#Erdeniz sahte diller müzik dinle

Hamamböceği Şakasıyla Müşterileri Korkutan Akaryakıt İstasyonu Çalışanı 00:35

Hamamböceği Şakasıyla Müşterileri Korkutan Akaryakıt İstasyonu Çalışan

Akaryakıt istasyonu çalışanı , sahte hamamböceği ile her gelen müşteriyi şakalamış. Müşterilerin çoğu büyük korku yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu 08:21

Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evleri hasar alan vatandaşlar taşınma telaşına düşerken, depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu. İnternet üzerinden sahte emlak ilanı açan dolandırıcıların deprem..

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında! 02:28

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında!

İKİNCİ EL ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT. SAHTE EKSPERTİZ RAPORUYLA DOLANDIRILABİLİRSİNİZ... İSTANBUL, ÜSKÜDAR'DA YAŞAYAN NURULLAH KALAYCI O TUZAĞA DÜŞTÜ, İDDİAYA GÖRE 140 BİN LİRALIK ARACA 240 BİN LİRA ÖDEDİ.....

'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

Haci Mortladı 01:47

Haci Mortladı

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme! 02:04

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme!

İSTANBUL PENDİK'TE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN BİR OLAY YAŞANDI... KUYUMCUYA SAHTE ALTIN SATMAYA ÇALIŞAN DOLANDIRICI YAKAYI ELE VERDİ... BİR MOTO- KURYEYSE ACAYİP BİR REFLEKSLE KAÇAN DOLANDIRICIYI UÇAN TEKMEYLE DURDURMAY..

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Remziye Soyunsun Mu Dedi 00:32

Remziye Soyunsun Mu Dedi

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Japonya'nın Canlı Sanat Stili 01:04

Japonya'nın Canlı Sanat Stili

Minori adlı sanatçı 8 sene önce Shironuri adı verilen ve beyaza boyanmış anlamına gelen pirinç makyajıyla vintage kıyafetleri birleştirerek yeni bir stil yarattı. 26 yaşında Tokyo da yaşayan Sanatçı , Japonya da beyaz ma..

Türkiye'nin konuştuğu gelin! 04:03

Türkiye'nin konuştuğu gelin!

O, DAMAT ADAYLARINDAN ALDI... ESKİ EŞİ DE İDDİASINA GÖRE ONDAN ALDI... SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINA KONUŞAN SAHTE GELİN, CANLI YAYINDA DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRDIĞINI ..

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını 07:26

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını

Son günlerde ayarı gerçek altına göre daha düşük olan Suriye altınları piyasada dolaşıyor. Peki, Suriye altını nasıl anlaşılır? Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli? Sorularımızın cevaplarını..

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:20

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Aşkın Her Hali (2009) Gönderen : jerenjm Düzelten : wholkom Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım biraz da son zamanlarda Yüreğim ar..

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle 1:42:20

Kurşun Yağmuru - Ricochet 1991 Film İzle

Kurşun Yağmuru – Ricochet (1991) – 720p Türkçe Dublaj Full Film izle Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde,sokaklarda görevli polis..

  • PengoTV tarafından
  • 4.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Oyun Gecesi Teaser 00:30

Oyun Gecesi Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Doktor kılığındaki umut tüccarı! 01:37

Doktor kılığındaki umut tüccarı!

VİCDANSIZ BİR SAHTEKAR İÇİN, UMUDA MUHTAÇ BİR AİLEDEN DAHA İYİ KURBAN OLAMAZDI... EPİLEPSİ HASTASI ÇOCUKLARININ İYİLEŞMESİ İÇİN KAPI KAPI GEZEN ÇARESİZ AİLE, SAHTE DOKTOR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTANDI... UMUT TİCARETİ YAPAN O Ş..

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi 02:27

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi

İstanbul’un iki ilçesinde polis ekipleri tarafından sahte alkol imalathanelerine düzenlenen operasyonda 5 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi. Olayla bağlantılı 5’i yabancı uyruklu 7 şüpheli yakalandı...

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..