#Erdoğandan ermenistan’a net mesaj

Goril Koko'nun Duygusal Film İzlemesi 02:00

Goril Koko'nun Duygusal Film İzlemesi

Dünyaya işaret dili ile mesaj vermesiyle tanıdığımız goril Koko, Mussolini ile Çay adlı filmin can alıcı bir sahnesine dayanamıyor ve sırtını dönüp ağlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Tantuni Tarifi  Evde Tantuni Nasıl Yapılır 02:31

Tavuk Tantuni Tarifi Evde Tantuni Nasıl Yapılır

Evde tavuk tantuni tarifi videosu ile bize mesaj gönderen takipçilerimizin isteği üzerine hazırladık. Tadı nefis oldu ve pratik bir tarif oldu. Tavuk tantuni tarifi evde kolayca yapılabilir...

Survivor 2017 İfşa-Adem Aslında 1.Mi? 05:14

Survivor 2017 İfşa-Adem Aslında 1.Mi?

Survivor ademe haksızlık mı yapıldı, oyunlarda hile mi var, noter uygulaması yan ekran uygulamasında geçerli mi, Acun istediği yarışmacıyı 1. mi yapıyor aslında hepsine videomuzda yer verdik. Ademin bu yarışmayı kazanmas..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Şampiyon 04:04

Hadise Şampiyon

Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyona Şeker Geliyo Yıldızı Var Başında, Başım Dönüyo Şarkı sarki-sozleri.net Sözleri Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyooon Ne Kadar Var Bilemiyoruz Mucize Saklı Göremiyoruz Arka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grup Koridor - Kapatma Gözlerini 04:20

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini

Neden ağlıyorsun Söyle be arkadaş Seni de benim gibi sevenler anlar Sil göz yaşlarını Boşver be arkadaş Onu da bir gün elbet terkeden çıkar Onu da bir gün elbet yok sayan çıkar Kapatma gözlerini yaşanacak çok şey var Sen..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda 00:41

Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda

Galatasaray’dan ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Türkiye’den ayrılırken duygusal bir mesaj paylaştı. Yolanthe instagram sayfasından Türk bayrağı paylaşıp altına şu notu düştü: “Türkiyem;..

  • ANKA tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Oldu 00:35

Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Old

Fox News'in ünlü sunucularından Eric Bolling, iş arkadaşlarına erkek cinsel organı gönderince, açığa alındı. Bolling için soruşturma başlatıldı. Ünlü sunucu Eric Boling'in iş arkadaşlarına erkek cinsel organı resmi gönde..

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu  Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür 00:58

Çavuşoğlu Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin 25 Eylül’de yapılacağını ilan ettiği bağımsızlık referandumunun Irak’ta bir iç savaşa yol açabilecek kadar riskli bir adım olduğunu söyledi. Çavuşoğ..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..

Muharrem İnce: 'Adam Kazandı' Mesajı Atmam Hataydı 00:59

Muharrem İnce: 'Adam Kazandı' Mesajı Atmam Hataydı

Muharrem İnce, canlı yayında mesaj attığı FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın bu mesajı okumasına tepki gösterdi. İnce, Küçükkaya'ya tepki göstererek Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben onu haber yapılsın diye ..

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj 15:06

Sebile Ölmez Özlem'le Gözü Kapalı Makyaj

Herkes kendi tanıdığı malzemelerle yapıyor. Biz de birbirimizin malzemeleri ile yaptık. Kamera sürekli netlik yapmaya çalışırken kafayı yediği için bir çok yeri kestim. Çünkü çok mesaj alıyorum netlik problemi ile ilgili..

Tuğba'ya, Görümcesinden Kavgada Söylenmeyecek Sözler Gelinim Mutfakta 79. Bölüm 04:17

Tuğba'ya, Görümcesinden Kavgada Söylenmeyecek Sözler Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta 79. Bölümde Tuğba'nın görümcesi Hülya Hanım, video mesaj yollayarak herkesi şok eden zehir zemberek sözler söyledi!..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

Serdar Ortaç Eşi Chloe'yi Nasıl Mest Etti Magazin D 2 Temmuz 2018 07:13

Serdar Ortaç Eşi Chloe'yi Nasıl Mest Etti Magazin D 2 Temmuz 2018

Serdar Ortaç 26 yaşına giren güzel eşi Chloe'yi doğum günü hediyesiyle mest etti... Serdar Ortaç ve Chloe muhabirlerin ''Ne zaman bebek yapacaksınız'' sorusuna ise net bit yanıt vermedi izle..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeytanı Görsen Ne Yaparsın(Küfür İçerir) 00:11

Şeytanı Görsen Ne Yaparsın(Küfür İçerir)

Sokak röportajında vatandaşlara şeytanı görsen ne yaparsın sorusu soran genç , bu soruyu dayıya sorunca açık ve net bir cevap almış...

  • JET TV tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BENCE İNOVASYON :))) 00:34

BENCE İNOVASYON :)))

Neden diye sorulursa, Sebebi çok net, benim gibi bel fıtığından muzdarip olanlar için geliştirilmiş inovatif koreografi, hiç bir sert hareketin olmadığı iki salla Halkoyunu :)) Ben bunu çok rahat oynarım :))..

  • PengoTV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen Ela Şarkısından İşte Bu Kadar Kazanmış 01:00

Reynmen Ela Şarkısından İşte Bu Kadar Kazanmış

Reynmen çıkardığı Ela şarkısıyla çok konuşuldu ve çok izlendi. Onun ela şarkısı için hazırladığı klip listeleri alt üst etti ve dünya listesine giriş yaptı. Herkes bu kadar izlenmenin karşılığında Ela klibinin ne kadar g..

  • BETA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Hercai Dizisi'nin 2. Sezonu Öncesinde Ebru Şahin’deki Değişim 01:23

Hercai Dizisi'nin 2. Sezonu Öncesinde Ebru Şahin’deki Değişim

Hercai dizisinin 2. sezon çekimlerine Ağustos ayında başlanması bekleniyor. Dizi Eylül ayının sonunda ekranda olabileceği ifade ediliyor.Ancak 2. sezon için net bir tarih yok...

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı 03:16

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı

Bodrum tatilinde facianın eşiğinden dönen ve tekneden düşerek omuriliğini zedeleyen Kerem Bürsin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hakkında yapılan kaza haberleri sonrasında sessizliğini bozan ve instagram hesa..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Doğuş Köpekleri Damgalayacağınıza Tecavüzcüleri Damgalayın 00:33

Doğuş Köpekleri Damgalayacağınıza Tecavüzcüleri Damgalayın

Doğuş Muhabirler Aracılığıyla Sosyal Mesaj Verdi...

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce