#Enth e nd linkin park müzik dinle

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
My Earth Songs | Concert for Every Child | Songs for a Brighter Future 1:04:43

My Earth Songs | Concert for Every Child | Songs for a Brighter Future

My Earth Songs - Concert for Every ChildnPresented by Vivendi, in support of UNICEFnTo Support: https://www.unicef.org/reimagine nnSongs we hear as children remain with us forever. That's why Vivendi, in support of UNIC..

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İstenecek 00:47

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İsten

Güney Kore'de savcılar, devlet başkanlığı görevinden azledilen Park Geun-hye için yakalama emri çıkarılmasını talep edecek. Mahkemenin bu talebi kabul etmesi durumunda, yolsuzluk skandalı dahil 13 suçla ilgili sorgusu d..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Alanında Uzman Olan Tır Şöförü 01:37

Alanında Uzman Olan Tır Şöförü

Tırın dorsesini park eden tır şöförü hiç zorlanmadan rahat bir şekilde dorseyi park etmesi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:48:42

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, iki polis akademisi öğrencisinin gözlerinin önünde gerçekleşen bir kaçırılma olayını çözmeye çalışmasını konu almaktadır. Karakterleri: Park Seo-Joon filmde polis akademisinde bir öğrenci olan Ki-Joon karak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle 04:04

Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Beşiktaş, 1-1 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Vodafone Park'ta Partizan'ı 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, d..

  • OFSAYT tarafından
  • 11.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Angel Haze  Resurrection 04:09

Angel Haze Resurrection

ANGEL HAZE LYRICS Resurrection 2014, the year I died Now I'm resurrected like Jesus Christ I mean, y'all can tell by the shit I drive When the doors go Ah like frequent flights I mean, look inside my crib, look insi..

PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı 00:54

Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı

Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı Kağıthane’de el freni çekilmeyen park halindeki halk otobüsü hızla hareket ederek durağa daldı. Yaşlı bir adam kazadan saniyelerle kurtuldu. Edinilen bilgiye göre, el freni çekilmeyen pa..

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Araçları Pert Eden Acemi Kepçe Sürücüsü 00:57

Araçları Pert Eden Acemi Kepçe Sürücüsü

Acemi ekskavatör kepçe sürücüsü park halindeki araçların arasında geçerken tüm araçlara çarparak araçları haşat etti, kızgın araç sürücülerinin hışmına uğradı ve feci bir dayak yedi...

  • Cowboy tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Florida'da görüntülere takılan dev timsah 01:15

Florida'da görüntülere takılan dev timsah

ABD'nin timsahlarıyla ünlü eyaleti Florida'da göl kenarında yürüyüşe çıkan birkaç şanslı kişi, bölgede yaşayan dev bir timsahı karada yürürken görüntüledi. Sosyal medyada yayılan görüntüler hakkında Jurassic Park film..

Aslan'ın Safari Arabasına Saldırması 00:53

Aslan'ın Safari Arabasına Saldırması

Hindistan'da bulunan Bannerghatta Biyolojik Park'ında safari turuna çıkan turistlerin aracına aslan saldırdı. Aslanları görünce turistleri memnun etmek için durarak hayatlarını tehlikeye atan şoför ise işten atıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ehliyetini Kasaptan Alan Kadın Sürücü 00:53

Ehliyetini Kasaptan Alan Kadın Sürücü

Otomobilini tam park etti tehlike geçti derken son bir manevra ile ortalığı tozu dumana kattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozdağ  Ne biçim Bir Demokrasidir Ki, Teröristler İçin Her Şey Serbest Her Türlü Destek Var 01:06

Bozdağ Ne biçim Bir Demokrasidir Ki, Teröristler İçin Her Şey Serbest

Almanya’da Baden-Württemberg eyaletinin Gaggenau kentinde, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın konuşma yapacağı Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin düzenlediği etkinliğe park yeri ve girişlerin yeterli olmadığı öne sürüler..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Özgürlüğü İçin Kuzey Kore'den Kaçan Kız 07:02

Özgürlüğü İçin Kuzey Kore'den Kaçan Kız

Yeonmi Park'ın gözyaşları içinde anlattığı Kuzey Kore'den kaçış hikayesi izleyen herkesi hüzünlendiriyor. Henüz 4 yaşındayken özgürlüğüne kaçan kızın o konuşması....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce