#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Gökçe Kırgız - Adını Anmam 03:03

Gökçe Kırgız - Adını Anmam

Adını Anmam şarkı sözleri ile Çoktan bitmiş aslında anladım.. Belki de bu aşkı çok zorladım... Sözlerin bir faydası yok duymadın.. Artık ben de vazgeçtim sormadım Bitti seni kalbime sakladım.. Adını da anmam bir d..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde- 03:03

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde-

Söz : Yiğit Mahzuni - Savaş Can Kula Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Prodüktör: Yiğit Mahzuni - Mert Altınkaya Yönetmen: Ali Erkan Öztürk Işık Şefi:Emre Çakıroğlu Sözler ..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 10 ay önce
Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı 00:40

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi talebine ilişkin, Sayın Bozdağ'ın gezisinin, aradaki ilişkileri daha da net bir hale getirdiği ve Feto'nun iadesi ya da geçi..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım 09:41

Canım Kardeşi̇m 11.Bölüm Büyüdüğümde Ne Olacağım

Mine büyünce ne olacağını düşünür. Ailesine sorar bu sorunun cevabını. Aldığı cevaplar ona yetmeyince hayaller kurar. Önce astronot olmak ister. Daha sonra prenses olmayı düşler. Öykünün sonun da daha büyüyüp ondan sonra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu? 02:40

Dünya Haritaları 1955 Yılında Nasıl Yapılıyordu?

1955 yılında teknolojinin günümüze oranla çok çok daha az gelişmiş olduğu zamanlarda dünya haritaları el ile üretiliyordu. Londra'da bulunan bu atölye ise o dünya haritalarını üreten merkezlerden birisi. Ahşap dairelerin..

  • Cowboy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce