#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

 İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları! 01:05

İşte Hyundai i30N Modelinin Detayları!

Hyundai'nin performans serisi olan N kolunun üyesi yeni i30N, standart ve performans paketli olarak iki versiyon olacak. İki versiyon da 2.0lt turbo dört silindirli motora ve 6 ileri manuel şanzımana sahip. Standart vers..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Köpekleri Yiyen Esrarengiz Hayvan Foto Kapana Yakalandı 02:40

Köpekleri Yiyen Esrarengiz Hayvan Foto Kapana Yakalandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz aylarda onlarca köpeği yediği iddia edilen ve cinsi belirlenemeyen vahşi hayvan foto kapana yakalandı. Bozüyük ilçesine bağlı Dübekli Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda yaklaşık 25 k..

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene  FETÖ Operasyonu 01:44

Ankara Ve Aksarayda 21 Ögretmene FETÖ Operasyonu

Aksaray merkezli 2 ilde FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda mesleğinden ihraç edilen aralarında kadınlarında bulunduğu 21 öğretmen gözaltına alındı.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimi ardından ..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat'ın, Aslı'yı öldürmemek için koyduğu şart, herkesin hayatını derinden etkiliyor! Doktor Aslı Çınar, zorla tutulduğu yerde yasadışı işlerin döndüğünü anlamış ve oradan kaçm..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey 04:34

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey

Yapmayın oynamak istemeyin adamı oynatmayın. Adam istemiyor üstüne gitmeyin sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli değil oynamak, bunu oynamayı sevenlere ispatlayacağım. Gözlerinizin önüne düğün sahnesini getirin herkes pist..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Bisiklet Hırsızları Kamerada 01:22

Bisiklet Hırsızları Kamerada

Adana'da 3 bisikleti çaldığı ileri sürülen zanlı, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalanıp tutuklandı. Olay, Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, apartman girişine gelen Kadir E. v..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sansasyonel Eylem Yapacaklar 01:58

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sans

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli albay Ahmet Zeki Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ'cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve yeni bir eylem hazırlığı içinde olduklarını ileri sürdü. Kanal D haberden Ber..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Otizmin Belirtileri Nelerdir 01:19

Otizmin Belirtileri Nelerdir

Otizmli çocuklar sosyal ilişkilerde güçlük yaşarlar, göz teması kurmazlar, ismiyle seslenildiğinde dönüp bakmazlar, işitmiyor gibi davranırlar, işaret parmakla göstermezler, oyuncaklarla nasıl oynayacaklarını bilemezler,..

  • NABIZ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes X-Class X250d 4 Matic Test Sürüşü 09:46

Mercedes X-Class X250d 4 Matic Test Sürüşü

Pick-up ligine Mercedes'ten oldukça iddialı bir rakip geldi. Şile-Yeşilvadi'de gerçekleşen lansmanda Yeni X-Class ile tanıştık. Yeni X-Class ile özel parkurlarda offroad kabiliyetlerini 2wd,4wd,4l gibi farklı sürüş modla..

  • BETA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı 04:58

Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı

Şair Hüseyin Öztürk Kuzeyin Oğlu adlı şiirin eser sahibi olduğunu ve ismin kullanım hakkının kendisine ait olduğunu ileri sürerek şarkıcı Volkan Konak'ı mahkemeye vermişti. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'..

  • BETA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Merve Şarapçıoğlu'ndan Flaş Berk Oktay Açıklaması 10:20

Merve Şarapçıoğlu'ndan Flaş Berk Oktay Açıklaması

Oyuncu Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu'nun Instagram hesabından paylaşılan fotoğraf ile başladı. O fotoğrafta Merve Şarapçıoğlu'nun yüzü perişan haldeydi ve altına düştüğü notta Berk Oktay'ın kendisini dövdüğünü söyl..

  • BETA tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 5 yıl önce