#Erdal bağcı gönlüm müzik dinle

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz 1:10:39

Behzat Ç. 88. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 88. Bölüm Özeti : Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arka..

  • dizi tarafından
  • 14.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz 1:06:45

Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 93. Bölüm Özeti : Sertan adında bir genç, evindeki bir masa üzerinde, vücudu, ameliyat edilmiş gibi, kesiklerle dolu olarak bulunur. Cinayeti aydınlatmak için ipuçlarını takip etmeye başlayan Behzat Ç. ve Cina..

  • dizi tarafından
  • 23.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı 01:36

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı

Hatay'da dört sanayi esnafı arkadaş, kendi atölyelerinde hiçbir yakıt kullanmadan çalışan kendi kullanacağı elektriği kendisi üreten motor yaptı. İşçi emeklisi Mustafa Varlı adlı şahsın hayalinden yola çıkan Dörtyol küçü..

1 Aralık 2017 Beyaz Show Fragmanı 01:06

1 Aralık 2017 Beyaz Show Fragmanı

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; muhteşem şarkıları ile Funda Arar ve Aile Arasında filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 01:31

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi cami avlusu dolup taşarken, ünlü sanatçının eşi Filiz Akgün'ün üzgün ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show  Engin Günaydın İle İlgili Sorulan Soru Kahkahalara Neden Oldu 05:42

Beyaz Show Engin Günaydın İle İlgili Sorulan Soru Kahkahalara Neden O

Beyaz Kağıt Soruları nı konuklar Funda Arar, Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri'ye sordu! Komik yanıtlar aldı! Beyaz Show'un en eğlenceli anlarından birisi olan K..

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alışırım 1987 Türk Filmi İzle 1:25:12

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Çok ünlü bir şarkıcı kızı (Harika Avcı), dört genç kaçırıp bir dağ evinde tecavüz ederler. Saldırgan gençlerinde biri (Hakan Ural), şarkıcıya aşık olur. Kadın bir süre sonra kendi yaşamına döner. Yapımı : ..

Hakan Yılmaz Ve Eşine Saldırmışlardı Savcılık Kararını Verdi 01:14

Hakan Yılmaz Ve Eşine Saldırmışlardı Savcılık Kararını Verdi

Etiler’deki bir otelde, oyuncu Hakan Yılmaz ve eşine saldırıp çifti yaralayan Denizhan Vural ve yanındakiler hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Denizhan Vural, koruması ve arkadaşı Erdal Gökçe hakkında dava açtı..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spartaküs'ün Hikayesi Bir Demet Tiyatro 03:33

Spartaküs'ün Hikayesi Bir Demet Tiyatro

Çocukluğumun en güzel komedisi. Bir Demet Tiyatro. İşte onun en sevdiğim karakterlerinden Spartaküs Vedat'ın (Rahmetli Erdal Tosun) ağzından Spartaküs'ün hikayesini dinleyelim. Aynı kare içinde Sulhi (Rahmetli Ayberk Ati..

  • JET TV tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Postacı - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:22:02

Postacı - Kemal Sunal Hd Film İzle

Sevtap (Fatma Girik) aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem beğenir. Birbirlerini beğenirler. Bu ara tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Ama Sevtap, sonunda ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Her Şey Oğlum İçin 1971  Cüneyt Arkın  Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzle 1:22:50

Her Şey Oğlum İçin 1971 Cüneyt Arkın Sezer Güvenirgil Türk Filmi İzl

Filmde, ayrılan bir çift ile çocuklarının hikâyesi anlatılır. Çalgıcı Fikret ile şarkıcı Sezer’in mutlu bir evlilikleri ve küçük bir çocukları vardır. Fikret, bir kavga sırasında elini sakatlar ve işsiz kalır. Bu sırada ..

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle 1:59:17

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle

Konusu : ‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatı..

Arka Sokaklar 465. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 465. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 465. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, bebek ticareti yapanların peşine düşüyor! Ekip, sürekli karşılarına çıkan hamilelik vakalarının sebebini çözer. Bebek ticareti yapıldığını anlayan ekip, çetenin peşine d..

'CHP Genel Merkezi Sonuçları AA'dan Öğrendi' 00:56

'CHP Genel Merkezi Sonuçları AA'dan Öğrendi'

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran seçimlerinde AA hakkında yapılan spekülasyonları gözler önüne serdi. Aksünger “CHP'de sistem çalışmıyordu. Sonuçlar YSK ve AA'dan takip ediliyordu” dedi...

Tam 1321 Yıl Hapsi İsteniyor Çok Fena Tuzağa Düştüler 02:39

Tam 1321 Yıl Hapsi İsteniyor Çok Fena Tuzağa Düştüler

Sosyal medya ünlüler için faydalı bir mecra olsa da, başlarına gelmeyen kalmıyor. Ayşegül Usta'nın haberine göre Berk Oktay, Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Pınar Altuğ Atacan gibi birçok ünlünün sosya..

  • BETA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar 01:07

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar

Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin 'A' protokol giriş kapısının bulunduğu bulvara girmeye çalışan otomobil, güvenlik noktasındaki bariyerlere çarparak durdu. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) istikametinden Cumh..

Bölük - Durdurun Şu Manyağı 10:06

Bölük - Durdurun Şu Manyağı

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

Bölük - Halay Pozisyonu Al 10:02

Bölük - Halay Pozisyonu Al

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

Bölük - Verin Firarını 10:07

Bölük - Verin Firarını

Bölük , yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatıyor. Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu ..

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle 2:39:52

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle

Konusu günümüz dünyasında yaşanmış olaylardan alan Tiger Zinda Hai filmi daha önce çıkan, Ek Tha Tiger filminin devamı şeklindedir. Irakta geçen hikayede büyük bir kurtarma operasyonu konu edinmektedir. 2017 yapımı Hint ..

Bölük - Bitti Gücüm 10:01

Bölük - Bitti Gücüm

Bölük , yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatıyor. Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu ..

Söz | 55.Bölüm 2:20:38

Söz | 55.Bölüm

Yaralı sivillerin bir an önce helikoptere ulaşabilmesi için kendisini feda eden Albay Erdem (Nihat Altınkaya) kahramanca bir mücadele verirken Tim, komutanlarını arkada bırakmamak için geri döner. Ama olay yerinde yükse..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 5 yıl önce