#Engelli yol arkadaşlarına bisiklet deneyimi yaşattılar

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Hakan Altun Demet Akalın'ı Tebrik Etti 03:06

Hakan Altun Demet Akalın'ı Tebrik Etti

Babası adına okul yaptıran Hakan Altun bana yol gösterdi diyen Demet Akalın'a hayırlı olsun dedi. Ne kadar çok okul olursa o kadar az cezaevi olur açıklamasında bulundu...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Nevşehir Belediyesi, Cadde ve Yolları 'Foşur Foşur Yıkadı' 00:58

Nevşehir Belediyesi, Cadde ve Yolları 'Foşur Foşur Yıkadı'

Koronavirüs salgını sonrası cadde ve yolları yıkayan belediyelere Nevşehir Belediyesi de eklendi. Belediye yol ve caddeleri yıkadığı görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı. İşte o görüntüler.....

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Brezilya'da Mini Tsunami Yaşandı 00:58

Brezilya'da Mini Tsunami Yaşandı

Brezilya'da mini tsunami felaketi sonucu mal kaybına ve bazı kişilerin yaralanmasına yol açtı...

Hırpaladın Sol Yanımı 05:05

Hırpaladın Sol Yanımı

Provided to YouTube by ILSVisionMusic Hırpaladın Sol Yanımı · Yol’a Düş Hırpaladın Sol Yanımı ℗ 2019 ILS Vision Music Released on: 2019-06-19 Auto-generated by YouTube...

  • TEK KANAL tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında Kaldı 01:59

Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yol ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi...

Caminin minaresi böyle yıkıldı 01:27

Caminin minaresi böyle yıkıldı

Sivas’ta yol çalışmaları kapsamında yıkılan caminin kalan minaresi de halat yardımıyla yıkıldı, vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti...

Trabzon'da 15 işçi selden kıl payı kurtuldu 06:18

Trabzon'da 15 işçi selden kıl payı kurtuldu

Trabzon’un Yomra ilçesindeki öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış sele neden oldu. İlçedeki yol yapım şantiyesinde çalışan 15 işçi selden kıl payı kurtuldu. Selin geldiği esnada uyuyan bir işçi ise ..

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular 02:53

Ayasofya Kararından Rahatsız Oldular

İstanbul’un fethinin sembolü olan Ayasofya Camii ibadete açıldı. Ancak bu tarihi karar dünyada bazı ülkelerin hoşuna gitmedi. Ayasofya'nın ibadete açılmasından rahatsız olan da vardı, kararın provokasyona yol açabileceği..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Endonezya'da sel felaketinde ölenlerin sayısı 25'e ulaştı 01:21

Endonezya'da sel felaketinde ölenlerin sayısı 25'e ulaştı

Endonezya'nın Güney Sulawesi eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e yükseldi...

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu 05:11

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu

Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş sigara izmariti yüzünden çıkan yangın yoldan geçen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ağaçlık bölgeye sıçramasıyla alevler otoyola kadar u..

Cam yüklü kamyonet dönüş yaparken böyle devrildi 00:19

Cam yüklü kamyonet dönüş yaparken böyle devrildi

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizliğin nelere yol açabileceğini gözler önüne serdi...

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi 01:25

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi

Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis sismik araştırma gemisi Yunanistan'da istifaya yol açtı. Oruç Reis kıta sahanlığımızı işaretleyip araştırmalar yapıyor” diyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Ulusal ..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü 04:40

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda 28 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza nedeni ile yol savaş alanına döndü. Yaklaşık 2 saattir trafiğe kapalı olan yolun açılması için çalışmalar sürerken, yolu savaş alanı..

Şakadan rehin almış! 01:53

Şakadan rehin almış!

ADANA'DA BİR MAHALLE MUHTARI, İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜN SIRTINA SİLAH DAYAMIŞ,, YOL İSTEMİŞTİ... KARAKOLDA ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEYİP SERBEST KALDI. MAHALLE SAKİNLERİ DE YAPMAZ ÖYLE ŞEY DİYEREK MUHTARLARINA ARKA ÇIKTI...

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan 02:22

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nerden başlasam anlatılmaz Ben pes etsem aşk bırakmaz İmkansızdı ya gerçek olmaz Biter sandığın, geçer sandığın Sonu kıyamet kaçılmaz Sen beni anlat soranlara s..

Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması 02:36

Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması

Antalya'da çalıntı otomobile kurduğu düzenekle tüpten gaz çeken tüp gaz bağımlısı Gazman lakaplı E.Y., jandarmaya yakalandı. Antalya'da çaldığı araçta özel bir düzenek kurarak tüp gaz çeken bağımlı genç, otobilden şüphel..

  • JET TV tarafından
  • 299 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sakarya'da şehir merkezinde satırlı dehşet 01:16

Sakarya'da şehir merkezinde satırlı dehşet

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir birlerine yol vermeme ve küfür ettikleri iddiasıyla iki kişi kavga etti. Taraflardan biri satırla saldırarak adeta dehşet saçtı...

İnternet üzerinden satılık ve kiralık boş daireleri gözüne kestiren hırsız kombileri çalıyor 01:56

İnternet üzerinden satılık ve kiralık boş daireleri gözüne kestiren hı

Daha Fazlası İçin Abone Ol → https://bit.ly/2yKl4TlnnAnkara'nın Keçiören ilçesi'nde 21 daireyi soyduğu belirlenen hırsız, yaklaşık 80 bin liralık zarara yol açtı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlının suç dosyası ka..

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle 04:18

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle

Ne Yapayım Tabiatım Böyle şarkı sözleri ile Kapıları kaparım Ardıma bakarım Hayatım böyledir Bir yol ararım Yanarım bir sigara gibi Küllerim dağılır Sönerim çünkü ateşim İzmarite dayanır N'apim, tabiatım böyle Vura ..

Uncharted Kayıp Miras Final Sahnesi Ps4 03:09

Uncharted Kayıp Miras Final Sahnesi Ps4

#Uncharted #KayıpMiras #FinalSahnesi Evet, Hindistan'da müthiş atmosferde başladığımız oyunda Chloe ve Nadine ile birlikte yol alıyoruz. Peki yeni oyunun hikayesi ne? Oyunda meşhur antik Hindistan'ın kutsal eserini yani ..

  • PS4 CLUB tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 5 yıl önce