#Erdoğan gibi bir daha gelmez

Erdoğan rest çekti! 01:53

Erdoğan rest çekti!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, İSVEÇ İLE FİNLANDİYA'NIN NATO'YA ÜYE OLMA ÇABASINA İTİRAZ ETMİŞ, VETO KARTINI OYNAYARAK DÜNYA GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ. ERDOĞAN, İKNA ETMEYE GELMEK İÇİN YORULMASINLAR DEDİ, İKİ ÜLKEYE BİR KEZ DAH..

Erdoğan'dan; ABD'ye Osmanlı Tokadı, Yunan'a- Sizin Efeliğiniz Uçaklarımızı Görene Kadardır. 12:05

Erdoğan'dan; ABD'ye Osmanlı Tokadı, Yunan'a- Sizin Efeliğiniz Uçakları

Sayın Cumhurbaşkanımız'dan ABD'ye Ve Yunanlara Osmanlı Tokadı Gibi Açıklamalar..

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar- 01:00

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin her yıl olduğu gibi, yıllık basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, 'Erdoğan sözünü tutan biri' ifadelerini kullandı...

Vatandaş Erdoğan'ın Partiye Dönüşünü Sevinçle Karşıladı 12:01

Vatandaş Erdoğan'ın Partiye Dönüşünü Sevinçle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisine dönmesiyle Türkiye bugün tarihi günlerden birini daha yaşadı. Vatandaş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye dönmesini sevinçle karşıladı...

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle 00:10

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle

Ortadoğu'da etnik krizden beslenen ve PYD'yi silahlandıran Amerika'nın savaş açtığı ülke Çin, artık Türkiye ile daha yakın temas içinde olacak. Bölgedeki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez başdanışm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'de Teröristlerden 800 Tanesinin İşi Bitti 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'de Teröristlerden 800 Tanesinin İşi Bitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de teröristlerden 800 tanesinin işi bitti. Tabii akşama kadar bu sayı daha da artacak. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birleşik Krallık Güven Duyduğumuz Stratejik Ortağımızdır 00:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birleşik Krallık Güven Duyduğumuz Stratejik Ort

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık, güven duyduğumuz stratejik ortağımızdır. Brexit sonrası dönemde de Birleşik Krallık ile her alanda daha fazla iş birliği yapmaya hazırız. dedi...

İzmirli Seçmen 'Oyum Erdoğan'a' Dedi 00:28

İzmirli Seçmen 'Oyum Erdoğan'a' Dedi

TVNET seçim ekibine konuşan İzmirli bayan seçmen: İstanbul ve Ankara'da olanaklar daha fazla. İzmir'in değişmesi için ben oyumu Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim dedi...

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri 01:24

Recep Tayyip Erdoğan Zulmü Alkışlayamam Şiiri

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!… -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele ..

Erdoğan  Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor 00:57

Erdoğan Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor

Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması' tartışmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Getirilecektir 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Geti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını anlamak istemeyenler için Zeytin Dalı Operasyonu açık bir ikaz, fiili bir örnek olmuştur. Çok yakın bir zamanda terör örgütü adeta kıpırdayam..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak 01:24

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olay bir sistem mücadelesidir. Erdoğan'dan sonrası ne olacak? Millet ne derse o olacak, Allah ne derse o olacak...

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt! 00:34

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt 00:34

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan'dan YÖK'e Çağrı 01:26

Erdoğan'dan YÖK'e Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, İslam Dünyası Yükseköğretim Alanının Oluşturulması Toplantısı'nın açılış oturumunda konuştu. Erdoğan, YÖK Başkanı'na seslenerek, Bir insan doktorayı bi..

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz 01:55

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TV programında 'Türkiye'yi Ortadoğu'ya sığınmış bir devlet' olarak gösteren bir profesöre sert tepki gösterdi...

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Suriye'de Esed'le Yürümek Kesinlikle Mümkün Değildir 01:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de Esed'le Yürümek Kesinlikle Mümkün Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de Esed'le yürümek kesinlikle mümkün değildir. 1 milyona yakın vatandaşını öldürmüş olan bir Suriye'nin başkanıyla nasıl olacak da geleceği kucaklayacağız? Çünkü Esed devlet terörü estirmiş ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincar, Kandil'in bir alternatifidir. Bizim için Kandil neyse Sincar da odur. Dolayısıyla Sincar terör örgütlerinden, temizlenene kadar bu devam edecek. Onun için bir gece ansızın oraya da gidebili..

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor 01:02

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor

Van'da yaşayan Demir ustası Mirza Koğtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Van'dan Ankara'ya yürümeye başladı. Koğtaş, Van'da büyük yenilikler yaptı. Buna bir teşekkür lazım böyle bir yolu terci..

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler 00:48

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler

Nevşehir'de partisinin programın sonrasında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Akşener aracına bindiği sırada Nevşehirliler, Recep Tayyip Erdoğan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Zulüm 1453'te Başladı' Diye Yazanları Unutmadık 01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Zulüm 1453'te Başladı' Diye Yazanları Unutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un fethi bizim için ne kadar sevindirici, ne kadar iftihar verici bir hadiseyse birileri için de o derece bir büyük felaket günüdür. Biz bu şehrin sokaklarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı 04:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime çok kısa bir süre kala, 25 Haziran sabahı Türkiye'nin geçeceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan bir video yayınladı. İşte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi...

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Besini Açıkladı 01:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Bes

Yeni havalimanı ve diğer projelerin açılış töreni için Tokat'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konunun bala gelmesiyle beraber akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini ve bu karış..