#Erdoğandan abye: daha İleri giderseniz sınır kapısı açılır

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Latif Doğan  Küstüm 04:27

Latif Doğan Küstüm

Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğim..

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil 01:29

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil

Lüksemburg üniversitesinde konuşan Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker çıkmaza giren Katalonya krizinde arabuluculuk rolünü üstlenmeyeceklerini söyledi. Juncker daha önce İspanyol anayasasına uygun bir şekilde h..

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi 03:02

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Thor'un Çekicini Kaldırma Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrın..

  • ANKA tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi 04:36

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi

Yenilmezler: Ultron Çağı - Vision Sahnesi Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan y..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Canan Sabah Karar  Verdim İçmemeye   03:45

Canan Sabah Karar Verdim İçmemeye

karar verdim içmemeye, içmemeye bir daha, tutamadım sözümü ben yazıklar olsun bana, mahfedecek biliyorum, öldürecek biliyorum, bile bile içiyorum, bile bile içiyor içiyorum, elden gelmiyor içmemek, elden gelmiyor içmemek..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de 00:57

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de

Erdoğan'ın çabalarıyla serbest kalan Kırımlı liderler yaşananların perde arkasını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde gazetecilere anlattı. Kırım’da Rus mahkemesinin hapis cezası verdiği Kırım Tatar Milli Meclisi Başka..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor! Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı..

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:14

Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Gülen Adam izle , Gülen Adam full izle , Gülen Adam hd izle , Gülen Adam türkçe dublaj izle , Kemal Sunal gibi bir devin en önemli filmlerinden birisi de Gülen Adam 1989 olmaktadır. Özellikle de bu filmin sahip olduğu he..

  • PengoTV tarafından
  • 4.798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR 01:15

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR

Rec Room is a virtual reality social club where you can play games with friends from all around the world. Both the open beta and full release will be free and feature cross-platform play! We’ve also created an exclusive..

  • BETA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armored Warfare Pve Trailer PS4 01:41

Armored Warfare Pve Trailer PS4

Enter the merciless mercenary world of the 2040s in more than 30 highly diverse PvE missions of Armored Warfare. Preventing terrorists from getting chemical weapons? Guarding a satellite-carrying rocket until its spectac..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Need For Speed Payback Launch Trailer PS4 01:00

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4

Set in the underworld of Fortune Valley, you and your crew are reunited by a search for vengeance against The House, a nefarious cartel that rules the city’s casinos, criminals, and cops. In this corrupt gambler’s paradi..

  • BETA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..