#Erdoğandan ermenistan’a net mesaj

Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek 02:39

Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek

Çocuğun yetişkinlerden sigarasını yakmak için ateş istemesi ile ilgili olarak bir sosyal deney videosu çekmişler, kimi sigarasını yakıp, sigara bile isterken, kimi de kızmış ama en sonda sigaradan ötürü boğazı delinen bi..

  • JET TV tarafından
  • 263 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Haluk Levent Enerjimi Sevenlerimden Alıyorum 05:46

Haluk Levent Enerjimi Sevenlerimden Alıyorum

Haluk Levent Enerjimi Sevenlerimden Alıyorum. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de…..

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
La Casa De Papel - ÖZET PARODİ 32:08

La Casa De Papel - ÖZET PARODİ

Sayısız mesaj ve mail sonucu işte beklediğiniz özet parodi. İyi eğlenceler dostlar... Seviliyorsunuzn➤➤➤TWITCH CANLI YAYIN: https://www.twitch.tv/sollasifoxnn➤Facebook: https://www.facebook.com/filmlervefilimlern➤Web Sit..

Yeni asgari ücret belli oldu 01:01

Yeni asgari ücret belli oldu

Bakan Selçuk, asgari ücretin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. 2020 yılında asgari ücret brüt 2 bin 943, net 2 bin 324 TL 70 kuruş oldu. Evli ve üç çocuklu bir işçi için asgari ücret 2 bin 479 lira 21 kuruş ol..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

AKP’YE Uyarı !!! Ekrem imamoğlu’nun arkasında o güçler var. Abdullah çiftçi 10:25

AKP’YE Uyarı !!! Ekrem imamoğlu’nun arkasında o güçler var. Abdullah ç

ünlü stratejist abdullah çiftçi’den akp ye uyarı niteliğinde mesaj..

  • PengoTV tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cihat Çelik - 59 14:12

Cihat Çelik - 59

yeni mesaj..

Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ? 00:24

Tıp Tıp Tıp Dediğin Nedir ?

83 yaşındaki fahrettin beyin tıpa tepkisi. bir türlü sesleri net duymadığı için tıptan çözüm beklediğini dile getirmesi. Yurdumun güzel insanların güzel komşuluk sohbetleri:-)..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ghostwire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer 01:51

Ghostwire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer

Tokyo is overrun by deadly supernatural forces after 99% of the city's population vanished. Use a powerful arsenal of spectral abilities to fight the paranormal threat and unravel the mystery behind the mass disappearanc..

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Ayasofya Bizim İç Meselemiz- 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Ayasofya Bizim İç Meselemiz-

Açık ve net söylüyorum, Akdeniz’de gerilim istemiyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya gerilimi üzerinden dikkat çeken Akdeniz mesajı verdi. Erdoğan Ayasofya'nın ibadete açılması üzerinden gelen eleştirilere de Bu, bizim..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ada'da hakça ve kalıcı bir çözüme varılması ancak Kıbrıs Türkü'nün eşit statüsünün kabulüyle mümkündür de..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle 75 yıllık tarihinde ilk kez sanal ortamda toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da BM’nin 75. kuruluş yıl dönümü toplantısına video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajı..

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde 01:36

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde

Türkiye'nin NAVTEX ilanı sonrası, Atina'da skandal açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Dışişleri Bakanı Dendias NAVTEX için Provokasyon dedi, müzakere yolunda yine ön şart koştu. Hükümet sözcüsü Petsas da, Avrupa'ya ..

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Sexting Nedir 04:09

Sexting Nedir

Seksting, kısaca erotik mesajlaşma demek. Nasıl yani deme, anladın sen! Yazıyla, fotoğrafla, erotizm kokan mesajların karşılıklı olarak gidip gelmesi, sexting işte. Ama dikkat et, erotik mesaj gönderme demiyoruz, eroti..

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

99 TL'ye tüm teknolojiyi önümüze sunan çantayı aldık! 13:24

99 TL'ye tüm teknolojiyi önümüze sunan çantayı aldık!

ShiftDelete.Net ailesi olarak yeni bir video ilem daha buluşuyoruz. Bu videomuzda BİM'de 99 TL'ye satılan teknoloji çantası inceleme videosu ile sizlerle birlikteyiz. İçerisinde powerbank'ten tutun da adaptör ve kulaklığ..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de 02:24

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de

DOĞU AKDENİZ'DEKİ OYUN BOZULMUŞTUR DEDİ, KIBRIS'TA ÇÖZÜM İÇİN FEDERASYON SEÇENEĞİNE KAPIYI KAPADI. GÜNDEMİNDE ÖNCELİĞİ DIŞ POLİTİKANIN SICAK BAŞLIKLARINA AYIRAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TERÖRLE MÜCADELE ÜZERİNDEN BATI'YA ..

MONSTA X 몬스타엑스 'Love Killa' MV 03:19

MONSTA X 몬스타엑스 'Love Killa' MV

▶More informationnMONSTA X Official Fan cafe : http://cafe.daum.net/monsta-xnMONSTA X Official Twitter : http://www.twitter.com/OfficialMonstaXnMONSTA X Official Facebook : http://www.facebook.com/OfficialMonstaXnMONSTA ..

Ailenin Yeni Üyesine Isınamayan Ufaklık 00:09

Ailenin Yeni Üyesine Isınamayan Ufaklık

Evin sevimli ufaklığı yeni doğan kardeşine bir türlü ısınamamış. Ailecek fotoğraf çekiminde net tavrını ortaya koymuş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslamofobiye Tepki 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İslamofobiye Tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Müslüman Cemiyeti'nin 23. yıllık kongresine bir video mesaj gönderdi. Erdoğan konuşmasında dünyada hızla giderek yayılan İslamofobiye dikkat çekti...

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.898 görüntüleme
  • 7 yıl önce