#Engelli yol arkadaşlarına bisiklet deneyimi yaşattılar

Tarkan Hüp Orijinal 04:02

Tarkan Hüp Orijinal

Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağla..

Emre Çolak'ı Gururlandıran Türk Bayraklı Görüntü! 00:15

Emre Çolak'ı Gururlandıran Türk Bayraklı Görüntü!

İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna forması giyen milli yıldız Emre Çolak, Celta Vigo ile oynayacakları maç öncesinde stada giderken yol kenarında açılan Türk bayraklı taraftarları paylaştı. Emre'nin bu payl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

 Eğitici Çizgi Film Leo Junior  Araba Pisti ve Kumandalı Oyuncak Arabalar! 04:48

Eğitici Çizgi Film Leo Junior Araba Pisti ve Kumandalı Oyuncak Araba

Leo kasasında bir sürü kasa taşıyor. Onlardan ne yapacak biliyor musunuz? Bunlar yol parçalar olmalı. Bu bir yarış pisti olacak! Oyuncak arabalar oynayabilirler. Leo oyuncakları ve uzaktan kumandalı arabaları buluyor. Ar..

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı 00:51

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı

Irak'ın Musul kentinin doğusunda kapalı bir pazar yerine havan toplarıyla düzenlenen saldırıda en az iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı, yerel halkın alışveriş ya..

Kahraman  Şehidimiz Ömer Halisdemir Pasta Süsü Yapıldı! 02:33

Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir Pasta Süsü Yapıldı!

Bir festivalde 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in resminin bir pasta süslemesinde kullanılması tartışmalar yol açtı...

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir? 00:25

Makyaj Fırçaları Nasıl Temizlenir?

Makyaj için fırçalar üzerinde akne ve diğer hoş olmayan sürprizler cilde tahrişe neden olabilir kir ve bakterilerin bir sürü gidiyor. güzelliği bozmamak için ve sağlığına zarar etmemek için, makyaj fırçaları düzgün yıkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8’in satışları 21 Nisan’da başlayacak. Galaxy7 modelinin bataryasının aşırı ısınmaya neden olma..

Bisikletle 80 Günde Devr-i Alem 01:09

Bisikletle 80 Günde Devr-i Alem

İskoçyalı uzun mesafe bisikletçisi Mark Beaumont, dünyanın çevresini 80 günde dolaşarak yeni bir rekor kırmayı planlıyor. Rekor denemesinde Beaumont’un günde 16 saat giderek 386 kilometre yol kat etmesi gerekiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peru'nun Kokain Vadisindeki Uyuşturucu Hikayeleri 04:17

Peru'nun Kokain Vadisindeki Uyuşturucu Hikayeleri

Peru'nun Kokain Vadisindeki Hikayeler. Dünya kokaininin beşte biri bir vadide üretilir. Kısmen Parlayan Yol ile kontrol Edilen Maoist gerilla, Peru'nun fakir bölgesi Valle de los Ríos Apurímac, Ene y Mantaro, hükümsüzleş..

  • PengoTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye 02:32

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye

Hayatın adaleti, her zaman giden kazanır, Böyledir bu çok değer verirsen, sevgisi azalır, Başka yerde, başka kolda, aşk öylemi yaşanır, Onca güzel günleri, bi elvedaya sığdırır, Bugün seninle düşlediğim hayallerimle uyan..

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Albüm) 44:03

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Al

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 12 MUHAYYER KÜRDİ (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Muhayyer Kürdi Peşrev 00:00 2. Varmı Hacet Söyleyim Ey Gültenim 00:52 3. Yaylı Tanbur Taksimi 03:38 4. Bakışı Çağırır Beni Uzaktan 04:4..

Dans Ederek Motosiklet Sürücüsünün Dikkatini Dağıtan Kız 01:08

Dans Ederek Motosiklet Sürücüsünün Dikkatini Dağıtan Kız

Yol kenarında dans ederek motosiklet sürücüsünün dikkatini dağıtıp kaza yapmasına sebep olan Ukrayna'lı çılgın kızın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır 04:57

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsun, hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Bizim Sokaklar 03:51

Koray Avcı - Bizim Sokaklar

Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle gözgöze olduğum yerler Nerede sevgilin ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması 01:01

Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması

Armadillo yol ortasında dururken gelen insanları fark etti. Kendini tehlikede hisseden armadillo bir anda içine kapandı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farke..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evsiz Köpek Yavrusu 10:04

Evsiz Köpek Yavrusu

Yol kenarında terk edilmiş köpek yavrusu bulundu...

Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum 03:48

Kazım Koyuncu İşte Gidiyorum

İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir a..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..