#Erdoğan pakistan fetö İle mücadelede kararlı bir mücadele sergiliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegovic ile yaptığı ortak basın toplantısında suikast iddialarına cevap verirken Bu haber bana ulaştı, ulaştığı için de buradayım. Bu tür tehdit..

5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına 02:06

5 Lira Çikolataya 70 Lira Erdoğan'ın Kampanyasına

1 Yaşındaki ortaokul öğrencisi Zeynep Zehra Kütük, okul birincisi olduğu için kendisine ödül olarak verilen 75 liranın 5 lirası ile kendisine çikolata alarak, kalanını mektupla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına..

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik 01:34

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik

Özgür Suriye Ordusu, Afrin'de yerli üretim silahlı insansız hava aracı ile imha edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla Türk ve Suriye devrimi bayrağının yer ..

LİNÇ@ Yılmaz Erdoğan - EYS 10. Bölüm 15:05

LİNÇ@ Yılmaz Erdoğan - EYS 10. Bölüm

İnternet alemi bu haftaki konuklarımıza da hiç acımamış maalesef. Yılmaz Erdoğan ve Aşkım Kapışmak ile ilgili sosyal medyada yazılanları sizler için topladık...

  • JET TV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yılmaz Erdoğan Vizontele'ye Godfather Benzetmesi Yaptı 02:24

Yılmaz Erdoğan Vizontele'ye Godfather Benzetmesi Yaptı

Songül Öden'in Lal Hayal oyununu ,izlemeye gelen Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile ilgili duygularını paylaştı. Vizontele beklentisi sorusuna Godfather'lı benzetme yaptı...

  • BETA tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek 00:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini değerlendirecek. Erdoğan iki yıl içerisinde yapılan faaliyetleri kamuoyu ile paylaşacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -ABD'deki Olaylar Demokrasinin Yüz Karası- 02:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -ABD'deki Olaylar Demokrasinin Yüz Karası-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, Amerika'da yaşanan gelişmeler ile Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestolara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Yerli Aşıyı Tüm İnsanlığa Sunacağız 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Yerli Aşıyı Tüm İnsanlığa Sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Büyükelçiler Toplantısı'nda yerli aşı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İnsan deneyi aşamasında olan yerli aşıları milletimizle birlikte tüm insanlığa sunacağız de..

Erdoğan-Biden Görüşmesi 00:37

Erdoğan-Biden Görüşmesi

ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ikili görüşmesi sona erdi. İki lider başbaşa görüştükten sonra, heyetler arası görüşmelere geçildi. Biden-Erdoğan arasındaki görüşme 46 dakika sürdü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücreti açıkladı - 2022 yılı asgari ücreti 4 bin 250 TL oldu 22:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücreti açıkladı - 2022 yılı asgari ücreti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftalardır merakla beklenen 2022 yılı asgari ücretini açıkladı. Buna göre, 2022 yılında asgari ücretin en alt rakamı 4 bin 250 TL oldu. Erdoğan açıklamasında, asgari ücretten alınan gelir vergisi ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'İzmir Belediyesi Sende, Sen Ne Yaptın' - Türkiye Gazetesi 09:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'İzmir Belediyesi Sende, Sen Ne Yaptın' - Türki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan ekonomideki gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu...

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN 03:58

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği Samet Ağ, eşi Özlem Ağ'yı 23 yerinden bıçaklamaktan yargılandığı davada 21 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özlem Ağ, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüş..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a demediğini bırakmadı! Çok sert ifadeler... 10:11

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a demediğini bırakmadı! Çok sert ifadeler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de düzenlenen CHP Grup Toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu devl..

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak 01:24

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olay bir sistem mücadelesidir. Erdoğan'dan sonrası ne olacak? Millet ne derse o olacak, Allah ne derse o olacak...

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt! 00:34

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt 00:34

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan'dan YÖK'e Çağrı 01:26

Erdoğan'dan YÖK'e Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, İslam Dünyası Yükseköğretim Alanının Oluşturulması Toplantısı'nın açılış oturumunda konuştu. Erdoğan, YÖK Başkanı'na seslenerek, Bir insan doktorayı bi..

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz 01:55

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TV programında 'Türkiye'yi Ortadoğu'ya sığınmış bir devlet' olarak gösteren bir profesöre sert tepki gösterdi...

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Suriye'de Esed'le Yürümek Kesinlikle Mümkün Değildir 01:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de Esed'le Yürümek Kesinlikle Mümkün Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de Esed'le yürümek kesinlikle mümkün değildir. 1 milyona yakın vatandaşını öldürmüş olan bir Suriye'nin başkanıyla nasıl olacak da geleceği kucaklayacağız? Çünkü Esed devlet terörü estirmiş ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincar, Kandil'in bir alternatifidir. Bizim için Kandil neyse Sincar da odur. Dolayısıyla Sincar terör örgütlerinden, temizlenene kadar bu devam edecek. Onun için bir gece ansızın oraya da gidebili..

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler 00:48

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler

Nevşehir'de partisinin programın sonrasında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Akşener aracına bindiği sırada Nevşehirliler, Recep Tayyip Erdoğan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Zulüm 1453'te Başladı' Diye Yazanları Unutmadık 01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Zulüm 1453'te Başladı' Diye Yazanları Unutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un fethi bizim için ne kadar sevindirici, ne kadar iftihar verici bir hadiseyse birileri için de o derece bir büyük felaket günüdür. Biz bu şehrin sokaklarına 'Zulüm 1453'te başladı' diye..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı 04:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime çok kısa bir süre kala, 25 Haziran sabahı Türkiye'nin geçeceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan bir video yayınladı. İşte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi...

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Besini Açıkladı 01:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Bes

Yeni havalimanı ve diğer projelerin açılış töreni için Tokat'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konunun bala gelmesiyle beraber akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini ve bu karış..

 Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır 00:36

Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. dedi...