#Engelli aracı

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Ömrünü Yeğenine Adadı 01:00

Ömrünü Yeğenine Adadı

Çorum'da yaşayan 68 yaşındaki Pakize Memiş, ömrünü engelli yeğenine adadı. Bedensel ve zihinsel engelli yeğeni 41 yaşındaki Murat Memiş'e bakabilmek için yuva kurmaktan dahi vazgeçen ve tek başına engelli yeğeninin tüm i..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece 03:49

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 51. yaşına giren Kocaeli Fuarı’nda düzenlediği muhteşem yaz etkinlikleriyle yazın ilk gününden son gününe kadar farkını ortaya koymaya devam ediyor. Murat Boz konseriyle başlangıç düdüğü ça..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Kar Küreme Aracının Buzlu Yol ile İmtihanı 00:44

Kar Küreme Aracının Buzlu Yol ile İmtihanı

Rusya'da bir kar küreme aracı sürücüsü buzlu yolda aracı kontrol etmekte zorlanmış. Kar küreme aracı buzlu yolda kaymaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözünün Hakkını Veren Kadın 02:12

Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözün

ugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar kadar yıkılan engellerin de en çok konuşulduğu gün. Önemli olanın içindeki coşkuyu kaybetmemek olduğunu bizlere bir kez daha gösteren Derya So..

Engelliler Bir Günlügüne Polis Oldular 01:06

Engelliler Bir Günlügüne Polis Oldular

Adana’da 16 engelli çocuk, Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde 1 günlüğüne polis oldu. Kep takıp telsizle konuşan engelliler, annelerini gözyaşlarına boğdu...

′Engel′ tanımayan mücadele 01:06

′Engel′ tanımayan mücadele

Dünyanın tenha bir köşesinde yaşamdan izole yaşayan engelli bir Kırgız yaptığı aksesuarlarla internette satış başarısı elde etti...

  • Umut Tv tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moskova Moda Haftası′nda Engelliler Defilesi 01:15

Moskova Moda Haftası′nda Engelliler Defilesi

Moskova Moda Haftası'nda engelli mankenlerin defilesi göz kamaştırdı. Kreasyonların sahibi Open World adlı sivil toplum örgütü, engellilerin Rusya'da eşit hak taleplerini çeşitli etkinliklerle topluma duyurmaya çalışıyor..

  • Umut Tv tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Proje 05:54

Muhteşem Proje

'Ana akım' sanatçılarla aynı fırsatlara sahip olmayan engelli bireyler, moda, medya ve sanat alanında geri planda kalıyor ve kendilerini tanıtma fırsatı bulamıyorlar. Zebedee fotoğrafik portre projesi de bu boşluğu doldu..

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çekme Ananı Bacını Vol. 2 00:25

Çekme Ananı Bacını Vol. 2

Abimiz aynı ''çekme ananı bacını skm çekme'' lafını eden adam gibi sövüyor. Bu arada ikisinin de engelli olması tesadüf mü acaba?..

  • JET TV tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ameliyat Parası Toplayabilmek İçin Kaykayla Dileniyor 00:59

Ameliyat Parası Toplayabilmek İçin Kaykayla Dileniyor

Adana'da ayaklarından engelli bir vatandaş, ameliyat parası toplayabilmek için dizlerini üzerine çöküp elleriyle ilerletebildiği kaykayıyla dilencilik yapıyor..

Gözleri Görmeyen Küçük Hafız Yüreklerimizi Yaktı 04:19

Gözleri Görmeyen Küçük Hafız Yüreklerimizi Yaktı

Görme engelli hafız öyle bir okuduki herkes ağlamaya başladı..

  • JET TV tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Defa Annesinin Sesini Duyan Minik Bebek 00:38

İlk Defa Annesinin Sesini Duyan Minik Bebek

İşitme engelli olan bebek ilk defa annesinin sesini duyuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular 00:50

Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular

Konya'da okul servisinin taşımak istemediği bedensel engelli Ebubekir'in okuma azmi yarıda kalmasın diye Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri gönüllü oldu. Zabıta ekipleri, haftanın üç günü genci, evind..