#Erdal toprak cennet müzik dinle

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar 04:19

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar

Söz & Müzik: Çağın Bodur Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:50

Aşık Mahsuni Şerif - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

Aşık Mahsuni Şerif – Çeşm-i Siyahım Şarkı Sözü : İşte gidiyorum çeşmi siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir hey hey sevetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bır..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Ramazan Küçük Kurşun 04:14

Ramazan Küçük Kurşun

Kurşun şarkı sözleri ile Senin kolların cennet, ben çok günahkarım Bilmediğim bu yollarda hiç kimseyim Gecenin kör kuytusunda delirmiş gibiyim Sağım solum hep sen oldun, aşk sensiz yalan Ben senin ellerini tutamadım k..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam 04:07

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam

Sol yanım söndü, yanmıyor artık Bayıldığım aşktan şehir zifiri karanlık Kayboldu herkes ne isim ne de bir adres Fakir bir hasret elimde şimdi senden emanet Oysa serin dallarımda yeşillerin vardı İklim hep bahardı b..

 Fethi Sekin Kardeşim Güle Güle Git 00:49

Fethi Sekin Kardeşim Güle Güle Git

Ne mutlu senin gibi yiğit olabilmek Allahım mekanını cennet etsin nurlar içinde yatsın inşallah.Eşine evlatlarına ve babasına sabırlar versin rabbim.Başımız sağolsun...

ŞEHİT GELİYOR ! 02:17

ŞEHİT GELİYOR !

Mekanın cennet olsun yiğit abimm Harika bir çalışma olmuş. İyi seyirler....

  • PITIRCIK tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu 08:27

Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu

bu vatan kolay mi düşman dan temizlendi şehit lerin ruhu şad olsun mekan lari cennet olsun Zamanın basiretsiz yetkilileri ve komutanları yüzünden tek kurşun atamadan karakışta donarak şehadete ulaşan yüzbine yakın vatan ..

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX 02:13

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX

AHİT, onun çığır açan YABANCI serisinin yeni bölüm: Ridley Scott ALIEN ile oluşturulan evrenin geri döner. Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen için bağlı koloni gemisi Ahit, mürettebatı, ne düşünüyorsun keşfedilme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ulu Hakan - AbdulHamid Han 02:20

Ulu Hakan - AbdulHamid Han

davası büyük olanın imtihanı dabüyük olur cennet mekan Abdulhamithan..

Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız 08:18

Gerçekleşmiş 8 Kıyamet Alameti - Mehmet Yıldız

Dikkat Bu Video Korku İçerir! Kıyamet Alametleri Nelerdir ? Kıyamet Ne zaman Kopacak ? Kıyamet Kopunca Ne Hissedeceğiz ? Kıyametin Bilimsel İspatı Var mıdır ? Neden Ölümden Korkuyoruz Biliyor musunuz? Çünkü Herkes Cennet..

Herkesin Konuştuğu O Sahne-Abdülhamid'in Müthiş Zekası 03:52

Herkesin Konuştuğu O Sahne-Abdülhamid'in Müthiş Zekası

Cennet mekan Abdülhamithan ın inanılmaz hafızası hayretler içinde izleyeceksiniz.Daha fazlası için kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzaylı: Covenant Fragman 02:36

Uzaylı: Covenant Fragman

Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegene bağlı olan koloni gemisi Covenant'ın mürettebatı, keşfedilmemiş bir cennet olduğunu düşündüklerini keşfediyor. Hayal gücünün ötesinde bir tehdidi ortaya çıkardığında, can sıkıc..

Alien_ Covenant Trailer 02:36

Alien_ Covenant Trailer

Bir koloni gemisinin mürettebatı onların hayal gücünün ötesinde bir tehdit ile, keşfedilmemiş bir cennet keşfetmek ve üzücü bir kaçış girişimi gerekir...