#Erdoğandan ermenistan’a net mesaj

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Asgari ücret belli oldu! 01:53

Asgari ücret belli oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret, brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece, geçen y..

VAKKO REZALETİ! 16:42

VAKKO REZALETİ!

Pijama desenli mesaj..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 2 ay önce
Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Mersin'de Kivi Hasadı Başladı 03:57

Mersin'de Kivi Hasadı Başladı

Mersin’in Silifke ilçesinde alternatif ürün olarak yetiştirilen kivide yılın ilk hasadı yapıldı. Hasat edilen kivi tarlada kilosu 4 TL’den alıcı bulurken, satılan kiviler başta Rusya olmak üzere Azerbaycan, Türkmenistan,..

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Ermenilere Azerbeycan ve Bakü'yü Sormak 00:57

Ermenilere Azerbeycan ve Bakü'yü Sormak

Görüntüde bir fenomen Ermenistan'da Ermenilere Azerbeycan ve Bakü kelimeriyle ilgili bir şey sorup tepkileri ölçüyor..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR  -Türk Askeri Azerbaycan'da 01:43

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR -Türk Askeri Azerbaycan'da

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERİ KONUŞUYOR -Türk Askeri Azerbaycan'da Türk askerleri Azerbaycan'da! Ermenistan'a gözdağı... Türkiye ve Azerbaycan'ın geniş kapsamlı ortak askeri tatbikatına katılacak Türk askerlerinden bir kısmı Nah..

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız- 03:53

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu işgalci Ermanistan'ın Azerbaycan'a saldırılarıyla ilgili konuştu. Azerbaycan'a destek mesajları veren Bakan Çavuşoğlu, ''Karabağ sorunu çözülmedikçe Ermenistan'ın cesareti artıyor'' dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Olarak Azerbaycan'ın Yanındayız 02:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Türkiye Olarak Azerbaycan'ın Yanındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya Şehir Hastanesi açılışında konuştu. Gündeminde Azerbaycan-Erenistan gerilimi vardı. Ermenistan’ın hiç beklemediği bir karşılık aldığını söyledi. ''Karabağ işgalden kurtulana kadar mücadele sür..

Azerbaycanlı spiker, memleketinin işgalden kurtarıldığını anons ederken gözyaşlarına hakim olamadı 03:12

Azerbaycanlı spiker, memleketinin işgalden kurtarıldığını anons ederke

Azerbaycanlı spiker, memleketi Zengilan'ın Azerbaycan ordusu tarafından Ermenistan işgalinden kurtarıldığını gözyaşlarıyla anons etti...

Bakü ve Gence'de coşkulu -Şuşa- kutlaması 02:21

Bakü ve Gence'de coşkulu -Şuşa- kutlaması

Dağlık Karabağ'ın kalbi Şuşa kentinin 28 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarılması Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de ve Gence'de coşkuyla kutlandı...

Gence’de Şuşa’nın Ermeni işgalinden kurtarılışına davullu zurnalı kutlama 03:06

Gence’de Şuşa’nın Ermeni işgalinden kurtarılışına davullu zurnalı kutl

Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’de halk, Şuşa’nın Ermenistan işgalinden kurtarılmasını coşkuyla kutladı. Azerbaycan ve Türkiye bayraklarının açıldığı kutlamalarda bazı vatandaşlar davullu zurnalı halay çekti...

Dağlık Karabağ'ı Terk Eden Ermeniler Evleri Yakıyor 00:58

Dağlık Karabağ'ı Terk Eden Ermeniler Evleri Yakıyor

Dağlık Karabağ'da Ermeniler kitleler halinde bölgeyi boşaltmaya başladı. Gidişleri sessiz olmadı. Ermenilerin evleri yaktıkları görüntüler ortaya çıktı...

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı 01:03

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı Burası Belbecer bölgesinde yer alan Zülfikarlı köyü. Yerleşim yeri Ermenistan'ın teslim olmasının ardından Azebaycan'a iade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görünt..

Samsunlu öğrencilerden Azerbaycan askerlerine moral mektubu 02:21

Samsunlu öğrencilerden Azerbaycan askerlerine moral mektubu

Samsun'un Canik ilçesindeki Kocatepe İlkokulu öğrencileri, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerdeki Azerbaycan askerlerine moral mektubu ve hediyeler gönderdi...

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi 01:34

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Genelkurmay Başkanı Gasparyan'ın görevden alındığını duyurmuştu. Mahkeme, Gasparyan’ın yüksek mahkeme kararı verilene kadar görevinde kalmasına hükmetti. Bu arada Paşinyan, erken seçimin ya..

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 30:33

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 Herkese merhaba arkadaşlar, bu videoda Age Of Civizilations 2 de Ermenistan olarak oynadık. Orta Doğuda büyük bir savaş başladı. Türkiye'de bu savaşa katıldı. Bakalım ..

  • Emrullah tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 03:16

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli son günlerde tartışılan başkanlık sistemine ilişkin net açıklamalarda bulundu...

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi 01:45

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lozan'da yapılan Suriye toplantısına ilişkin, 'Türkiye olarak özellikle ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüme varan bir süreçte hangi adımların atı..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hiç De Göründüğü Kadar Masum Olmayan 5 Çizgi Film 05:10

Hiç De Göründüğü Kadar Masum Olmayan 5 Çizgi Film

Hiç De Göründüğü Kadar Masum Olmayan 5 Çizgi Film..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..