#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

Hollywood'un Ünlü Güzellerinin Makyajsız Halleri 03:41

Hollywood'un Ünlü Güzellerinin Makyajsız Halleri

Hollywood'un güzellikleriyle ekranda hayran bırakan, dergilerin kapaklarını süsleyen ünlü isimleri makyajsız daha mı gerçek daha güzel mi dersiniz? Sizce bu ünlü isimlerden hangisinin makyajsız hali diğerlerinden daha gü..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni 04:46

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni

9. Bölüm Özet: Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başlar. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırır. Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken o..

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapay Zekâ İnsan Zekâsını Geçebilir mi? 03:31

Yapay Zekâ İnsan Zekâsını Geçebilir mi?

Yapay Zeka (Artificial intelligence (AI) ) en yeni teknolojilerin vazgeçilmezi oldu. Artık insanlar sadece haberlerde değil, aynı zamanda günlük hayatlarında da görebilirler. Çin'in Amazon eşdeğeri olan JD.com, yeni tek..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Dunning Kruger Sendromu Nedir 03:15

Dunning Kruger Sendromu Nedir

Daha az bilgi sahibi olanların, daha fazla bilgi sahibi olanlardan daha fazla bilgi sahibi olmalarını zannetmeleri durumu. Yani cahil cesareti...

Lumbersexual Nedir 03:23

Lumbersexual Nedir

Erkeğin kıllısı makbul lafının günümüze uyarlanmış sakallı hipster abilerin, daha gelişmişi, daha semirmişi, daha doğa aşığı. Oduncu gömlek giyen sakallı erkek...

Samsung 9 Notebook: Tam Özellikli Anlatımı 01:43

Samsung 9 Notebook: Tam Özellikli Anlatımı

Yepyeni, yükseltilmiş Dizüstü 9'la tanışın. En son sürüm artık daha uzun bir pil ömrüne sahiptir ve bu pil ömrü, ekstra bir pil paketi veya bir akıllı telefon şarj cihazı ile kolayca şarj edilebilir. Ayrıca daha hafif ve..

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyunculara Yönelik Rol Bazlı Psikolojik Danışmanlık Nedir 01:32

Oyunculara Yönelik Rol Bazlı Psikolojik Danışmanlık Nedir

Oyunculara yönelik rol bazlı psikolojik danışmanlık daha çok filmlerde ve dizilerde oynayan oyuncuların kendi karakterlerini daha etkili bir şekilde canlandırmaları üzerine yoğunlaşmış olan, karakteri analiz eden ve psik..

  • NABIZ tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dış Gebelikte İlaç Tedavisi Nasıl Uygulanır 01:14

Dış Gebelikte İlaç Tedavisi Nasıl Uygulanır

Dış gebelik erken dönemde saptandıysa ilaç tedavisi uygulanabilir. Ancak bunun için belli kriterler vardır. Beta HCG değerinin 5000'den daha az olması, gebelik haftasının altı haftadan daha az olması, kitlenin 3,5 santim..

  • NABIZ tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robotik Kalp Cerrahisinde Başarı Oranı Nedir 00:58

Robotik Kalp Cerrahisinde Başarı Oranı Nedir

Robotik kalp ameliyatlarında kanama daha az olur. Hastalar daha az ağrı çeker. Ameliyat sonrası hasta konforu normal ameliyatlara göre daha rahat sağlanır...

  • NABIZ tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sevgililer günü, aşk dolu geçiyor! Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenme..

Elif Kaya'dan Yeni Şarkı Ve Albüm Müjdesi 03:05

Elif Kaya'dan Yeni Şarkı Ve Albüm Müjdesi

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulut Pankek Tarifi 04:06

Bulut Pankek Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall) 04:04

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall)

Close enough to start a war, Bir savaş başlatmak çok yakın, All that I have is on the floor, Sahip olduğum herşey yerde, God only knows what we're fighting for, Ne için savaştığımızı yanlızca Tanrı biliyor, Al..

  • PengoTV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..