#Erdoğan sınır Ötesi operasyonunu resmen duyurdu haber izle

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar 01:19

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar

KKTC'yi ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında büyük bir çoşkuyla karşılandı. Dün özel uçak saat 19.15'te Lefkoşa'ya gelen Erdoğan, havalimanından ayrılışında makam aracından inerek kendisini bekleyen vatandaşl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde 02:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 ülke liderinin katılımıyla başlayan NATO Zirvesi'nde yer almak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'deki programa katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapattık 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe defterini bir daha açılmamak üzere kapattık Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz ile demokrasimizin rüşdünü tüm dünyada ispat ettik. İnşallah ülkemizde artık darbe defterini bir daha açılmamak ü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletimizin Askerlikle Bağının Kopmasını Doğru Bulmuyoruz 04:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletimizin Askerlikle Bağının Kopmasını Doğru

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin askerlikle bağının kopmasını doğru bulmuyoruz Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletimizin askerlikle bağının tümden kopmasını doğru bulmuyoruz. Bu millet asker bir millettir ve onun r..

Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı 01:07

Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı

Başkan Erdoğan, 10'uncu Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi'ne katılmak üzere Johannesburg'a geldi.Erdoğan, havalimanında Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Rob Davies, Türkiye'nin Pretorya Büy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi kabul etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam cezasına İlişkin, Bütün mesele, parlamentoya geldiği zaman parlamentodan geçtiği anda benim için onaylamamak diye bir şey yoktur, onaylarım. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 100 Günlük İcraat Programı'nı Açıkladı 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan 100 Günlük İcraat Programı'nı Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 Günlük İcraat Programı'nı açıkladı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 100 günlük icraat programını tanıttı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guliyev'e tebrik telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ramil Guliyev'i tebrik etti...

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti 01:52

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti

Erdoğan, Gümüşhane'de vatandaşlara hitap etti Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Var 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Va

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var. Döviz kuruna, faizlere, tehditlere bakıp el ovuşturanlar hiç boşuna heve..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Tür Spekülasyonları Yapanlara Gereken Bedeli Ddeteceğiz 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Tür Spekülasyonları Yapanlara Gereken Bedeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu tür spekülasyonları yapanlara gereken bedeli ödeteceğiz Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 10. Büyükelçiler Konferansı katılımcılarına verilen öğle yeme..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik Teröre de Teslim Olmadık, Olmayacağız 00:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik Teröre de Teslim Olmadık, Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekonomik teröre de teslim olmadık, olmayacağız İzle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz İzle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mesut Özilin Nikah Şahidi Oldu 00:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mesut Özilin Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Mesut Özil-Amine Gülşe çiftinin nikah şahidi oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin önüne kesme çabası olduğunu yineledi tarihi yapan millet olarak, tarihimizi gel..

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip 02:42

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülke ziyaretine ilişkin klip hazırlayarak sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisince hazırlanan klip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Özbekistan Parl..

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış 04:14

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in içinde olduğu makam aracına kamyon çarptı. Kazada, Başsavcı Alper ve şoförü hayatını kaybetti. Bir koruma ise ağır yaralandı. Şehit olan Başsavcı için Cumhuriyet Gazetesi v..

Cumhurbaşkanının Atkısını Verdiği Genç Kız Erdoğan'a Sarılarak Ağladı 01:13

Cumhurbaşkanının Atkısını Verdiği Genç Kız Erdoğan'a Sarılarak Ağladı

Erzurum'da partisinin il kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurumluların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Kongrenin yapıldığı salonda tribünlerden sesini Cumhurbaşkanına duyuran Erzurumlu Zehra..

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf 02:07

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 36. Muhtarlar Toplantısı'nda, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle birlikte muhalefetin ortaya attığı rejim tartışmalarına değindi. Milletimizin böyle bir meselesi yoktur diyen Cumhur..

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek 02:57

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek

ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİNE DESTEK Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eğer Biz Engel Olsaydık Siz NATO'ya Giremezdiniz 03:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eğer Biz Engel Olsaydık Siz NATO'ya Giremezdiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyareti çerçevesinde görüştüğü Yunan mevkidaşı Prokopis Pavlopulo ile birlikte yaptığı açıklamada, Lozan konusunda zannediyorum hala anlaşılmayan bazı incelikler var. ifa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben 43 yaşındayım bu mesele hala tartışılıyor' diyen Çipras'a, 'özellikle Kıbrıs konusu..