#Engelli yol arkadaşlarına bisiklet deneyimi yaşattılar

Ölümden Böyle Kaçtılar 00:30

Ölümden Böyle Kaçtılar

İki polis durdurdukları otomobildeki kişilerle yol kenarında konuşurken, aydınlatma direğinin üzerlerine düştüğünü fark edince kaçarak canlarını kurtardılar. Görüntülerde polisler durdurdukları araçtaki iki kişiyle yol k..

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi 07:03

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi

Falcon 9, Kaliforniya'da Hawthorne isimli bölgede bulunan SpaceX tesisinde üretiliyor. Aynı zamanda sürekli olarak geliştirilmelerine devam edilen roket, sürekli olarak bu tesise getiriliyor. Bununla birlikte fırlatma al..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ahmet Kaya - Bundan Öte Ayrılık Var 02:50

Ahmet Kaya - Bundan Öte Ayrılık Var

Ahmet Kaya Bundan Öte Ayrılık Var, Bundan Böyle Yol Yok..

Ambulansın Geçişini Engelleyen Aracın Önünü Kesen Polis 00:59

Ambulansın Geçişini Engelleyen Aracın Önünü Kesen Polis

Trafikte hasta taşıyan ambulansa yol vermeyen araç sahibinin yolunu keserek cezayı kesen polisi izliyoruz. Hala ambulansa yol verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TIR'dan kopan tekerlek işçinin üzerinden geçti 00:49

TIR'dan kopan tekerlek işçinin üzerinden geçti

Çin'de bir TIR'ın dorsesinden fırlayan çift tekerlek, yol çalışması yapan işçinin üzerinden geçti. İşçinin yaralı kurtulduğu olay ise yol kamerasınca kaydedildi...

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4 18:02

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Söz | 59.Bölüm 2:16:22

Söz | 59.Bölüm

Nadya’yı (Selin Deveci) teslim alan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Dragan’a (Sarp Akkaya) fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bi..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü 02:50

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki 2 TIR kaza yaptı. TIR'ların kullanılmaz hale geldiği kazada sürücüler yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, yere saçılan maddeler yol ..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik 03:54

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik şarkı sözleri ile; Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmedik, çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu, köşe başında Bir vefasız için, yol gözlemedik mi Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmed..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..