#Erdoğan emir tew veyvıke müzik dinle

Gülben Ergen Mustafa Erdoğanla Yeniden Mi! 01:35

Gülben Ergen Mustafa Erdoğanla Yeniden Mi!

Gülben Ergen Eski Eşi Mustafa Erdoğan la Tekrar Biraraya Geliyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 2.Bölüm İzle 37:26

Samanyolu 2.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Erdoğan Berker ve Bekir Mutlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmekted..

Samanyolu 4.Bölüm İzle 52:20

Samanyolu 4.Bölüm İzle

Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Erdoğan Berker ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Tan 15:29

Erkan Tan "Ver Mehteri''

ERKAN TAN ''Başkan ERDOĞAN AK Parti'de ilk MYK.. Ver Mehteri'' Sabah Ajansı..

Yılmaz Erdoğandan Eser Yenenlere Gönderme! 00:41

Yılmaz Erdoğandan Eser Yenenlere Gönderme!

Bir gösterisinde Yılmaz Erdoğan '' Benim çıraklar bu aralarçok meşhur'' diyerek Eser Yenenler'e göndermede bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Fetö Davalarının Günbegün Raporlarını Alıyorum 01:40

Cumhurbaşkanı Fetö Davalarının Günbegün Raporlarını Alıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile ilgili davalara ilişkin, FETÖ davalarının günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum. dedi...

Katar'dan Türkiye'ye Hediye... 01:21

Katar'dan Türkiye'ye Hediye...

Katar'dan Türkiye'ye Hediye ... Katar'ın ünlü ressamından Erdoğan tablosu..

Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor 02:52

Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor

Savaşın çocukları Türkçe öğreniyor Ülkelerini iç savaş nedeniyle terk etmek zorunda kalan ve ailesiyle Türkiye'ye gelebilenlerden sadece biri olan Afganlı Anosha Sarwari'nin okuma-yazmayı öğrendiğinde ise ilk yapmak iste..

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı 00:45

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçilik konutu önünde çıkan olaylardan dolayı iki kişi tutuklandı. Washington polisi, protestocuları darp etmekle suçlanan Sinan Narin’in Vi..

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı

Külliye'de devlet protokolü ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bir yandan hukuka saygı deyip hukuku çiğnemek kimseye bir şey kazandırm..

ABD'de 2 Türk Tutuklandı 01:20

ABD'de 2 Türk Tutuklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın korumaları ve destekçilerinin Washington’daki Büyükelçilik Konutu önünde protestoculara müdahalesiyle ilgili soruşturma kapsamında iki kişi tutuklandı...

Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 05:31

Büyükelçilik Konutu Önündeki Kavgada 14 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

Washington emniyeti, ABD ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik eden 12 güvenlik görevlisi ve iki Kanada vatandaşı hakkında yakalama kararı çıkarttı..

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız 01:09

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen, Kınalıada korvetinin denize indirilmesi ve İstanbul fırkateyninin inşa başlangıç törenine katılara..

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın 15 Temmuz Gecesi Tekrar Demokrasi Nöbeti Süreci Başlatılacak 00:41

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın 15 Temmuz Gecesi Tekrar Demokrasi Nöbet

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı...

Bekar Bekir Fragmanı 04:02

Bekar Bekir Fragmanı

BEKAR BEKİR 1 EYLÜL'DE SİNEMALARDA! Oyuncular: BEKTAŞ ERDOĞAN, İREM DERİCİ, BURÇİN BİLDİK, BENGİ ÖZTÜRK, MEVLÜT ACAROĞLU, MERVE SARITAŞ, AYFER ÇAKIR, PINAR ÜNSAL, BİLLUR YILMAZ, BUSE POPARA, SABRİYE KARA Bekir, 32 yaşın..

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından 03:00

'FETÖ Sanıklarının ek Süre Talebi Suçluluk Telaşından

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Çokan, (FETÖ sanıkları) Yargılamanın gecikmesi için adeta ellerinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Biz buna suçluların telaşı olarak bakıyoruz. dedi...

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı 04:38

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı

CHP'nin sözde adalet yürüyüşüne verdiği destekle bilinen terör örgütü PKK, Erdoğan'a karşı ittifak oluşturmak üzere CHP'yi de kendi bloğuna davet etti. CHP, HDP, Sözde MHP'li muhalifler, FETÖ ve PKK'nın nasıl aynı çizgiy..

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Kılıçdaroğu'nun Atletli Fotoğrafının Kodları 04:50

Kılıçdaroğu'nun Atletli Fotoğrafının Kodları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözde adalet yürüyüşü esnasında karavan içinde atletle yemek yerken çekilen fotoğrafının sızdırılmasının yankıları sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'trajikomik' olarak nitelendir..

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası 01:47

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına göz kırpıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerideki zatla Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın sözünü Kılıçdaroğlu, hükümet beni tutuklatmak ist..

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor 07:00

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor

Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ten kurtarılan Cerablus’ta hayat normale dönüyor. Bölgenin DEAŞ terör örgütünden kurtarılması ile evlerine dönen Cerablus halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’..

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor 02:20

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor

Büyük zaferin 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Trabzonspor   Gençlerbirliği 3-1 (özet) 03:43

Trabzonspor Gençlerbirliği 3-1 (özet)

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 6. dakikada Ahmet İlhan'ın şok golü..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Kılıçdaroğlu Hastalığı Yine Nüksetmiş 01:41

Kılıçdaroğlu Hastalığı Yine Nüksetmiş

Terörü 4 yılda bitirirm, bitirmezsem istifa ederim diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğluna cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine Kılıiçdaroğlunun hastalığı nüksetmiş açıklamasında bulundu...

Levent Kırca'nın Eğitim Sistemi Skeci 02:07

Levent Kırca'nın Eğitim Sistemi Skeci

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın TEOG kaldırılmalı sözlerinin ardından sosyal medyada dolaşıma giren Levent Kırca'nın Eğitim Sistemi skeci sosyal medyayı sallamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..