#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir 01:55

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir

İşitme kaybı, derecesine göre hafif, orta ve ileri işitme kayıpları olarak üçe ayrılır. Hafif işitme kaybı olan kişi, gündelik hayatına sorun yaşamadan devam edebilir. Orta dereceli işitme kaybı, genellikle hastanın yakı..

  • NABIZ tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Honda Civic Sedan 1.6 Dizel 2018 Test Sürüşü 10:50

Honda Civic Sedan 1.6 Dizel 2018 Test Sürüşü

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ Civic te göçük problemi , Civic dizelin ülkemize geliş tarihi , Civic Sedan dizelin fiyatı gibi sizlerden gelen birçok soruyu cevapladığımız Civic dizel test videomuz yayında. Konu..

  • BETA tarafından
  • 1.601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi 02:41

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi

Gaziantep'te sokak ortasında evli oldukları ileri sürülen bir çift tartıştı. Sokaktan geçen kadınlar duruma tepki gösterince kadın, kocası olduğu ileri sürülen şahsın aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Şiddet uygulan..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı 00:25

2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı

Mersin'den yolcu otobüsüyle Samsun'a gelen DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen Iraklı 2 kardeş, polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekip..

Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

VW Amarok Vs Mercedes X-Class  Karşılaştırma 12:38

VW Amarok Vs Mercedes X-Class Karşılaştırma

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ VW Amarok vs Mercedes X-Class karşılaştırması yayında! VW amarok a vs Mercedes ten sıkı bir rakip geldi: x-class Mercedees x class yeni olmanın avantajını kullanarak özellikle iç ..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2 02:15

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2

23 KASIM 2018'DE SİNEMALARDA Tür: Animasyon Yönetmen: Scott Mosier, Yarrow Cheney Uyarlanan Kitabın Yazarı: Dr. Seuss Yapımcılar: Chris Meledandri, Janet Healy Illumination ve Universal Pictures sekizinci animasyon ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı 01:06

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

Daha fazla her zaman daha iyi değildir. Hatta bazen çok daha kötüdür. 30 Mart'ta daha fazla kötü kahramana, daha fazla entrikaya, daha fazla tehlikeye, daha fazla öksüze ve daha fazla kundaklamaya hazır olun. Bu sezon ge..

Gülçin - Ara Ara 03:10

Gülçin - Ara Ara

Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem, Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem, Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası, hayattayım, Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım, Duyuyorum atlatamamışsın ..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Minimalizm Nedir 03:32

Minimalizm Nedir

Minimalizm: Sadeleşme Modern ekonomi; insanın ihtiyaçları sonsuzdur. Aslında bizim ihtiyaçlarımız hiçte sonsuz değil gayet de sınırlı. Ama isteklerden bahsediyorsak evet onlar sınırsız. Soru şu; buna gerçekten ihtiyac..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce