#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

 VW Arteon 1.5 Tsi Test Sürüşü 11:10

VW Arteon 1.5 Tsi Test Sürüşü

Kısaca ARTEON 1.5 TSI Arteon tasarımıyla en sportif ve radikal vw modeli içerisi passat ile aynı Arteon 1.5 turbo benzinli alternatif ile 150 bg ve 250 nm tork ile 7 ileri DSG 0-100: 8.9 sn Arteon 1.5 tsi test karma..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vitesleri Karıştıran Otobüs Şoförü 00:37

Vitesleri Karıştıran Otobüs Şoförü

Askıda kalan otobüsü düzeltmek için geri vites yerine yanlışlıkla ileri vitese takıp gaza basan şoförün yaptığı kazayı izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cem Yılmaz İle Fransızca Öğreniyorum 03:49

Cem Yılmaz İle Fransızca Öğreniyorum

2009 yılında katıldığı ''Var Mısın Yok Musun'' yarışmasında Cem Yılmaz'ın ileri düzeyde Fransızca bildiği ortaya çıkıyor. Videoyu izlediğinizde Cem Yılmaz'ın yabancı dil seviyesinin çok üst seviyede olduğunu göreceksiniz..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arkadaşlarının Ofisini Basan Kızlar Terör Estirdi 05:52

Arkadaşlarının Ofisini Basan Kızlar Terör Estirdi

Batman’da 20’li yaşlardaki 3 kız, arkalarından konuştuklarını ileri sürdükleri kız arkadaşlarının iş yerini basarak, terör estirdi...

Servise Sinirlenip Buzdolabını Çekiçle Parçalayan Vatandaş 01:18

Servise Sinirlenip Buzdolabını Çekiçle Parçalayan Vatandaş

Silivri'de bir kişi, arızalanan buzdolabını, ilgili firma tarafından tamiri yapılmadığı gerekçesiyle çekiçle parçaladı. Esnaf Rafet Ünver, bir firmadan aldığı buzdolabı arızalanınca servise götürdü. Defalarca servise gi..

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi 04:47

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi

Bir insan tek başına çok sesli/polifonik müzik söyleyebilir mi ? sorusunu Anna-Maria Hefele açıklamış. Anna-Maria Hefele bu tekniği ileri düzeyde modernize etmiş ve geliştirmiş bir şarkıcıymış. Aslında bu teknik Moğol, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Berk Oktay'ın Özel Fotoğraflarını Paylaştığı idda edilen Merve Şarapçıoğlu Kimdir... Magazin Forever 01:54

Berk Oktay'ın Özel Fotoğraflarını Paylaştığı idda edilen Merve Şarapçı

Sosyal medya hesaplarının hacklenmesiyle Eşi Berk Oktay ile beraber kendisinin de özel içerikli fotoğrafları internet ortamında yayılan Merve Şarapçıoğlu kimdir? Oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay'ın özel ..

Yavrularını Hizaya Sokan Anne Köpek - Disiplin Şart 02:39

Yavrularını Hizaya Sokan Anne Köpek - Disiplin Şart

Alman disiplini bu olsa gerek. Çılgın atan yavrular, annenin höt zötü ile bir anda sessiz birer yer yastığına dönüşüyorlar. Bir ara terlikte fırlatacak mı acaba diye bekledim ama o kadar ileri gitmedi. Üstelik bunu yapan..

  • JET TV tarafından
  • 293 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada 01:19

Komşularına Taciz Ve Saldırıda Bulunan Kadın Kamerada

Adıyaman'da Dündar ailesinin oturduğu dairenin karşı dairesinde oturan ve yalnız yaşayan R.K. isimli kadın ile yaklaşık 2 yıl önce başlayan tartışma ileri boyutlara gitti. Kameralara yansıyan görüntülerde R.K. isimli kad..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Bayrağına Ağır Hakaret 07:00

Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Bayrağına Ağır Hakaret

Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyada Türk bayrağına “Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı” diye hakaret ettiği ileri sürüldü, savcılık ise soruşturma başlattı...

  • BETA tarafından
  • 281 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Ekonomiler Arasında Aşı Savaşları Başladı 01:46

Büyük Ekonomiler Arasında Aşı Savaşları Başladı

Büyük ekonomiler arasında aşı savaşı başlamış gibi görünüyor. Başta Amerika olmak üzere birçok ülke Rusya’nın aşısının güvenli olmadığını ileri sürdü...

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü böyle savruldu 01:01

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü böyle savruldu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde otomobilin motosiklete çarptığı kaza anbean güvenlik kameraların yansıdı. Kazada otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü metrelerce ileri savruldu...

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüpheliler yakalandı 00:21

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüphelile

Kartal’da kendilerini “polis” gibi tanıtıp telefonla aradıkları yaşlı çifte adlarının FETÖ’ye karıştığını ileri sürerek para isteyen İranlı şüpheli suçüstü yakalandı. Zanlı ile irtibatlı 2 kişi başka bir operasyon ile ya..

Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu 06:35

Çiftçinin 'Taş' gibi sıra dışı koleksiyonu

Antalya’da yaşayan İbrahim Aydemir, gezdiği 52 ilden içerisinde meteor ve değerli olduğunu ileri sürdüğü 7 bin taş topladı. Bahçesini açık hava taş müzesine çeviren Aydemir, topladığı taşların değerlendirilmesini talep e..

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ’lı kadın yakalandı 00:52

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ’lı kadın yakalandı

Adana polisi Fransa'da Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen kadını saklandığı evde yakaladı...

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası 03:05

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası

Kağıthane’de, park halindeki midibüsün kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldığı ileri sürüldü. Midibüsten yükselen alevler yanındaki iş yerine sıçrarken, iş yerinin dış cephesi tamamen yandı...

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

Yüksek sesle müzik dinleme kavgası- Tabanca ile başından vurulan şahıs hayatını kaybetti 01:03

Yüksek sesle müzik dinleme kavgası- Tabanca ile başından vurulan şahıs

İzmir’in Konak ilçesinde, motosiklet ile yüksek sesle müzik dinlediği ileri sürülen husumetlisine bıçakla saldıran şahıs, başından tabanca ile vurulması neticesinde yaşamını yitirdi...

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı! 02:46

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı!

Tokat'ta bir kişini eşini ve birlikte kaçtığını ileri sürdüğü öz kardeşini otobüs terminalinde kurşun yağmuruna tuttuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

2:07:27

"KOVİD-19 SADECE BİR FRAGMAN"

-Bill Gates, devletleri biyolojik saldırıyla mı tehdit ediyor? -Bilim insanlarının Zombi mantar salgını uyarısı ne anlama geliyor? -mRNA aşılarını yapan Biontech firması Almanya’yı neden terk ediyor? -Bilim insanları, Kı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..