sonsuz Geceler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, para için bir cinayeti üstlenen bir adamın, ailesi tarafından kurtarılmasını anlatır. Parasını kızının ilaçlarına veren Osman, evin ihtiyaçları için yüzüğünü satar. Gittiği meyhanede tanıştığı biri tarafı..

Tek Kurşun 1968 Türk Filmi İzle 1:17:00

Tek Kurşun 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir kiralık katilin hayatı anlatılır. Cellât lakaplı Cemil, yetimhanelerde büyümüş bir kiralık katildir. Hapishaneden çıkar çıkmaz yeni bir anlaşma yapar. Yeni işi Sirkaf Ahmet adında bir bar sahibini ö..

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle 1:36:34

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir baskın çetesine karşı mücadele veren bir adamın öyküsü anlatılır. Kenan, bağlı olduğu nakliye şirketinin bütün hisselerini satın almak istemektedir. Bunun için adam kiralayarak şirketin garajına bas..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet 10:19

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet

BMW Motorrad Concept 9cento projesinin makine bölümüyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Teknik detaylardan ziyade daha çok tasarımı üzerine inceleme yapabileceğimiz projede ilk dikkat çeken noktalardan bir tanesi d..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı 04:01

Minik Eylül'den Acı Haber Geldi Katil Zanlısı Bakın Kim Çıktı

KÜÇÜK EYLÜL 8 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU Bursa'da yaşayan İbrahim-Şerife Yağlıkara çiftçi, yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne geldi. Burada Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçükleri olan Eylü..

Oyuncak Hikayesi 1 Türkçe Dublaj İzle 1:21:11

Oyuncak Hikayesi 1 Türkçe Dublaj İzle

Andy oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven ve oyuncaklarına değer veren küçük bir çocuktur. Ancak Andy’nin oyuncakları hakkında bilmediği bir şey vardır. Bu da Andy’nin yokluğunda, oyuncaklarının kovboy Woody’nin önderli..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi 21:41

Berna Laçin - Alişan arasındaki idam tartışması alevlendi

İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı diye tweet atan Berna Laçin ile tepki gösteren Alişan arasında sular durulmuyor. Medine hakkında attığı tweetten dolayı tartışan Berna Laçin ve Alişan arasın..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce