#Erdoğan gibi bir daha gelmez

Duman - Senden Daha Guzel 03:58

Duman - Senden Daha Guzel

Kimseyi görmedim ben Senden daha güzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha özel Kimselere de bakmadım Aklımdan geçen Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakl..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölüm Korkusu Hangi Yaşlarda Daha Sık Görülür 01:06

Ölüm Korkusu Hangi Yaşlarda Daha Sık Görülür

Ölüm korkusu evrenseldir, yaş ve cinsiyet gözetmeksizin herkeste görülür ve içgüdüseldir. Kişilerin bir yakını rahatsızlandığında ya da fiziksel bir sorun yaşadıklarında daha fazla ön plana çıkar, herhangi bir sorun olma..

  • NABIZ tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kim Daha Mutlu Film Galası - Tüm Oyuncular Röportaj 05:10

Kim Daha Mutlu Film Galası - Tüm Oyuncular Röportaj

Kim Daha Mutlu Film Galası - Tüm Oyuncular Röportaj İzle..

  • BETA tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Kimlerde Dış Gebelik Görülme Riski Daha Fazladır 02:40

Kimlerde Dış Gebelik Görülme Riski Daha Fazladır

Dış gebelik, Pelvik İnflamatuar Hastalık yani PID geçiren kadınlarda daha sık görülür. Bu enfeksiyon tüplere zarar verir, tüplerde tıkanmalara neden olur. Daha önce çikolata kisti geçiren kadınlarda da tüplerde yapışıklı..

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasık Fıtığı Kimlerde Daha Sık Görülür 00:48

Kasık Fıtığı Kimlerde Daha Sık Görülür

Kasık fıtığı genç yaşta ve ileri yaşlarda daha sık görülür, bunun dışında haltercilerde, kronik kabızlığı olan insanlarda da daha sık rastlanır. Kadınlarda daha az görülen bir hastalıktır, kadınlarda femoral fıtık denile..

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fibromiyalji Kimlerde Daha Sık Görülür 01:59

Fibromiyalji Kimlerde Daha Sık Görülür

Fibromiyalji her yaşta ve her cinsiyette hastada görülebilse de erişkin kadınlarda erkeklere göre daha sık görülür. Fibromiyalji özellikle mükemmeliyetçi kişilerde, stresli bir ortamda yaşayanlarda daha çok görülür...

  • NABIZ tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri 1:09:16

10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri

Lâ ilahe illallahü adede kelimâtihi,Lâ ilahe illallahü adede halkihî, Lâ ilahe İllallahü zînete arşihî, Lâ ilahe illallahü milee semavâtihî, Lâ ilahe illallahü mislü zâlike maahü velhamdü lillahi mislü zâlike maahü, La y..

10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri 1:09:16

10 bin zikir yapmaktan daha sevaplı Kelime-i Tevhid zikri

Lâ ilahe illallahü adede kelimâtihi,Lâ ilahe illallahü adede halkihî, Lâ ilahe İllallahü zînete arşihî, Lâ ilahe illallahü milee semavâtihî, Lâ ilahe illallahü mislü zâlike maahü velhamdü lillahi mislü zâlike maahü, La y..

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe 02:40

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe

Garnet bir füzyon olduğu ortaya çıkıyor.nGarnet, yakut ve safir birleşimidir.nnFigen Sumeli seslendirdiği Senden Daha Güçlü Müzik için Teşekkür ederiz.n nCartoon Network Türkiye Dailymotion kanalımızı üye ol ve eğlence..

Doğal Bypass ABD'de Ülkemize Oranla Daha Mı Yaygın 00:20

Doğal Bypass ABD'de Ülkemize Oranla Daha Mı Yaygın

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Erdoğan Aygar Doğal Bypass'ın ABD'de ülkemize oranla ne durumda olduğundan bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Konuşmasını Bitirmeyince Simay Daha Fazla Dayanamadı! 10:00

Damla Konuşmasını Bitirmeyince Simay Daha Fazla Dayanamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Damla Gezen konseptinde kaybolunca Öykü Serter yardımcı oldu. Damla daha sonra okulda popüler olduğunu söyleyince Simay Tokatlı heyecanland..

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Şallı Bizim Öykümüz'e Daha Fazla Kişi Ulaşmalı 03:28

Ebru Şallı Bizim Öykümüz'e Daha Fazla Kişi Ulaşmalı

Ebru Şallı, Ömür Sabuncuoğlu'nun projesine çok kıymet verdiğini ve daha fazla kız çocuğu okutabilmek için Bizim Öykümüz kitabının daha çok kişiye ulaşması gerektiğini söyledi. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız..

  • BETA tarafından
  • 1.511 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hickory Dickory Dock Ve Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları 1:04:55

Hickory Dickory Dock Ve Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları

Oyuncaklar ile şirin ve eğlenceli bebek Hayvanlar, Renkler, Sayılar, Şekiller, Araçlar, Tekerlemeler ve daha fazlasını öğrenin. Çocuklar için daha eğlenceli öğrenme videolar için kanalımıza göz atın...

Eğer Mutluysan - Daha Fazla Favori Çocuk Şarkısı 35:46

Eğer Mutluysan - Daha Fazla Favori Çocuk Şarkısı

Oyuncaklar ile şirin ve eğlenceli bebek Hayvanlar, Renkler, Sayılar, Şekiller, Araçlar, Tekerlemeler ve daha fazlasını öğrenin. Çocuklar için daha eğlenceli öğrenme videolar için kanalımıza göz atın...

Yağmur Yağmur Git Başımdan - Daha Fazla Tekerlemeler - Süper Basit Şarkılar 1:12:39

Yağmur Yağmur Git Başımdan - Daha Fazla Tekerlemeler - Süper Basit Şar

Oyuncaklar ile şirin ve eğlenceli bebek Hayvanlar, Renkler, Sayılar, Şekiller, Araçlar, Tekerlemeler ve daha fazlasını öğrenin. Çocuklar için daha eğlenceli öğrenme videolar için kanalımıza göz atın...

Twinkle Twinkle Küçük Yıldız - Ve Daha Fazla Video - Popüler Kreş Tekerlemeleri 1:01:10

Twinkle Twinkle Küçük Yıldız - Ve Daha Fazla Video - Popüler Kreş Teke

Oyuncaklar ile şirin ve eğlenceli bebek Hayvanlar, Renkler, Sayılar, Şekiller, Araçlar, Tekerlemeler ve daha fazlasını öğrenin. Çocuklar için daha eğlenceli öğrenme videolar için kanalımıza göz atın...