#Erdoğan son rakamı açıkladı haber izle

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi kabul etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam cezasına İlişkin, Bütün mesele, parlamentoya geldiği zaman parlamentodan geçtiği anda benim için onaylamamak diye bir şey yoktur, onaylarım. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guliyev'e tebrik telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ramil Guliyev'i tebrik etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı 03:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız mevkidaşı Macron ile ortak basın toplantısında konuştu. Fransız bir gazetecinin Türkiye MİT TIR'larıyla Suriye'ye silah gönderdi sorusu üzerine Erdoğan: Suriye'ye kim silah gö..

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti 01:52

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti

Erdoğan, Gümüşhane'de vatandaşlara hitap etti Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Var 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Va

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var. Döviz kuruna, faizlere, tehditlere bakıp el ovuşturanlar hiç boşuna heve..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Tür Spekülasyonları Yapanlara Gereken Bedeli Ddeteceğiz 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Tür Spekülasyonları Yapanlara Gereken Bedeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu tür spekülasyonları yapanlara gereken bedeli ödeteceğiz Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 10. Büyükelçiler Konferansı katılımcılarına verilen öğle yeme..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik Teröre de Teslim Olmadık, Olmayacağız 00:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik Teröre de Teslim Olmadık, Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik teröre de teslim olmadık, olmayacağız İzle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz İzle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mesut Özilin Nikah Şahidi Oldu 00:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mesut Özilin Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Mesut Özil-Amine Gülşe çiftinin nikah şahidi oldu...

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 2023'te Ay'a Gideceğiz 02:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 2023'te Ay'a Gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin milli uzay programını açıkladı. Erdoğan, 2023'te aya gideceğiz dedi. Bir Türk vatandaşının da uzaya gönderileceğini söyledi...

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin önüne kesme çabası olduğunu yineledi tarihi yapan millet olarak, tarihimizi gel..

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip 02:42

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülke ziyaretine ilişkin klip hazırlayarak sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisince hazırlanan klip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Özbekistan Parl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi 04:27

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi

Gülben Ergen'le Yakınlaştığı Konuşulan Mustafa Erdoğan, Yeni Sevgilisiyle Yakalandı Son dönemlerde eski eşi Gülben Ergen'le yeniden bir araya geleceği konuşulan Mustafa Erdoğan, yeni sevgilisi şarkıcı Sevcan'la yemekte y..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naci BOSTANCI Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın AK Partiye Dönüş Sürecini Değerlendirdi 08:29

Naci BOSTANCI Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ın AK Partiye Dönüş Sürecini Değer

AK Parti Grup Başkanvekili Prof. Dr. Naci BOSTANCI, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın AK Partiye dönüş sürecini, 2 Mayıs'ta AK Parti'de Genel Merkez'de yapılacak olan Grup Toplantısı ve 21 Mayıs Olağanüstü Kurultayı'..

Cumhurbaşkanının Atkısını Verdiği Genç Kız Erdoğan'a Sarılarak Ağladı 01:13

Cumhurbaşkanının Atkısını Verdiği Genç Kız Erdoğan'a Sarılarak Ağladı

Erzurum'da partisinin il kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurumluların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Kongrenin yapıldığı salonda tribünlerden sesini Cumhurbaşkanına duyuran Erzurumlu Zehra..

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf 02:07

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 36. Muhtarlar Toplantısı'nda, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle birlikte muhalefetin ortaya attığı rejim tartışmalarına değindi. Milletimizin böyle bir meselesi yoktur diyen Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eğer Biz Engel Olsaydık Siz NATO'ya Giremezdiniz 03:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eğer Biz Engel Olsaydık Siz NATO'ya Giremezdiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyareti çerçevesinde görüştüğü Yunan mevkidaşı Prokopis Pavlopulo ile birlikte yaptığı açıklamada, Lozan konusunda zannediyorum hala anlaşılmayan bazı incelikler var. ifa..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben 43 yaşındayım bu mesele hala tartışılıyor' diyen Çipras'a, 'özellikle Kıbrıs konusu..

Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması  Kaldırılması Lazım 01:19

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması Kaldırılması Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendirdi. TEOG sınavını yanlış bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben TEOG olayını istemiyorum. Bunu da artık yanlış buluyorum. Bunu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Camide fotoğraf çektiren Erdoğan yürütülen çalışmalara ilgili bilgi aldı. Erdoğan'ın sonraki yapım alışmaları devam eden Taksim Ca..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii'ndeki ziyaretinin ardından Taksim Camii'ne geçti. Buradaki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan, yarım saatlik incelemel..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net Mesaj; Kimseya Hakkımızı Yedirmeyiz 03:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net Mesaj; Kimseya Hakkımızı Yedirmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. Doğu Akdeniz'deki gerilime ilişkin açıklama yapan Erdoğan Kimsenin hakkında gözümüz yok ama kimseye de hakkımızı yedirmeyiz dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..