#Erdoğan gibi bir daha gelmez

Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum 20:03

Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum

Bu videoda bir gün içerisinde yediğim şeyleri paylaştım. Hafta sonu yemek yapmaya ayırabildiğim süre daha fazla oluyor. Bu videoyu beğenir, daha az vaktim olduğunda neler yediğimi merak ederseniz hafta içi versiyonunu da..

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abidesi Adam 57:26

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abides

Camla çalışmak sadece sanatsal bir yetenek gerektirmez, aynı zamanda malzemenin kırılgan yapısını göz önünde bulundurarak çelikten bir sabra ihtiyaç duyar. Cam üfleme ustası James Mongrain'da bu sabır fazlasıyla mevcut. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Cola Turka 'nın İlk Reklamı : New York'ta Bir Morning 05:41

Cola Turka 'nın İlk Reklamı : New York'ta Bir Morning

New York'ta Bir Morning Eğlenceli bir bakış açısı, marka yaratma ve bunu aynı zamanda akıllara kazıma konusunda başarılı bir yaklaşım ve buram buram milliyetçilik duygularının işlendiği ‘New York'ta Bir Morning’ beynimiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.375 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz 21:47

Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz

Atiye (The Gift) dizisi fazlasıyla olumlu tepkiler alırken biz de İzmir dönüşü bir gecede dizinin tamamını izledik. Spoiler içeren değerlendirme: 13:40 ile başlıyor! Konusu Atiye, sakin, olgun bir kadın. Ozan isminde ..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit 02:08

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit

Fetö Varlık Gösterdiği Tüm Ülkelere Karşı Büyük Bir Tehdit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu açılış oturumunda konuştu...

Hülya Koçyiğit - Bir Gün Herkes Erdoğana Teşekkür Edecek 04:15

Hülya Koçyiğit - Bir Gün Herkes Erdoğana Teşekkür Edecek

Hülya Koçyiğit katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanımız büyük ve kalıcı hizmetlere imza attı. Bir gün herkes Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür edecek. dedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Fethi'nin 565. Yılı Görkemli Bir Törenle Kutlandı 02:42

İstanbul'un Fethi'nin 565. Yılı Görkemli Bir Törenle Kutlandı

İstanbul'un Fethi'nin 565. yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen törenle kutlandı...

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki 02:19

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili sözlerini de değerlendirdi. Albayrak, Biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker ö..

Çok İlginç Bir Saç Örgüsü Modeli (Zincir Saç) 07:11

Çok İlginç Bir Saç Örgüsü Modeli (Zincir Saç)

Bu saç şekillendirme tekniği ilginç ve karmaşık stilleri çeşitli yapmak için kullanılabilir. Biz zincirleri bağlı bağlantılar gibi sadece bir bal peteği gibi tasarlıyoruz. ! zincirleri bu hale getirmek için örgüye ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Psikopat Karıncanın Başka Bir Karıncayı Masadan Aşağı Atması 00:30

Psikopat Karıncanın Başka Bir Karıncayı Masadan Aşağı Atması

İnsanlarda olduğu gibi hayvanlar aleminin de kendine has hesaplaşma yöntemleri vardır diye düşünüyorum. Helede bu videoyu izledikten sonra hiç şüphem kalmadı. Neden derseniz bu karınca diğer bir karıncadan intikam alıyor..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Düzleşmesi Nasıl Bir Rahatsızlıktır 01:42

Boyun Düzleşmesi Nasıl Bir Rahatsızlıktır

Normalde insanların boynu hafif eğridir. Boyun doğal kavisini kaybedince düzleşir ve kürek kemiğinde oyulma, kolda ve ellerde ağrı, güç kaybı gibi sorunlara neden olur. Kulakta uğultu, baş ağrısı, gözde sinek uçuşmaları,..

  • NABIZ tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlı Öyle Bir Hareket Yaptı ki Chucky Benzetildi! 10:16

Simay Tokatlı Öyle Bir Hareket Yaptı ki Chucky Benzetildi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Simay Tokatlı jüri karşısına geçince kuyruğunu arkasına atışı herkesi güldürdü. Jüri, Simay'ı yorumlarken Simay'ın etrafa bakınması ise Kemal D..

  • ANKA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Etkileyici Bir Değişim İçin Mükemmel Makyaj 08:12

Etkileyici Bir Değişim İçin Mükemmel Makyaj

Makyajın incelikleriyle güzelleşen kadınlara bir örnek için daha videomuzu izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzay Çalışmalarında Çığır Açacak Yeni Bir Gelişme 01:38

Uzay Çalışmalarında Çığır Açacak Yeni Bir Gelişme

SpaceX firması, ilk defa daha önce kullanılmış bir roketi yeniden uzaya fırlatmayı başardı. Bu gelişmenin, uzay çalışmalarının maliyetlerini düşüreceğine ve daha fazla uzay uçuşunun yapılmasına imkan tanıyacağına inanılı..

  • PengoTV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Bir Balıkçılık Türü 01:36

Yeni Bir Balıkçılık Türü

Balıkları daha çok ve daha hızlı avlamak için yeni bir icad yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Humpty Dumpty Bir Duvara Oturdu - Kreş Farmees Tekerlemeler - Çocuk Şarkıları - Farmees Tarafından Bebek Tekerlemeleri 46:48

Humpty Dumpty Bir Duvara Oturdu - Kreş Farmees Tekerlemeler - Çocuk Şa

Oyuncaklar ile şirin ve eğlenceli bebek Hayvanlar, Renkler, Sayılar, Şekiller, Araçlar, Tekerlemeler ve daha fazlasını öğrenin. Çocuklar için daha eğlenceli öğrenme videolar için kanalımıza göz atın...