#Erdoğan pakistan fetö İle mücadelede kararlı bir mücadele sergiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu 01:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih'te kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış törenine katıldı. Erdoğan sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle Kur'an'ı Kerim okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT WORLD Forum'unda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünya 5'ten büyüktür' sözleri dolayısıyla bazı ülkelerin tepki gösterdiği hatırlatılarak yöneltilen Siz bunu söyledikten sonra fark..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib el-Kordofani'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Büyükelçi Kordofani, Erdoğan'a güven mektubunu takdim et..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Eşi Müge Anlı'nın Programına Konuk Oldu 07:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Eşi Müge Anlı'nın Programına Konuk Oldu

Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nden canlı yayına bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan başlatılan okuma-yazma seferberliğine destek oldu..

  • BETA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti 02:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti

Özbekistan'ın Buhara şehrine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şâh-ı Nakşibend Seyyid Muhammed Bahauddin Hazretlerinin türbesini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Özbekistan Cumhurbaşkan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı 03:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitingi için şehre gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gelen vatandaşlar Erdoğan'ın geçiş güzergahında kilometrelerce kuyruk oluşturdu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı 01:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Program sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve misafirler yerli ve milli uçakların bulunduğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkan Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan , Güçlü Milletler Güçlü Ailelerden Oluşur 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan , Güçlü Milletler Güçlü Ailelerden Oluşur

Cumhurbaşkanı Erdoğan , Güçlü Milletler Güçlü Ailelerden Oluşur İzle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemleri Tanıttı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemleri Tanıttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye çağ atlatacak müjdeleri peş peşe sıraladı. ASELSAN'ın yeni tesis açılışında konuşan Erdoğan, karakulak elektronik harp sisteminin kullanıma hazır olduğunu söyledi. Erdoğan uydu fırlatma ..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Erdoğan'dan Vida Transferi İçin Dikkat Çeken Yorum 00:43

Erdoğan'dan Vida Transferi İçin Dikkat Çeken Yorum

Hırvat mevkidaşı Kitarovic ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın yeni transferi Vida'dan bahsetti. Sonunda Hırvatistan'dan çok ciddi bir ithalat yaptık. diyen Erdoğan, Beşiktaş Hırva..

 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız... 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Altay'ın ÖSO ile açıklamalarına sert tepki göstererek, Sen sıcak yatağında yatarken terörist dediğin ÖSO, beni..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Getirilecektir 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok Yakında Terör Örgütü Kıpırdayamaz Hale Geti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını anlamak istemeyenler için Zeytin Dalı Operasyonu açık bir ikaz, fiili bir örnek olmuştur. Çok yakın bir zamanda terör örgütü adeta kıpırdayam..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben 43 yaşındayım bu mesele hala tartışılıyor' diyen Çipras'a, 'özellikle Kıbrıs konusu..

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor 05:01

Erdoğan Ortadoğu'ya Örnek Lider Olduğu İçin Hedef Alınıyor

NSA Ajanı Ekonomik Tetikçi John Perkins çok iddialı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün arkasında ABD ve diğer ülkeler olduğunu belirten Perkins, Kredi derecelendirme kuruluşlarının amacının Erdoğan'ı ve Türkiye'yi zayıflatm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya Da Gelecek 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya Da Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Onlar kaçacak biz kovalayacağız... FETÖ'yü de kovalıyoruz. Bak Kosova'dan altı tanesini paketleyip getirdi Milli İstihbarat. Pensilvanya da gelecek. Bir yere kadar kaçarsın. dedi...

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı 01:58

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman’ın evine ziyarette bulundu. Gazi Mehmet Yaman’ın eşini ve iki ço..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kritik Ziyaret Trafiği 01:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kritik Ziyaret Trafiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1,5 ay içerisinde kritik ziyaret trafiği bekliyor. Hindistan'dan dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir buçuk ay içinde sırasıyla, Rusya, Çin, Kuveyt, ABD ve Belçika ziyaretlerini gerçekle..

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek 02:57

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek

ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİNE DESTEK Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddiaları ile ilgili konuştu. Erdoğan Böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez ifadelerini kullandı...

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Olan Anısını İlk Kez Anlattı 00:48

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Olan Anısını İlk Kez Anlattı

Selçuk Bayraktar katıldığı bir konferansta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anısını anlattı. Erdoğan'ın kendisine söylediği, Bak Selçuk yorulacağın zaman söyle, eve gideceğin zaman söyle ben orada gelir senin yerine nöbet tut..

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere Başbakanı May ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantının soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz gazetecinin Türkiye'de basın kartı olup da terör suçundan tu..