#Erdoğan taklidi ile siriyi İmana getirmek

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 00:32

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen programda, konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için beklediği sırada sahneye ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi İstanbul Sancaktepe'de Hacı Fatma Fitnat Hanım Camii'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını burada kıldı. Cumhu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

 Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul 00:47

Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul

Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın şarkıcı Hatice’ye gönderdiği mesajlar deşifre oldu. Mustafa Erdoğan, “Hatice gösterimize geldi, arkadaşça mesajlaştık” dedi Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan,..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj 01:23

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan biran önce çıkması gerektiğini belirterek, “İşgal ile bir yere varılmaz. Buralarda maalesef bir işgal söz ko..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı 04:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için Ankaralı bir ailenin sofrasına konuk oldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar saatinde Ankaralı bir ailenin konuğu oldu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yer sofrasına oturan Erdoğan..

  • mızmız tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması 03:46

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması

Tarih '15 Eylül 2002 Erdoğan'ın dakikalarca Ayakta alkışlanan o konuşması Tarih 15 Eylül 2002. AK Parti'nin yüzde 34 oy ile tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinin hemen öncesi. AK Parti Genel Başkanı..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret 00:51

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz iki ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da iki ziyaret gerçekleştirdi. Önce bir dolmuş durağında şoförlerle sohbet eden ed..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Mehter Marşı - Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle - Cum. Recep Tayip Erdoğan 06:20

Mehter Marşı - Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle - Cum. Recep Tayip Erd

Dik dur eğilme inananlar seninle Allah'ın emrettiği yolundan geri dönme Dünyada Müslümanlar elem-keder içinde Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı Karşısına dikilmiş bir Osmanlı..

  • PengoTV tarafından
  • 2.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Hatice'den Mustafa Erdoğan'ın Mesajlarıyla İlgili Açıklama Geldi 00:35

Hatice'den Mustafa Erdoğan'ın Mesajlarıyla İlgili Açıklama Geldi

Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'ın kendisine asıldığı yazışmalarla ilgili açıklama yapan şarkıcı Hatice, Hesabım hacklendi ve yazışmalar öyle sızdırıldı. dedi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğ..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Sevgililer Günü Mesajı (Taklit İçerir) 00:59

Recep Tayyip Erdoğan'ın Sevgililer Günü Mesajı (Taklit İçerir)

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birebir sesini taklit edip herkesi şaşırtarak fenomen olan Gökhan Aslan şimdide Erdoğan taklidi ile sevgililer gününü kutlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce