#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Nöralterapi Nasıl Uygulanır 00:43

Nöralterapi Nasıl Uygulanır

Nöralterapi bir enjeksiyon yöntemi. Enjeksiyonun içerisinde bulunan anestezi ve serum karışımı sinir hücrelerine yakın noktalara bırakılır ve tıkanan devreler bu yolla açılır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar 01:45

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar EDİRNE’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçak olarak geçirilmek istenirken bulunan İran ve İngiliz melezi 10 yavru kedi, Tasfiye İşletme Müdürlüğü 'TASİŞ) tarafı..

Haberci Türkiye Renkleri 22.Bölüm 45:49

Haberci Türkiye Renkleri 22.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Van’ın Çakırbey köyünde imal edilen kristal avize taşlarının yapımı, Gürbulak sınır kapısı, sınıra yakın meteor çukuru ve Ağrı’daki İshakpaşa Sarayı konu edilm..

Tır Lastiğinden 114 Kilo Esrar Çıktı 01:51

Tır Lastiğinden 114 Kilo Esrar Çıktı

Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir TIR'ın yürür vaziyetteki lastiklerinin ve stepne lastiklerinin içerisine preslenmiş 114 kilo esrar ele geçirdi. Olayda, TIR sürücüsü ve bağlantısı olduğu değerlendirilen 5 kişi tutuklandı...

Gezelim Görelim (Iğdır-Ağrı Dağı) 29:56

Gezelim Görelim (Iğdır-Ağrı Dağı)

Nuray Yılmaz'ın sunculuğunu yaptığı programda; Iğdır Korhan Yaylası, Ağrı Dağı ve Dilucu Sınır Kapısı tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Bin Suriyeli Türkiye'ye Geri Döndü 04:06

8 Bin Suriyeli Türkiye'ye Geri Döndü

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Ramazan Bayramını geçirmek için ülkelerine giden Suriyelilerden 8 bini Türkiye'ye döndü...

Gurbetçilerin Kapıkule İsyanı 03:00

Gurbetçilerin Kapıkule İsyanı

İzin sezonunun sona ermesinin ardından yaşadıkları Avrupa ülkelere dönerken, Kapıkule Sınır Kapısı'nda kilometrelerce kuyruk bekleyen gurbetçiler isyan etti...

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Firari Rus Kadın Bavuldan Çıktı 01:49

Firari Rus Kadın Bavuldan Çıktı

Gürcistan uyruklu bir adamın, valiz içinde Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a sokmaya çalıştığı Rus kadın, görevlilerin dikkati sayesinde yakalandı!..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği 00:37

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat sürüyor. Öğle saatlerinde hareketlenen tatbikat alanında tank ve diğer zırhlı araçlar Hilal T..

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı 00:45

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15'inci gününde devam ediyor. Tatbikatta, Türk ve Irak askerleri, üç koldan düşman mevzileri ..

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti 01:15

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat gece de devam etti...

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi 00:34

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi

Gazze'nin Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nda toplanan Filistinliler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

Otobüsün Gizli Bölmesinde Gürcistan'a Kaçmak Isterken Böyle Yakalandılar 01:03

Otobüsün Gizli Bölmesinde Gürcistan'a Kaçmak Isterken Böyle Yakalandıl

Sarp Sınır Kapısı'nda Türkiye'den Gürcistan'a bir otobüsün gizli bölmesinde saklanarak geçmeye çalışan Gürcü uyruklu 2'si bayan 3 kişi yakalandı...

Fanatik Rumlardan skandal eylem 01:10

Fanatik Rumlardan skandal eylem

FANATİK RUMLAR DÜN GECE SKANDAL BİR EYLEME İMZA ATTI. HAVAİ FİŞEKLERLE DERİNYA SINIR KAPISI'NA GİTTİLER. ''KIBRIS YUNANDIR'' DEDİLER. ONLARA YANIT KUZEY KIBRIS'TAN MEHTER MARŞIYLA GELDİ...