#Enginarlı ekmek Üstü

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri

02:18 Dünya Hangi Konuda Saldırıda? 13:45 Neden Yalan Söylüyorlar? Amaç Ne? 23:04 GDO Çok Büyük Bir Yalandı! 25:40 Yakında Yiyecek Ekmek Bulamayacaksınız İşte Nedeni! 29:38 Yangınlar Planlı Mıydı? 43:30 Kızılötesi Lazer..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız! Tüm Özgürlükleri

02:18 Dünya Hangi Konuda Saldırıda? 13:45 Neden Yalan Söylüyorlar? Amaç Ne? 23:04 GDO Çok Büyük Bir Yalandı! 25:40 Yakında Yiyecek Ekmek Bulamayacaksınız İşte Nedeni! 29:38 Yangınlar Planlı Mıydı? 43:30 Kızılötesi Lazer..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Fatih Kısaparmak  Bu Adam Benim Babam 04:40

Fatih Kısaparmak Bu Adam Benim Babam

Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası Bafra'dır cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla Bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam Ağl..

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

 Eggs Benedict Tarifi 05:00

Eggs Benedict Tarifi

Eggs Benedict Malzemeler: 1 dilim çavdarlı ekmek 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 dilim pastırma 4-5 dal frenk soğan Hollandaise Sos İçin; 2 yemek kaşığı sade yağ 2 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı su 2 yem..

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..