#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

ASUS Transformer Mini T103  Büyük Fikirleri Olan Küçük PC 01:13

ASUS Transformer Mini T103 Büyük Fikirleri Olan Küçük PC

ASUS Transformer Mini size daha fazla özgürlük ve daha fazla güç sağlayan 2'inci-bir-bir PC! Bu ince, son derece kompakt şaşkın şaşkın şaşkın, 620g ekrana ve 250g çıkarılabilir bir klavyeye sahip olup, istediklerinize gö..

  • BETA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle 2:10:38

Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sema Moritz  Hasret 04:02

Sema Moritz Hasret

Sema Moritz Hasret Sözleri O gözler benim ağlar Eskisinden yabancı Gönlümdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu inliyorum derinden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu sar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Recep İvedik 4 İzle 1:52:53

Recep İvedik 4 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor! Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda ..

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım 14:31

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım

Kışın gelip çattığı ve soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde artık nispeten daha sıcak tonlardaki Sonbahar makyajlarımızı bırakıp daha soğuk tonlara yönelmeye başladık. Tam da bu makyajla..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 00:56

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 01:43

Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

321 Kolektif Nedir 03:38

321 Kolektif Nedir

Kendime sponsor oldum. Kolektif, birçok kimseyi veya nesneyi içine alan, birçok kişi ve nesnenin bir araya gelmesi sonucu olan. Ortaklaşa. Bakalım neleri içimize almışız. Bir adet ben, hilal, ısabella… ufuk, bir adet A..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Sürpriz Muffin Tarifi  Cocostar Kek 06:23

Sürpriz Muffin Tarifi Cocostar Kek

Sürpriz Muffin Tarifi ve Malzemeler : 12 tane çıkıyor. 2 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı ..

Belen Tavası Tarifi 12:04

Belen Tavası Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kuzu eti 5-6 tane arpacık soğan 4 5 diş sarımsak 2 tane yeşil sivri biber 2-3 tane domates 2 tane kırmızı biber Tuz karabiber pul biber kekik 2 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı : Bütün sebzele..

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..