#Erdoğan’ın konvoyunu görünce heyecandan böyle kaza yaptı haber izle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Dev Mikser Aracın Üzerinden Böyle Uçtu 00:39

Dev Mikser Aracın Üzerinden Böyle Uçtu

Yolun ortasında aniden duran araca çarpmak istemeyen bir beton mikserinin aracın üzerinden uçtuğu anlar kameraya böyle yansıdı. İnanılmaz kaza Çin'de meydana geldi. Yolda ilerleyen bir otomobil sürücüsü yolun ortasında b..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Cumhurbaşkanı 02:28

Cumhurbaşkanı "Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar"

Cumhurbaşkanı Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararını eleştirerek, AP’de toplanıp bir toplantı yapmışlar. Orada bir karar almışlar...

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Tren Kamyonu Böyle Biçti 00:22

Tren Kamyonu Böyle Biçti

Tren kamyonu böyle biçti. Korkunç kaza Şili’de gerçekleşti. Hemzemin geçitten geçen kamyon sürücüsü dikkatsizliğinin kurbanı oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle Motosiklet Kazası Görülmedi Korkunç Ölüm Kamerada 00:13

Böyle Motosiklet Kazası Görülmedi Korkunç Ölüm Kamerada

Çok süratli olduğu görülen motosiklet sürücüsü, hakimiyetini kaybediyor. Tekerleklerinin yerden kesildiği gözlenen motosiklet, elektrik direğine çarparak durabiliyor. Sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiği feci kaza ..

Çöp Kamyonunun Altında Böyle Ezildi 00:25

Çöp Kamyonunun Altında Böyle Ezildi

Hindistan'da geri manevra yapan çöp kamyonu bir kadını ezdi. Şoförün kadını fark etmemesiyle yaşanan feci kaza kameraya böyle yansıdı...

Aşırı Hızlı Araç Gişeye Böyle Çarptı 00:55

Aşırı Hızlı Araç Gişeye Böyle Çarptı

ABD'nin Florida eyaletinde aşırı hızlı araç gişeden geçmek isterken gişenin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan bir kişi otomobilden dışarı fırladı. Feci kazada 5 kişi yaralanırken kaza anı kameraya böyle..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

Lavlar Otomobili Böyle Küle Çevirdi 00:21

Lavlar Otomobili Böyle Küle Çevirdi

ABD'nin Hawaii eyaletindeki Kilauea Yanardağı'ndan çıkan lavlar yol kenarındaki aracı böyle küle çevirdi. O anlar kameraya böyle yansıdı...

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın 01:23

Allah Bir Daha Memleketimize Böyle Bir Gün Yaşatmasın

'Allah bir daha memleketimize böyle bir gün yaşatmasın' FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit edilen Batuhan Ergin'in babası, O gece, oğlumuzu şehit verdik, mekanı cennet olsun. Hatırlamak bile istemediğim bir gec..

Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü 01:59

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü Amanos dağına operasyon yapan özel kuvvetlerimiz 100'e yakın hdpkk'lıyı böyle öldürdü..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni 02:44

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni Dinle Nereye böyle Gözümden yaş geldi, içimden ağlamak Yüzümden düşüp bin parça, konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gi..

Korkunç Kazadan Böyle Kurtuldular 00:29

Korkunç Kazadan Böyle Kurtuldular

Sürücü ve yanındaki kadın bu kazadan yara almadan kurtuldu. İnanılmaz kaza Çin’de gerçekleşti. Ara sokaktan çıkan otomobil, caddeye girmek üzereydi. Bu sırada bambu kamışı yüklü kamyon, bir anda durunca tonlarca ağırlığı..

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi 01:01

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi

Niğde'nin Suat Baykal Caddesi'nde kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada beton mikseri çarptığı arabayı sürükledi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Otomobil sürücüsü kadın kazayı hafif..

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Otomobil Markete Böyle Daldı 00:26

Otomobil Markete Böyle Daldı

Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, markete daldı. Vatandaşların alışveriş yaptığı esnada yaşanan kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Helikopter Tesise Böyle Çarptı 00:22

Helikopter Tesise Böyle Çarptı

Rusya'nın Tümen Oblastında bir havaalanına iniş yapan helikopter zamanında duramayınca kaza da kaçınılmaz oldu. Helikopterin üst pervanesi havaalanı tesisine çarptı. O anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı. Kazadan can ka..

Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı 00:29

Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde koşarak yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi...

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

İki İnatçı Şoför Böyle Sıkıştı 00:55

İki İnatçı Şoför Böyle Sıkıştı

İstanbul Kartal Samandıra gişelerinde iki inatçı sürücü aynı gişeden geçmek isteyince sıkışıp kaldılar. Kaza nedeniyle inatçı sürücülerden Uğur Naci Taner hafif yaralanırken olay yerinde ilginç görüntüler ortaya çıktı...

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı 00:32

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı

TEM Otoyolu Avcılar’da bir araç kullanıcısı, yolda seyreden bir tırın kör noktasından geçerek şerit değiştirmek isteyince kaza meydana geldi. Yaşanan o anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı..

Virajı Alamayınca Böyle Devrildi 00:30

Virajı Alamayınca Böyle Devrildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur midibüsünün virajı alamayarak uygulama otelinin duvarını aşması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi...