#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8 13:35

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8

Deniz kızları, belinden yukarısı dişi bir insan görünümünde olan, ama aynı zamanda bir balık kuyruğuna sahip olan efsaneleşmiş düşsel inanışlardır. Dünya üzerinde birçok kültürde deniz kızları farklı, ama birbirine çok ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon Harita_105 milyondan 641 milyona çıktı 00:37

Obezitede Geçtiğimiz 40 Yılda Meydana Gelen Artışı Özetleyen Animasyon

Dünya şişmanlıyor. Bugün bir kişinin obez olma ihtimâli, 1975 ile kıyaslandığında üç kat daha fazla. Bir blog yazarı, dünya genelinde obezite oranlarında geçen 40 yılda meydana gelen artışı bir animasyon haritada özetled..

  • PengoTV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce