#Erdoğan pakistan fetö İle mücadelede kararlı bir mücadele sergiliyor

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi 01:36

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü katıldığı bir programda ziyaret sözü verdiği restorana giderek yemek yedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir dizi programın ardından Paza..

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı! 04:13

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Sözlerime Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ede..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor 00:27

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım’da Rusya’ya ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım Pazartesi günü Rusya’ya gidecek. Erdoğan, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşece..

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir ? 08:37

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir ?

Recep Tayyip Erdoğan Kimdir, Recep Tayyip Erdoğan Biyografi, Recep Tayyip Erdoğan Yaşamı, Recep Tayyip Erdoğan Hayatı, Recep Tayyip Erdoğan Belgesel...

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'dan Açıklama Geldi!! 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'da

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar diyerek cevap verdi.i Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geld..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 00:45

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan'da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 02:55

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan’da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ımız Var 01:01

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız var Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de hal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine Konuk Oldu 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ramazan'ın üçüncü iftarında Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ve ailesinin misafiri oldu. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katıldı 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında evinde ziyaret ettiği kas hastası Abdullah Samet Demir için Sultanbeyli Abdurahman Gazi Cami'inde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tarabya Köşkü'nden çıkan Cumhurbaşkanı..

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto 01:13

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto

FETÖ darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimine ilişkin davanın görüldüğü bina önünde toplanan çok sayıda kişi sanıkları protesto etti...

 Erdoğan'a Suikast Girişimi Davasında Sanıklara Protesto 01:32

Erdoğan'a Suikast Girişimi Davasında Sanıklara Protesto

FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin 47 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam ediliyor...

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Acırsak Acınacak Hale Geliriz 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadele konusunda, Hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra da onu aynen yapmaya devam edeceğiz. Acımayacağız. Acırsak acınacak hale geliriz. dedi...

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan 03:00

Reis Orta Oyunu (Nevşehir Orta Oyunu) Recep Tayyip Erdoğan

Nevşehir Orta Oyunundan yapılmış çok güleceğiniz caps. Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Fetö..

  • JET TV tarafından
  • 2.813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Özbekistan'ın milli şairi Abdulla Aripov'a ait bir şiir okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şiiri okumadan..

Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu 02:33

Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın davetlisi olarak Külliyeye gelen gençler, Erdoğan ailesi ile birlikte sahur yaptı. Sahur sonrası yapılan sohbette bir gencin sorduğu KYK bursu sorusu sonrası yaş..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu 01:47

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti. Ziyarette Gündüz'ün sigara içtiğini duyan Erdoğan'ın, gazinin sigarasını aldığı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Ha..

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti 01:52

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti

Erdoğan, Gümüşhane'de vatandaşlara hitap etti Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez. dedi...