#Erdal toprak cennet müzik dinle

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu 02:23

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu

Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar bir kez daha sel ve toprak kaymalarına neden oldu. Eyaletteki yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Geçtiğimiz ay sellerde 448 kişi hayatını kayb..

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı 02:51

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kum dolu çuval içerisinde çürümüş ceset çıktı. Üniversite yolu üzerinde üzerine toprak dökülmüş, kum dolu çuvaldan çıkan erkek cesedi için ekipler çevrede uzun süre incelemelerde bulundu...

Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇIKLADI! 1:16:55

Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇ

05:25 İnsanlara Tiyatro İzletiyorlar! 16:03 Yeni Romanın Depremle İlgisi Ne? 20:33 Projenin Tehlikesi Nedir? 24:10 Yeni Romanın Dirilmesi Ne Demek? 28:57 Fiilen İşgal Başladı Mı? 35:59 İşgal Nerede Nasıl Başladı? 54:11 D..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyin! 41:43

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyi

BOP gizlenmiş adıyla Yeni Romadır ve bu ihan ülkeyi din, siyaset ve bilim şeytan üçgeniyle felakete sürüklüyor. Uyanık olun, toprak alın ve topraklarınızı ve yerlerinizi satmayın!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor! 1:20:00

Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor!

İstanbul İçin Plan?! 02:21 Anlatılan bir büyüme yok mu? 04:08 Bu sürecin sonuna gelindi! 13:01 Boykot operasyonları aslında... 25:19 Tek Dünya Zirvesi'ni kabul ettirmek 35:37 En büyük ekonomik kriz geliyor 45:08 Kur'a..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 8 ay önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 04:30

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Albüm Adı : Yüksek Sadakat Gönderen : ^^ChaTLaKK^^ Düzelten : felucia Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çıktı 01:43

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çı

Güney Amerika ülkelerinden Peru'da, şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen seller ve toprak kaymaları sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 72'ye çıktı. Pasifik okyanusundaki ani sıcaklığın da etkisiyle oluşan sağanak ..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan 00:31

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan

Cenaze Törenine Katılanlar Şahin Özer Mahsun Kırmızıgül Çağlayan Toplaoğlu Nihat Doğan Arif Susam Kadir Topbaş Hakan Altun Kutsi Sinan Özen Emine Ün İzzet Yıldızhan Akif Hamza Çebi Süleyman Çelebi Cengiz Kurtoğlu Gökhan ..

Vampir Akademisi  Film İzle 1:44:22

Vampir Akademisi Film İzle

Vampir Akademisi – Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj Full izle Vampir Akademisi - Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj seçeneğiyle full olarak izleyebilirsiniz. Vampir Akademisi 2014 yapımı bir filmdir. İnsanlarla bar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Gölgeler Film İzle 1:48:27

Karanlık Gölgeler Film İzle

1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dalga Film İzle 1:44:54

Dalga Film İzle

Dağ'da yaşanan toprak kayması sonrası oluşan 85 metre yükseklikteki Tsunami çevre halkı tarafından korkunç olur. Yönetmenliğini Roar Uthaug üstlendiği film 2015 Norveç yapımı bir aksiyon ve gerilim türüdür.Film'de Thomas..

  • Tv Series tarafından
  • 9.524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..