#Erdoğan pakistan fetö İle mücadelede kararlı bir mücadele sergiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Oynanan Büyük Oyun! 02:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Oynanan Büyük Oyun!

Erdoğan’a oynanan büyük oyun! A Haber’de yayınlanan Kadraj programına konuk olan Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de yargılanma oyunu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ziyareti kapsamında ilk ..

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor! 01:55

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor!

Recep Alanoğlu'nun yazıp yönettiği Kaderin üstünde bir kader vardır adlı kısa film büyük beğeni topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konu alan filmde Erdoğan, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak ver..

Erdoğan Ağlayan Şehit Çocuğunu Teselli Etti 02:32

Erdoğan Ağlayan Şehit Çocuğunu Teselli Etti

Bu sırada Erdoğan'a terörle mücadeleyi soran Necip Can ismindeki bir şehit çocuğu, ağlamaya başlayınca Erdoğan önce çocuğun sorusunu cevapladı sonra da kendisini teselli etti. Şehit çocuğuna memleketini de soran Erdoğan ..

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi 01:37

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nice canlar feda etmiş bir millet olarak bize, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak yakışmaz değil mi? dedi...

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı 01:20

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne geçerken yol üzerindeki taksi esnafını ziyaret etti. Erdoğan, burada cebinde sigara olan bir taksicinin sigarasını alarak sigarayı bırakmasını istedi. Taksicinin 'bıraka..

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi 04:27

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi

Gülben Ergen'le Yakınlaştığı Konuşulan Mustafa Erdoğan, Yeni Sevgilisiyle Yakalandı Son dönemlerde eski eşi Gülben Ergen'le yeniden bir araya geleceği konuşulan Mustafa Erdoğan, yeni sevgilisi şarkıcı Sevcan'la yemekte y..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi 00:40

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Esra Bilgiç'le dünya evine giren Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Katıldığı birçok nikahta yeni evli çiftlere tavsiyelerde bulunan Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Dünyaya Çağrı Yaptı 01:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Dünyaya Çağrı Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs'le ilgili atılacak yanlış bir adımın İslam aleminde infiale sebep olacağını belirtti, tüm dünyaya çağrı yaptı...

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz 02:16

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması bü..

İsrail Polisi Erdoğan'ın Fotoğrafına Bile Tahammül Edemedi 00:48

İsrail Polisi Erdoğan'ın Fotoğrafına Bile Tahammül Edemedi

Kudüs'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini taşıyan kadına İsrail polisi soruşturma açtı. Filistinli aktivistler, Kudüs'te yapılan bir protesto gösterisinde, Erdoğan'ın resmini taşıdığı için hakkın soruşturma ..

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi 00:36

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi

Boğaziçi Üniversiteler Derneği'nin toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında bir bebeğin ağlaması renkli anlara sahne oldu. Konuşmasına ara veren Erdoğan, ”Ağlatma bebeği, neden ağlat..

Erdoğan'ın Türkiye Tarifi: Türkiye Demek… 01:00

Erdoğan'ın Türkiye Tarifi: Türkiye Demek…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında dinleyenleri coşkulandıran ve duygulandıran bir Türkiye tarifi yaptı. Erdoğan'ın konuşması alkışlarla karşılık buldu...

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap 01:17

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İskitler'de araç lastiği satan esnafı ziyaret etti. Esnafın Bizi de Afrin'e götür demesi üzerine Erdoğan: Nereye gitsem evelallah bu Kemal'in takımı bir kenara herkes bizi de Afrin'e..

Erdoğan'dan Abd'ye Afrin Tehdidi Askerlerinizi Toprağa Gömeriz Topunuz Gelin 12:25

Erdoğan'dan Abd'ye Afrin Tehdidi Askerlerinizi Toprağa Gömeriz Topunuz

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ABD'nin 30.000 Kişilik Terör Grubu Oluşturmasına Karşılık İlk Defa Bu Kadar Açık ve Sert Bir Dille ABD'yi Tehdit Etti. (15.01.2018)..

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama 00:38

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay ziyaretinde Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek vermek için Hatay'a gelen sanatçılarla bir araya geldi. İbrahim Tatlıses, “Yaylalar” türküsünü söyledi. Türküyü ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bil Oğlum' Türküsünü Söyledi 01:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bil Oğlum' Türküsünü Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Burada Mehmetçiğe destek için ziyarette bulunan sanatçılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sanatçı Esat Kabaklı'yla Vatan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Peynirciden Alışveriş Yaptı 01:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Peynirciden Alışveriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da bir peynirci dükkanına girerek alışveriş yaptı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, dışarıdaki vatandaşlarla da sohbet etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan işgalci İsrail'in Kudüs'te yaptığı katliamı sert bir dille kınayarak 'Filistinli kardeşlerimizle dayanış'...

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın 01:57

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da düzenlenen mitinginde, Zeytin Dalı Harekatı'nın komutanı İsmail Metin Temel için, 'apoletini sökeceğim' diyen Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan ayr..

Erdoğan Sahurdan Önce Neler Yaptığını Anlattı 02:25

Erdoğan Sahurdan Önce Neler Yaptığını Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyeye gelen gençlerle sahurda bir araya geldi. Erdoğan, makam odasından çıktıktan sonra kendisini görüntüleyen kameraya, sahura kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi 00:53

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi

İzmir'de mikrofon uzatılan bir vatandaşın söyledikleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatandaş Erdoğan için, Bu adam 100 yıldır yapılamayanları yapmış gözün var göreceksin arkadaş. Nankör müyüz biz ya? 'Atam izin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı 02:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Erdoğan, Bu seçimle beraber Türkiye adeta bir demokratik devrimi gerçekleştiriyor dedi...