#Erdoğan’ın konvoyunu görünce heyecandan böyle kaza yaptı haber izle

Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene Hatun'u' 01:34

Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programında AK Partili milletvekillerine seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İngiltere'de PKK'lılara bayrağını vermeyen kadın hakkında konuştu. Erdoğan 'Bayrağıyla elinde ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı 01:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Program sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve misafirler yerli ve milli uçakların bulunduğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkan Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı...

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin önüne kesme çabası olduğunu yineledi tarihi yapan millet olarak, tarihimizi gel..

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere Başbakanı May ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantının soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz gazetecinin Türkiye'de basın kartı olup da terör suçundan tu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle ..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor 01:02

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor

Van'da yaşayan Demir ustası Mirza Koğtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Van'dan Ankara'ya yürümeye başladı. Koğtaş, Van'da büyük yenilikler yaptı. Buna bir teşekkür lazım böyle bir yolu terci..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı 03:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız mevkidaşı Macron ile ortak basın toplantısında konuştu. Fransız bir gazetecinin Türkiye MİT TIR'larıyla Suriye'ye silah gönderdi sorusu üzerine Erdoğan: Suriye'ye kim silah gö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib el-Kordofani'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Büyükelçi Kordofani, Erdoğan'a güven mektubunu takdim et..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sana Faydası Ne Krt Tv 03:00

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sa

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar! | Oğuz Demir Sana Faydası Ne KRT TV Şampiyonluk kutlamalarında protesto: Soylu Trabzon meydanında yuhalandı, tepkiler Erdoğan'ın konuşmasında da sürdü... Trabzo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemleri Tanıttı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemleri Tanıttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye çağ atlatacak müjdeleri peş peşe sıraladı. ASELSAN'ın yeni tesis açılışında konuşan Erdoğan, karakulak elektronik harp sisteminin kullanıma hazır olduğunu söyledi. Erdoğan uydu fırlatma ..

Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili Uzatma Dünya Sürgünümü Benim Ülkendeki Kuşlardan Ne Haber Vardır Mezarlardan Bile Yükselen Bir Bahar Vardır Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf 02:07

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 36. Muhtarlar Toplantısı'nda, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle birlikte muhalefetin ortaya attığı rejim tartışmalarına değindi. Milletimizin böyle bir meselesi yoktur diyen Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben 43 yaşındayım bu mesele hala tartışılıyor' diyen Çipras'a, 'özellikle Kıbrıs konusu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile ortak basın açıklaması yaptı. Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebi..

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi 00:40

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Esra Bilgiç'le dünya evine giren Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Katıldığı birçok nikahta yeni evli çiftlere tavsiyelerde bulunan Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Oynanan Büyük Oyun! 02:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Oynanan Büyük Oyun!

Erdoğan’a oynanan büyük oyun! A Haber’de yayınlanan Kadraj programına konuk olan Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de yargılanma oyunu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya Önce Hayır Dedi 01:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya Önce Hayır Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya Önce Hayır Dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki toplu açılış töreninde konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bize meydan okumaya kalkma, biz kendimizi bu yola adamışız...