#Erdoğan taklidi ile siriyi İmana getirmek

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 01:11

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda konuşt. Erdoğan, Sincar operasyonu ile ilgili Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Türkiye'n..

Erdoğan Onlar Korkuyla Yaşasın 02:36

Erdoğan Onlar Korkuyla Yaşasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan ziyareti öncesi Atatürk Havalimanın'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı'nın gündeminde ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birarada olması vardı. Erdoğan terör operasyo..

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi 01:31

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi

Kazakistan'da Nebi Kutay Şen adında ülkücü bir genç, Türklük, Bozkurt ve Turan içeren sosyal medya paylaşımları nedeni ile tutuklandı. Devreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girdi, gencin tahliye edilmesini sağladı..

Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog 00:40

Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog

Resmi ziyaret için Kazakistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama töreninin ardından Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile görüştü. Görüşme öncesi keyifli anlar kameralara böyle yansıdı azarbayev..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak TUR ile TSİ 17.00'de Kazakistan'ın başkenti Astana'ya geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 72. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere New York'a ulaştı. Konvoyuyla birlikte kalacağı otele geçen Erdoğan'ı ellerinde Türk bayrakları ile slogan atan Türk vatandaşlar karşıladı...

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump New York'ta Görüştü 01:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump New York'ta Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın New York Palace Otel'de, ABD Başkanı Trump ile yaklaşık 1 saat görüştü..

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi Kabul Etti 00:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Kabul, saat 13.30'da başladı...

Erdoğan'dan İdlib Harekatı Açıklaması 00:57

Erdoğan'dan İdlib Harekatı Açıklaması

AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib harekatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Novi Pazar'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli 00:38

Novi Pazar'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli

Sırbistan ziyaretinde Novi Pazar'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ellerindeki Türk bayrakları ile karşılayan halk böyle görüntülendi...

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle 00:10

Erdoğan'dan Çin'i Memnun Eden Hamle

Ortadoğu'da etnik krizden beslenen ve PYD'yi silahlandıran Amerika'nın savaş açtığı ülke Çin, artık Türkiye ile daha yakın temas içinde olacak. Bölgedeki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez başdanışm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias'ı kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 40 dakika sürdü.Kabulde, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şavkat Mirziyoyev'i Kabul Etti 00:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şavkat Mirziyoyev'i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev ile bir araya geldi..

Erdoğan Ve Putin Görüşmesi Sonrası İlk Açıklama 08:32

Erdoğan Ve Putin Görüşmesi Sonrası İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı 02:03

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı

Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh ile ortak basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, BMGK'da ABD'nin vetosun takılan Kudüs tasarısıyla ilgili olarak, Karar tasarısının diğer 14 ülkenin tamamı tarafından dest..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sudan'da Coşkulu Karşılama 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sudan'da Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere özel uçak TUR ile TSİ 14.30'da Sudan'ın başkenti Hartum'a geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Acırsak Acınacak Hale Geliriz 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadele konusunda, Hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra da onu aynen yapmaya devam edeceğiz. Acımayacağız. Acırsak acınacak hale geliriz. dedi...

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu 01:02

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunu duyurarak, Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Şehit Eşinden Erdoğan'a Kanım Canım Damarım Sana Dua Ediyor 01:06

Şehit Eşinden Erdoğan'a Kanım Canım Damarım Sana Dua Ediyor

Şehit eşi Ayşe Sinirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. Sinirli, Hiç şüphesiz 4 tane kızım var 3 tane oğlum var sana feda olsun. Hz. Muhammed yanınızda olsun. Hz. Ali'nin kılıcı askerimizin elinde olsun sav..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler' 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler'

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Akşam saatlerine doğru Şii milislerin 10 kadar pikapla Afrin'e kadar hareketleri tespit edilmiş. Fakat top atışları..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 'Mazot' Müjdesi 00:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 'Mazot' Müjdesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımız ile Buluşuyor programında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 105'lik Fikriye Ninenin Elini Öpüp Sohbet Etti 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan 105'lik Fikriye Ninenin Elini Öpüp Sohbet Etti

Mersin'de ikamet eden 105 yaşındaki Fikriye Çam, yıllardır tanışmak istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmenin mutluluğunu yaşıyor...

Erdoğan'dan Macron'a Haddini Ve Boyunu Aşan Beyan 03:45

Erdoğan'dan Macron'a Haddini Ve Boyunu Aşan Beyan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye ile SDG arasında arabulucu olabiliriz lafı, doğruysa, bunu söyleyen kişinin haddini ve boyunu çok aşan bir beyandır. dedi...

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor 01:02

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor

Van'da yaşayan Demir ustası Mirza Koğtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Van'dan Ankara'ya yürümeye başladı. Koğtaş, Van'da büyük yenilikler yaptı. Buna bir teşekkür lazım böyle bir yolu terci..