#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor 02:22

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor

CIA'in, Rusya'nın 8 Kasım'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği sonucuna ulaştığı öne sürüldü. İddiaya göre CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardım ettiğine inanıyor. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatını..

Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie - 02:44

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie -

00:44 Danny Huston büyük olasılıkla filmde bir cani olduğunu. O kılık Ares olabilir 00:55 o Elena Anaya tarafından oynanan rağmen, biz bu kadın henüz kim olduğunu tam olarak emin değiliz. Bir teori, o Wonder Woman kötü ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Video Algımızla Oynuyor 05:07

Bu Video Algımızla Oynuyor

Ludovic Zuili geriye yürüyor, ama video tersten oynatıldığında ortaya gerçeklik algımızla oynayan bu görüntü çıkıyor. Bir adam, Tokyo sokaklarında yürümekte… Ancak bir terslik var: Herkes geriye yürürken o ileri doğru yü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı 02:19

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı

367 garabetinin mimarı Yargıtay onursal başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Ordu içindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını temizlemeye yönelik Kanun Hükmünde Kararname'lerin ordudaki hiy..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 ) 2:58:58

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 )

6’ıncı yüzyılda Mekke’de gerçekte yaşanmış olan filmde şehir ileri gelenlerinin Mekke’yi köleliğin alkol ve uyuşturucu gibi maddelerin pençesinde yönettiği anlatılmakta. Kız çocukların yeni doğduklarında canlı olarak göm..

  • Tv Series tarafından
  • 44.892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası 05:17

Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Farima ve Rabia arasında çıkan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kısmetse Olur'da şimdiye kadar yaşanan en ciddi kavgalardan biri olan bu durum, iki adaya nası..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chappie Film İzle 2:00:19

Chappie Film İzle

İleri ki bir zaman dilimini anlatan film, güçlü mekanik robotlardan oluşturulmuş polisler şehri ele geçirmiş ve insanları da yönetmeye çalışmaktadırlar. Ancak, insanlar bu durumdan kesinlikle hoşlanmazlar ve baskıcı robo..

  • Tv Series tarafından
  • 10.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..