#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

Kedi Kapısından Kolayca Geçemeyen Kız 02:22

Kedi Kapısından Kolayca Geçemeyen Kız

O bedenle kedi kapısından geçmeye çalışıyor..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..

Kamapp  Messenger Türkiye'nin İlk Milli Uygulaması _ İstanbul 05:20

Kamapp Messenger Türkiye'nin İlk Milli Uygulaması _ İstanbul

Teknoloji sayesinde herkesin kapısı, kocaman bir pencereye dönüşebiliyor. Türkiye'nin ilk yerli Messenger'ı Kamapp Messenger, Reklam Filmi sizlerle. haydi hayırlı olsun. Kamapp Mesajlaşma Uygulaması D android İndirme l..

 Soluksuz İzleyeceğiniz 99 Keskin Viraj Rekoru 01:25

Soluksuz İzleyeceğiniz 99 Keskin Viraj Rekoru

Geçen ay Range Rover Sport SVR'si ile Çin'deki Cennet Kapısı'na 45 derece eğimde 999 basamak merdiven tırmanan Land Rover yine 99 keskin virajıyla dünyanın en ünlü yollarından birisi olan 'Tianmen Yolu' 2016 yılında Ferr..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evine Girebilmek İçin Bulduğu Yöntem Yürekleri Ağza Getirdi 01:34

Evine Girebilmek İçin Bulduğu Yöntem Yürekleri Ağza Getirdi

Karabük'te evin kapısı arkasından kapanan kadın dışarıda kalınca eve gelen oğlu ve arkadaşı buldukları yöntem ise yürekleri ağza getirdi...

Sürpriz Sonlu Yol Verme Kavgası 00:38

Sürpriz Sonlu Yol Verme Kavgası

Olay Chicago'da yaşanıyor. Bisikleti ile ters yönde giden adam, gri aracın kapısı açılınca sinirlenip saldırmaya başlıyor. Aracın sahibi önce hatalı olduğunu söylese de bisikletli resmen kaşınıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Apartman Kapı Kilidini Arabaya Uyarlamak 00:18

Apartman Kapı Kilidini Arabaya Uyarlamak

Arabanın kilidi bozulan adam evdeki alet çantasında apartmanın kapısı için alınan kilit ile bu işe çare bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici 04:19

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici

İsyankar Bir bir kapandı ümit kapısı İçimde var benim gönül yarası Göz yaşlarımın yoktur faydası Yaşadığımız alem hayal dünyası Toprak gibi ezdin beni kül ettin Kullarına beni oyuncak ettin Sanki yetmez gibi ezi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ev hanımı isot üretip mahallede patron oldu 04:45

Ev hanımı isot üretip mahallede patron oldu

Şanlıurfa’da ev hanımıyken aldığı mikro krediyle isot üretmeye başlayan Hürriyet Türki, mahallesindeki kadınlara iş kapısı açarak patron oldu...

Öfkeyle Kalkıp Zararla Oturan Hintli Adam 01:20

Öfkeyle Kalkıp Zararla Oturan Hintli Adam

Trafikte seyir halindeki motosikletli adamlar , kapısı aniden açılan polis arabasının kapısına çarpıp düşmüşler. Adamlardan biri tam polislere atarlanacağı anda sopayı yemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gündüz vakti spreyli gasba uğradı! 02:22

Gündüz vakti spreyli gasba uğradı!

60 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE TEMİZLİK YAPARKEN KAPISI ÇALDI... KAPIYI AÇMASIYLA SPREYLİ SALDIRIYA UĞRAMASI BİR OLDU... KAFASINI DUVARA VURUP BAYILDI...GASPÇILAR DA EVE GİRİP ALTINLARINI ÇALDI.....

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı! 01:59

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı!

İSTANBUL FATİH'TE HIRSIZLAR, KAPISI AÇIK OLAN APARTMANLARA GİRİP EVLERİ SOYUYORLARDI... AMA BU KEZ SERT KAYAYA ÇARPTILAR, ÜSTÜNE DE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Gizli kapı değil sanki sihirli bir geçit! 01:30

Gizli kapı değil sanki sihirli bir geçit!

BİR GÜN EKİPLERİN, EVİNE BASKIN YAPACAĞINI BİLİYORDU... KENDİNCE HAZIRLIK YAPTI... YATAK ODASINA ACİL DURUMLAR İÇİN, ADETA 'ORTADAN KAYBOLMA' KAPISI YAPTI... AMA EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI...

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu 02:36

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta 3 gün önce yurt dışından dönen 30 yaşındaki Cibuti uyruklu tıp öğrencisi, evinde ölü bulundu. Arkadaşlarının uzun süre haber alamaması üzerine itfaiye yardımıyla kapısı kırılarak evine giren polis, yaptığı in..

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Ejder Kılıcı Film İzle 1:43:41

Ejder Kılıcı Film İzle

Filmin Konusu Romalı bir lejyon General Lucius’un liderliğinde İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir ve görevleri Consul Crassus’un oğlu Publius’u, hain kardeşi Tiberius’a karşı korumaktır. Publius’u yanına alarak doğuya kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 2.863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Deaş Operasyonu 02:08

Gaziantep'te Deaş Operasyonu

Gaziantep'te terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda, çok sayıda örgütsel malzeme bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şehitkamil ilçesinin 8 Şubat Mahallesi'nde önceden belirlenen 3 adrese eş z..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi! 01:26

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi!

Avcılar'daki evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın kayıp olarak aranan eşi Nuri Yıldız, Beylikdüzü'nde başına bir el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Esenyurt'taki TEM Haramidere bağlantı yolunda terk ..

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..