#Ercüneyt Özdemir hesap kitap müzik dinle

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Seva - Deli Kızım 03:10

Seva - Deli Kızım

Seva - Deli Kızım Dinle Deli Kızım şarkı sözleri ile Kime dedim kime dedim, öyle bakma çok beklersin Emri vaki gelmez bana, o hayatı sevemedim Dedikodu yalan sözler, çok uzak dursunlar benden Boşverdim özüm belli, an..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Cocuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Cocuklar

Dönme Dur Az Biraz Dur Dünya Yüzleşme Bak Tedir Ayıbımızla Nasıl Yaşanır Ki Bu Utançla Nasıl Hesap Verme Vaktidir Vicdanımıza Bir Yangının Orta Yerinde Bir Namlunun Ucunda Sönen Hayatlar Tertemiz Hayalleri Ve Ümitleri Ça..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Nazende Sevgilim - Ney ile Huzur 02:47

Nazende Sevgilim - Ney ile Huzur

Sufi Akademi Müzik grubundan Ahmet ve Erol'un eşliği ile sizlere Nazende Sevgilim parçasını icra ettik. nnBen Ney'im kitabını indirimli satın almak için: https://www.dr.com.tr/Kitap/Ben-Neyim/Din-Mitoloji/Tasavvuf/urunno..

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZLEŞTİRME,DİNSİZLEŞTİRME Planı 2:01:29

BİZ DEĞİLSEK KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN? Küreselin Yeni Roma, TÜRKSÜZ

01:36 Yeni Kitap; MAHFUZ 05:27 Dinle Dinsizleştirme 17:29 Kimseyi Allah İle Aranıza Sokmayın! 19:45 BUNLAR ŞEYTANIN TA KENDİSİ 25:50 Yeni Roma'nın Kuruluşu ve Büyük Ortadoğu Projesi 40:58 ŞOK EDİCİ SIRLAR! 46:52 Expo İçi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü 10:49

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü

Müge kardeşi Mine ‘ye bir masal kitabı okur. Kitap da yeryüzüne düşen bir küçük yıldızdan söz eder. Mine bahçede ablası ile oynarken bir yıldızın akıp gittiğini görür. Ve bu yıldızı bulmak için planlar yapar. Bu konu da ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi 00:25

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi

İran'da tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi yapan Arash Sadeghi'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. 'Ulusal güvenliği tehdit etmek' ve 'devlet aleyhine propaganda' yapmak gibi suçlardan 15 yıl hapse mahkum ..

Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Cahil Cesaretiyle İlber Ortaylı'ya Kafa Tutan Adam 02:18

Cahil Cesaretiyle İlber Ortaylı'ya Kafa Tutan Adam

Kitap nasıl yazılıyor abi? Araştırıyor işte, 3-4 tane de kafadan uyduruyor gibi sözlerle İlber Ortaylıyı hafife alan adamdan beyin yakan sözler.....

  • JokerS tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle 11:37

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede ip atlamak için çatı katındaki depoda ip ararlar. Bu sırada gizemli bir kitap bulurlar. Kitabın içinde bir de soru vardır. Eğer cevabı bulurlarsa diğer sayfa açılacaktır...

Kendinize 01:16

Kendinize "Ben Kimim" Diye Soracağınız Bir Video -Mehmet Yıldız

İşte İslam uğruna abilerimizin yaptıkları çektikleri işlerden bir kaçı.. İyi Seyirler.. Kanalıma Abone Olmayı Unuymayın. :))..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk-ı Memnu 1.Bölüm 33:31

Aşk-ı Memnu 1.Bölüm

Aşk-ı Memnu (Günümüz Türkçesi ile: Yasak Aşk) , Halid Ziya Uşaklıgil'in realist-naturalist bir romanıdır. İlk olarak 1899-1900 yıllarında Servet-i Fünûn dergisinde tefrika edildikten sonra 1900'de kitap olarak yayımlanmı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 6.582 görüntüleme
  • 7 yıl önce